Vaga
shutterstock
Vaga

shutterstock

Foto: shutterstock

Pred nama su brojni izazovni tranziti, tako da se pripremite za jedno vrtoglavo putovanje kroz svet promena.

Ipak, dobro je što se promene događaju baš u vladavini Vage, jer će nam njena energija pomoći da uspostavimo balans i pronađemo najbolje rešenje.

Vreme je da otpustimo stare mentalne konstrukcije i dopustimo da ih vetar promena zameni sa novim, nekim pozitivnijim i lepšim uverenjima.

VODI LI VAS SOPSTVENI KOMPAS ILI ISPUNJAVATE OČEKIVANJA DRUŠTVA?

 

Sada imate jedinstvenu priliku da sve filtrirate na pravi način, i kroz objektivnost i kroz intuiciju i sopstvenu procenu. Ovo će vam naročito pomoći da prevaziđete prepreke kada istovremeno Mars i Merkur budu u retrogradnoj fazi.

Kada su ove dve planete retrogradne, moguća je pojačana zbunjenost i nesigurnost, ali i jaka intuicija. Uprkos udarima Marsa i merkura, pojačana intucija vam pomaže da člakše uspsotavite konekciju sa sobom i poslušate svoj unutrašnji glas.

Na primer, moguće je da nećemo jasno videti pravi put pred sobom, ali intuitivno ćemo osećati u kojem pravcu treba da krenemo.

Iako nam Vaga može pomoći da sledimo pravila i zakone društva, na dubljem nivou podsećaju nas i na naš moral i istinu.

Podseća nas da postupamo u skladu sa sopstvenom unutrašnjim bićem i prepoznamo ono što se čini ispravnim i pogrešnim prema sopstvenom kompasu.

Nebo planete

Profimedia

Foto: Profimedia

Dodatne smernice o tome možemo potražiti u egipatskoj astrologiji u kojoj se Vaga obično povezuje sa Ma’atom.

Ma’at je moćna Boginja koja nosi pero u kruni. To pero je odmereno prema našem srcu kada umremo, da bismo videli da li smo živeli istinskim, autentičnim životom.

Pero zapravo nije briga koliko ste pravila sledili ili koliko dobro ste ispunili očekivanja društva, više ga zanima da li ste živeli punim potencijalom i pozivom svoje duše. Više se bavi koliko ste autentični.

Energija Vage nas podseća da nikada ne sudimo o knjizi po koricama. Svako ima svoje mesto i svrhu na ovom svetu i svi se smatramo jednakima, bez obzira gde smo bili ili šta smo uradili.

devojka, sreća, par, veza, more

shutterstock

Foto: shutterstock

U ovom periodu vladavine Vage povežite se sa svojim istinskim autentičnim sobom.

Klonite se mišljenja drugih i poređenja i pronađite način da poštujete svoju istinu, svoju mudrost i svoje misli i osećanja.

Oslobodite prostor za sopstveni glas duše kroz koji možete zablistati.

Komentari (1)

SKORPIJA - AUSTRIJA

20.09.2020 11:02

Ja ne slusam mišljenja drugih i poređenja,nego poštujete svoju istinu,do sada se uvjek zavrsilo i dosao do cilja kako sam ja hteo.Ja sam,sam svoj gazda i ne treba niko da mi soli pamet.A svaki nek pogleda najprije sebe i onda nek daje mišljenja i poređenja drugima.