Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas značajno poboljšanje na polju zarade. Bićete veoma zadovoljni novim okolnostima na ovom polju. Spremni ste da uložite više energije u posao kako bi bili stabilniji.

LJUBAV: Budi vam se interesovanje prema novoj osobi koju želite da osvojite. Očekuju vas dobre ljubavne promene. Možete da očekujete da će vaš odnos da krene u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa jetrom. Najbolje bi bilo da izbegavate bilo koji oblik poročnog ponašanja.

BIK

POSAO: Povoljan je dan za promene na polju posla. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje želje na ovom planu. Očekuje vas dobra faza da se posvetite obavezama.

LJUBAV: Pravi je trenutak za početak veze koja će biti stabilna i ozbiljna. Srećni ste i voljeni. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni pored osobe do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Možete da očekujete povoljan period da rešite neke manje poteškoće. Posavetujte se sa vašim lekarom ukoliko vas bilo šta muči.

BLIZANCI

POSAO: Lako obavljate sve poslove koje ste isplanirali za današnji dan. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Sposobni ste da ostvarite sve svoje planove samo vam za to treba vremena.

LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo koje će za vas biti veoma interesantno. Spremni ste za ljubavne promene. Današnji dan vam je povoljan da pokažete svoja osećanja prema partneru.

ZDRAVLJE: Sve bolje stanje vam dolazi. Moguće je da ćete uskoro rešiti neki manji zdravstveni problem i da ćete uspeti da dođete do toga da se bolje osećate.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Isplatiće vam se rizik na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni promenama. Pred vama je povoljan dan, ne plašite se da se konkretno zauzmete za svoje ciljeve.

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je flert sa osobom koja ima nerešen bračni status. Moguća je tajna veza sa osobom koja će pokazati da ima duboka osećanja prema vama.

ZDRAVLJE: Očekuje vas odlično stanje na ovom polju! Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme i tegobe u narednom periodu. Posvećeni ste sebi i zadovoljni ste.

LAV

POSAO: Dobićete podršku od strane nadređenih kako bi nove projekte mogli lakše da sprovedete u delo. Možee da očekujete da će vam sudbina danas biti jako naklonjena.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu avanturu sa osobom sa kojom ste do skoro imali samo prijateljski odnos. Pred vama je period koji može da vam donese zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i potrudite se da pazite na svoje zdravlje. Vreme je da se rešite loših navika koje vas ugrožavaju. Vodite više računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da menjate radno mesto ako to budete želeli. Nove ponude dolaze do vas a od vas zavisi da li ćete pokazati spremnost.

LJUBAV: Imate manje nesuglasice sa partnerom. Morate da prihvatite da nije uvek moguće da sve bude onako kako ste vi zamislili. Kompromis je neophodan da bi vaša veza funkcionisala.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju i zbog toga možete da imate probleme sa varenjem i da imate usporenu probavu. Pred vama je period koji vam donosi poteškoće sa stomakom.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Pokušajte da popravite komunikaciju sa saradnicima ako želite da imate bolju atmosferu na poslovnom polju. Pred vama je period u kojem treba da radite na kompromisima.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje da budete maksimalno posvećeni samo njoj. Ponekad vam smeta njena posesivnost i možete da se osećate kao da vas to guši.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Povoljan vam je dan što se zdravlja tiče. Ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu. Možete da očekujete dobar period.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno vam je više vremena da obavite sve poslovne zadatke. Imate manjak koncentracije i iscrpljeni ste. Očekuje vas period u kojem nećete biti previše zainteresovani za posao.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju vam poklanja voljena osoba. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni jer ste jedno drugome posvećeni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom. Očekuje vas period u kojem ćete vi imati sklonost ka tegobama sa zdravljem i varenjem. Izbegavajte preteran unos nezdrave hrane.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da okolnosti u kojima se nalazite neće biti jednostavne. Potrebno vam je strpljenje za rešavanje poslovnih problema. Mogući su neki manji sukobi u ovom okruženju.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano rezervisani u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, ona će se udaljiti od vas. Važno je da budete spremni da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguće je da ćete imati neke manje probleme s koncentracijom. Potrebno je da povedete računa i da ne dođe do manjih sportskih povreda.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate na poslovnom polju. Moguće je da se jednim velikim delom sebe plašite rizika u poslu. Potrebno vam je vreme da sve dobro ispitate.

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da vam se čini da stvari ne idu u dobrom pravcu. Pred vama je period u kojem se možete odlučiti i na prekid veze.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja. Potrudite se da povedete više računa o svojim potrebama. Izbegavajte preteran stres i naprezanje.

VODOLIJA

POSAO: Susrećete se sa novim komplikacijama na poslovnom polju. Moguće je da vam se dosta toga iznenada preokrenulo. Potrudite se maksimalno da ostanete smireni i skoncentrisani.

LJUBAV: Kao da ljubav između vas i voljene osobe menja oblik. Vaš odnos više nije isti kao ranije i pitate se kuda to vodi. Možete da očekujete neizvesnu situaciju sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete moći da posvetite samo sebi. Maksimalno se posvetite vašem zdravlju u narednom periodu.

RIBE

POSAO: Shvatili ste da veliki deo odgovornosti na ovom polju treba da preuzmete sami što predstavlja veliko opterećenje za vas. Moguće je da nemate na koga da se oslonite.

LJUBAV: Možete da očekujete solidnu situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Nema većih promena kod vas dvoje. Znate na čemu ste i trenutno vam takva situacija maksimalno odgovara.

ZDRAVLJE: Dan je pogodan za odmor kod vas. U narednom periodu nećete imati većih zdravstvenih problema ali možete često da se osećate nekako malaksalo.