Ukoliko preferirate slobodu obradite pažnju na ova tri ubedljivo NAJPOSESIVNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

Žele sve da drže pod kontrolom...

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
 Foto: Shutterstock

Prema horoskopu, postoje znakovi koji su veoma posesivni, uskraćuju slobodu partneru i žele da je sve pod njihovom kontrolom. Predstavljamo tri najposesivnija znaka.

Bik
Njegova posesivnost proizilazi iz želje da se oseća sigurno, a kada je partner u pitanju voli da zna da je samo njegov i ničiji više.

Zodijak, horoskop, bik
 Foto: Foto: Shutterstock

Nije teško zamisliti kako Bik kao dete kaže za nekoga: „on ili ona je moj“. Bik očekuje potpunu posvećenost odanost i vernost, forsira osećaj pripadnosti. Sa ovakvim stavom mnogim partnerima je naporno da izdrže ovakvu vrstu odnosa.

Bikovi nisu samo posesivni kada su drage osobe u pitanju, to vredi i za stvari koje poseduje, posebno ako je reč o skupocenostima.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

Lav

Želite da svako u vašoj blizini bude potpuno svestan šta je vaše! Lav voli lepe ljude i lepe stvari i želite ih u svojoj blizini.

Lav zbog toga ne misli da je posesivan, već se oseća zahvalno na tome što ima. Lav je osoba koja voli da misli da poseduje jedinstvene predmete i da ima posebnog parnera pa se hvali time kao stečenom imovinom…

Ipak, Lav nekako uspeva da sve to predstavi na šarmantan način. Pitanje je samo kako na to reaguje partner, odsnosno da li mu je to dovoljno da ostane uz njega.

ljubomora
Foto: Shutterstock

Škorpija

Opasan i veoma oprezan znak. Uvek je sumnjičav i ljubomorne prirorode, u strahu da će ga neko napustiti i izneveriti – dovoljni razlozi da Škorpija partnera drži pod kontrolom.

Mnogi mogu da osete Škorpijino emotivno gušenje, kako gube nezavisnost u njenoj blizini.

raskid, par, svađa, prevara, ljubomora
 Foto: Shutterstock

To je smešno jer ljude privlači upravo Škorpijina nezavisnost koju posle veoma lako pokušavaju da oduzmu partneru.

Tako se i dešava najgore – partneri ne mogu da izdrže Škorpijin snažan zagrljaj i beže od njega.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi