SPEKTAKULARNIM SUSRET MARSA I URANA U naredna dva dna na nebu će se upaliti svetlo, Pandorina kutija će se otvoriti

Ovaj planetarni spoj je eksplozivan, ekscentričan i nepredvidiv

Crveni vilenjak
Foto: Youtube printscreen

U narednim danima, 19. i 20. januara Mars i Uran sastaju se na 6 stepenu Bika. Ovaj planetarni spoj je eksplozivan, ekscentričan i nepredvidiv.

Nalikuje na munju koja propara tamno nebo, a potom sledi grmljavina.

Upaliće se svetlo, doći će do iznenadne spoznaje, otkrića, a to vodi u promene koje je teško zaustaviti.

Skloni smo naglim reakcijama, nesmotreni smo, kao da ne možemo protiv sebe jer nas nešto tera da učinimo baš ono što smo naumili. A kontrola je sada više nego potrebna. Odložite reakcije naročito ako osetite nemir, ljutnju, bilo koju drugu jaku emociju. Promislite, zapitajte se da li je li to što ću sada učiniti za moje dobro?

Javlja se snažan poziv da se separatišemo i odvojimo od svega što nas sputava i vezuje lancima. To mogu biti i unutrašnja stanja, ali i spoljne okolnosti. Revolucija na delu.

Sve će biti popraćeno jakim uzbuđenjem, nemirom. Može se pojaviti i želja za avanturom seksualnog tipa. Ali kada udovoljite nagonima, moguće je da posle pomislite – šta mi je to trebalo?

horoskop, nebo, priroda
Foto: shutterstock.com

Ovo je aspekt neobičnog i neuobičajenog iskustva, možda pomalo ekscentričnog i neobičnog, u svakom slučaju izlazi izvan svih kalupa i očekivanja. Zadovoljstvo se često nalazi u nekoj drami, podizanju tenzija, ali pazite da vas to ne iscrpi.

Iskoristite ovu energiju kako biste spoznali, shvatili, upotrebili neka originalna i kreativna rešenja, pomerili ste se sa mesta, doneli odluke koje vas vode prema napred, u bolje, ali sve što činite neka bude na promišljen način kojim radite u ime sebe, a ne protiv sebe.

Čuvajte se rizičnih ljubavnih i finansijskih odluka, vode prema gubitku. Pripazite na vrat, grlo, kolena, glasne žice, štitna žlezda.

Pandorina kutija će se otvoriti i sigurno je da sve što će izaći na svetlo dana ima smisao i svrhu.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi