Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nepovoljan dan za posao vas očekuje. Moguće je da ćete imati neke probleme u komunikaciji sa saradnicima. Vikend je počeo pa se ipak posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Ukoliko želite da ostanete u dobrom odnosu sa voljenom osobom potrebno je da radite na svojoj toleranciji. Nemojte da očekujete velike preokrete i promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično osetljivi kada je u pitanju polje zdravlja, bilo bi dobro da se javite lekaru.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ako ste planirali putovanje u inostranstvo, bolje bi bilo da ga odložite da ne bi došlo do nekih većih komplikacija. Današnji dan vam je generalno nepovoljan za putovanja i saobraćaj.

LJUBAV: Možete imati zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Dobar je dan da napravite prvi korak. Potrudite se da date sve od sebe kako biste je osvojili.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi. Važno je da se potrudite da napravite balans u svojim navikama i ishrani. Nemojte da preterujete sa masnom i slanom hranom.

BLIZANCI

POSAO: Prilično ste nezainteresovani za početak nekog novog posla. Za sada vam prija malo pasivniji tempo. Vikend je počeo i želite da se malo odmorite i oporavite.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka zauzeta osoba, imaćete šansu za tajni vezu sa njom. Mada, moguće je da neće biti sve kao što zamišljate. Pred vama je period u kojem će biti promena.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama. Imunitet vam je oslabljen i podložni ste infekcijama, virusima i bakterijama pa bi bilo dobro da u narednom periodu povedete računa o sebi.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ukoliko želite da ostvarite napredak na poslovnom planu, prvo će biti neophodno da rešite neke probleme iz prošlosti. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako bi sve prošlo dobro.

LJUBAV: Oduševljeni ste osobom koju ste upoznali u prethodnom periodu i uradićete sve što možete kako biste bili sa njom. Možete da očekujete povoljan period.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem. Pred vama je faza u kojoj ćete imati stomačne tegobe. Jako je važno da povedete računa o ishrani ali i o unosu tečnosti.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan. Okolnosti vam maksimalno idu u prilog i bićete zadovoljni. Na poslovnom planu sve ide onako kako ste želeli i očekivali. Posvećeni ste obavezama.

LJUBAV: U vama se bude veoma jake emocije prema novom partneru. Uskoro ćete mu predložiti brak ili zajednički život. Spremni ste da napravite važne promene.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije. Možete da očekujete da ćete se danas osećati jako dobro ako budete našli vremena da se posvetite bavljenju sportom i vežbanju.

Muž i žena momak Mladić i devojka šetaju parkom Šetnja Park

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Iskoristite važne informacije koje dolaze do vas danas. Možete da očekujete da će bit nekih novih poslovnih dešavanja. Spremni ste za nove poteze i za nove dogovore.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom sa kojom ćete imati velike šanse za ozbiljnu vezu u budućnosti. Pred vama je povoljan period da ostvarite neku promenu u vezi.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Možete da očekujete dobar dan tokom kojeg će vam i na polju zdravlja sve biti pozitivno naklonjeno. Nemate brige.

VAGA

POSAO: Dajte sebi priliku da se malo odmorite od posla. Tokom današnjeg dana vas ne očekuju nove promene. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Nalazite ljubav i podršku pored voljene osobe. Zadovoljni ste svojim brakom. Možete da se nadate lepoj budućnosti. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na javnom mestu.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje srce. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme kada je u pitanju pritisak. Posavetujte se sa vašim kardilogom oko detaljnijih analiza.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan dan je ispred vas. Konačno ćete moći da završite neke poslove koji su se odugovlačili. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili promenu.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada, a ona vam uzvraća na veoma pozitivan način. Možete da očekujete pozitivna dešavanja.

ZDRAVLJE: Odično se osećate danas! Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Prija vam redovna i umerena aktivnost.

STRELAC

POSAO: Bićete zadovoljni poslovnom situacijom u narednom periodu. Dosta toga vam ide u prilog. Posao ide onako kako ste želeli i zadovoljni ste situacijom.

LJUBAV: Spremni ste za pravu ljubav ali nje još uvek nema. Pitate se da li je greška u vama. Jednostavno je potrebno da prođe još neko vreme kako biste za pravu osobu bili spremni.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa zubima. Potrudite se da na vreme zakažete svoj termin kod stomatologa. Povedite računa o boljoj higijeni zuba i usne duplje.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nema razloga da se previše forsirate i naprežete. Neke stvari sada mogu da sačekaju, važno je da date sebi i malo oduška. Vikend je počeo i potrebno vam je vreme za odmor.

LJUBAV: Skloni ste konfliktima sa partnerom koji vam pokazuje svoje drugo lice. Možete biti veoma napeti. Potrudite se da ne preuveličavate neke probleme koji se mogu pojaviti.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao dodatno da vas opterećuje. Malaksali ste i osećate se kao da ste bez energije. Pred vama je period u kojem ćete morati da se pozabavite svojim zdravljem.

VODOLIJA

POSAO: Mnogo toga zavisi od vas. Sada ste oslobođeni negativnih sudbinskih uticaja, pa sami stvarate svoj put. Potrudite se da budete racionalni i odbro organizovani.

LJUBAV: Vi ćete biti inicijator emotivnih promena u narednom periodu. Uspećete da osvojite osobu koju želite. Spremni ste da se posvetite njenim emocijama i njemim potrebama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Pred vama je dan u kojem će vam predeo glave generalno biti osetljiviji pa povedite računa o svom zdravlju. Izbegavajte stresne situacije.

RIBE

POSAO: Očekuje vas povoljna faza za realizaciju vaših kreativnih ideja. Možete da se nadate generalno dobrom danu. Pred vama je dobar dan da neke stvari jasnije definišete.

LJUBAV: Moguće je da ćete biti iznenađeni preokretima na ljubavnom polju. Pred vama je zanimljiv period. Voljena osoba će vam posvetiti mnogo pažnje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija. Potrebno vam je neko vreme koje ćete provesti sami, u tišini, izolovani od stresnih okolnosti i ljudi koji vam na neki način crpe energiju.