zemlja
Shutterstock
zemlja

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Nakon dugog boravka u znaku Ovna, laganim hodom Uran je uplovio na teritoriju Bika. I kako se očekivalo - planeta promena koja još menja znak, donela je obrte koje nismo očekivali. Kako je Uranu i svojstveno, bez najave i upozorenja.

No, ako uzmemo miroljubivu prirodu zemljanog Bika u kombinaciji sa eksplozivnim Uranom, dolazimo da potpunog potresa tla.

Bik je zemljani znak, a Uran je upravo ispomerao tlo koje miruje, pa smo se susreli sa serijom zemljotresa razorne moći. Da li je ovome kraj? Uran je nepredvidiv, ali ako ne zemljotres, pripremiće ponovo neko novo iznenađenje.

nuklearna eksplozija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Takođe, ne možemo ne spomenuti aktuelnu temu o pandemiji korona virusa koji je još uvek nepoznanica u svetu nauke. 

S druge strane, imamo nove pojase zahvaćene ratom. I dok je Uran boravio u Ovnu, ratovi su bili prisutni, štaviše u ovom znaku su bili kulminirajući, ali u Biku, situacija će se promeniti. Ne u smislu uspostavljanja mira, što bi moglo zvanično biti objavljeno, nego će se pristupiti novoj strategiji, ne isključujemo mogućnost biološkog ratovanja, ali najpre će biti pogođena ekonomija. Može se desiti da novac i načini plaćanja dobiju novu dimenziju, ali onakkvu kakvu ne možemo sada predvideti.

Korona

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ne treba nagoveštavati da Uran vlada nuklearnim naouržanjem, pa ne čudi kako se često u medijma upravo spekuliše ovakvim pretnjama...

U periodu od sedmogodišnjeg boravka u Biku, očekuju se inovacije u poljoprivredi, ali i problemi sa usevima i vremenskim prilikama koje su važne u ovom sektoru.

Uran

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Uran je sada u procepu između prošlosti i budućnosti. Na ličnom planu, mnoge će emotivne veze, ali i brakovi biti na teškom testu, dok će se slobodnima pojaviti nove ljubavi na potpuno neočekivanim mestima i prilikama.