horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Ovakav događaj se jako retko dešava, pa astrolozi savetuju da narednih 60 dana iskoristimo maksimalno. U ovom trenutku sve planete na našem nebu kreću u direktan hod i daju nam mogućnost da ostvarimo sve što zamislimo.

Ovaj period je idealan da krenemo sa ostvarivanjem svih planova i želja koje već dugo imamo. Iskoristite ovaj period, jer će trajati samo do 27. aprila. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

Evo kako će svaka planeta uticati na naš život:

U ovom periodu, tri planete dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostale planete već idu direktno.

Mars je energetska raketa našeg neba, vlada energijom, vožnjom i ne dopušta nam da odustanemo, čak i kad su male ili nikakve šanse za uspeh. Kada se Mars kreće u direktnom hodu, to je odličan trenutak da pokrenete biznis, promenite posao ili bilo šta što ste zamislili, jer su velike šanse da to i ostvarite.

Saturn, vladar dugovečnosti i odgovornosti, takođe može mnogo da pomogne u pokretanju iz mrtve tačke. Ova planeta voli da “zaviri” u detalje kako bi obezbedila dugoročan uspeh. Saturn nam donosi dozu optimizma i hrabosti.

Merkur, vladar komunikacija, je u direktnom hodu, što nam donosi boljitak.

Jupiter, božanstvena planeta čuda i izoobilja, kretaće se u znaku Vodolije u ovom period. Ovo je vreme u kojem možemo da primimo veliku nagradu za uspešno završen težak posao, ili da počnemo da planiramo ciljeve na duži rok. Sve čime Vodolije vlada (budućnost, tehnologija, nauka, društveno angažovanje) će u ovom periodu doživeti ekspanziju.

horoskop
Foto: shutterstock

Uran na pomaže da postepeno razvijemo svoje potencijale i da se otrgnemo od prošlosti. To je takođe planeta genijalnosti, pa je ovo idealno vreme da razradimo kreativne ideje i da izađemo iz kutije. Uz podršku drugih planeta koje idu direktno, možete krenuti u nešto toliko veliko da će vam zauvek promeniti život.

Konačno, Neptun, naša nestvarna planeta imaginacije, božanske ljubavi i vere, prolazi kroz Ribe u svom direktnom hodu. S njom i naša kreativnost cveta. Ovo može biti period kada zavirimo u svoje snove i u tajne nade sveta, i posmatramo kako neka srodna duša ulazi u naš život. Ali važnan je unutrašnji rad, da sami do toga dođemo, da ne sedimo i čekamo da nas se desi.

Ovaj period će biti povoljan za sve nas, a naročito za ova 3 znaka. Rakovima, Ribama i Devicama će se život promeniti iz korena.