kalendar
Shutterstock
kalendar

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Značenje datuma rođenja u mesecu, posebno poslednjih deset dana u mesecu, nosi posebno jake karakteristike i sudbinski određene puteve.

Numerolozi tvrde da uprkos različitim ličnim brojevima i kombinacijama koje su različite za svaku osobu, isti datum nosi zajedničke osobine. Ako ste rođeni između dvadeset prvog i poslednjeg dana u mesecu pogledajte kakva vam je sudbina predodređena.

Osobe rođene dvadest i prvog u mesecu imaju težak život. Moraju sve da zasluže i da se izbore. Povezani su sa brojem sedam, pa im se na svakih sedam godina život menja. Moraju da nose svoj krst stojički jer ce jedino tako da pobede teškoce. Inače, smatra se da je 21 veoma snažan, energetski broj.

Rođeni dvadeset drugog u mesecu često odlaze u kriminal ili postaju lenji, neradani. Potrebna im je motivacija, a to je ljubav. Ovo su osobe koje često menjaju dom. Novac im dolazi u jednom periodu života mnogo, a zatim gube sve, pa se ponovo vraćaju na put dobre sudbine. Znaju da budu egojisti i potrebno je da slušaju ponekad i savete drugih. Vatra im je neprijatelj.

bogatstvo, pare, novac

shutterstock

Foto: shutterstock

Osobe rođene dvadeset i trećeg u mesecu su osobe koje imaju ekstrasens,veru u sebe, znanje, pametni su i inteligentni. Duhovne su vođe, Guru. Imaju dara za elektroniku i novo doba, internet. Često ih ne razumeju drugi i često su sami. Teško pronalaze pravu ljubav. Imaju više brakova. Obicno važni, životni događaji se odigravaju u ovom datumu.

Rođeni dvadeset četvrtog u mesecu su radoholicari. Najbolji radnici, šefovi, organizatori posla. Dobri su učitelji. Sa malo novca mogu da žive sasvim solidno.U ljubavi su dosta usamljeni, ali ipak dođu do prave osobe ako se opuste. Često žive dugo. Moraju da vode računa o načinu ishrane, srce i vene.

Osobe rođene dvadeset i petog u mesecu su velika deca. Ne vole da odrastu i vezani su za majku. Kasnije ulaze u brak. Kada su mladi vole provod pre nego bračnu zajednicu. Opasno je ako predu 35. godinu života, a nemaju svoju porodicu, pa mogu da ostaju sami. Uvek su na položaju. Pomažu drugima u nevolji.

Osobe rođene dvadest šestog u mesecu imaju posebnu harizmu. Oni imaju urodenu snagu i borbu za život. Prolaze sve i svašta kroz život, čak mogu biti i sa druge strane zakona, ali izlaze bez oštecenja.Veliki su materijalisti, sposobni su da od ničega stvore nešto ili mnogo toga u zavisnosti od ambicija. Moraju da vode računa o zdravlju, donjim i gornjim ekstremitetim.

Rođeni dvadest sedmog u mesecu su osobe koje mnogo vole sebe. Veliki su ekscentrici. Krasi ih jaka inteligencija, kapiraju u sekundi. Imaju oratoričke sposobnosti. Nema boljih trgovaca ili menadžera od njih. Sposobni su da prodaju mačku u džaku. Često su na položaju, funkcioneri.

Osobe rođene dvadeset osmog u mesecu imaju težak život. Prolaze kroz mnoge životne nepravde, čak im život nije naklonjen pa postoji i stradanje. Ako predu 45. godinu života mogu da dožive duboku starost i pomažu svojoj deci. Problem sa štitnom žlezdom zbog jakih emocija ili prevelike ambicije.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Rođeni dvadeset devetog u mesecu su osobe koje vole drugi ljudi. Mogu biti popularni, pisci, glumci, mistici, vidovnjaci, posebno su im naglašene osobine sebičnost, egocentričnosti, veliki su perfekcionisti, intelektualci i inteligentni su do tacke vizije. Treba da se bave humanitarnim radom, ali ih obično zanima politika i javnost. Zdravstveno su povezani sa bolestima glave, mozga i zavisnosti od lekova.

Rođeni tridesetog u mesecu imaju najjaci datum za posao i novac. Ako će iko da bude bogat onda je to osoba rođena pod ovim datumom. Novac im nekako dolazi. U mladosti mogu da imaju problem sa zakonom, kasnije nauče lekciju i imaju prirodni štit sa neba. Bolesti kože, zubi, krv, jetra.

Rođeni poslednjeg dana u mesecu imaju privilegiju.Oni su na kraju, ali i na pocetku, nekako sve uticaje predhodnih brojeva primaju. Život u inostranstvu zagarantovan je kad-tad. Uspeh im tamo stoji i prosvetljenje duše. Vole decu i često rade sa njima. Bolesti vezane za stomak, ishranu, gojaznost, hormoni.