Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da se nadate da ćete ostvariti velike pomake na polju posla. Pred vama je šansa za uspeh. Posvetite se svojim ciljevima i uspećete da ostvarite i više nego što ste zamislili.

LJUBAV: Očekuje vas stabilno stanje na polju ljubavi. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ne očekuju vas veće promene na ovom planu. Zadovoljni ste generalno odnosom koji imate sa partnerom.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi. Mogući su manji problemi na ovom planu. Takođe, naglašene su i tegobe vezane za nagle promene kada je u pitanju telesna težina.

BIK

POSAO: Vaše iskustvo govori za vas. Vidi se da ste pravi profesionalac u svom poslu i da mnogi mogu učiti od vas. Možete da očekujete generalno pozitivan i miran dan.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos, a postoji velika verovatnoća da i ona ima slične emocije kao i vi. Postepeno ćete ostvariti zbližavanje.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje. Možete da očekujete dan tokom kojeg ćete imati priliku da napunite svoje baterije i da se posvetite sebi i svojim potrebama.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je mogućnost da ostvarite unapređenje na ovom polju. Potrudite se da pružite maksimum koji se od vas i očekuje. Iskoristite dan koji vam je naklonjen za posao.

LJUBAV: Na ovom planu su moguće burne promene i dešavanja. Impulsivni ste i brzo reagujete. Moguće je da ćete se malo kajati nakon svađe sa partnerom koja je neočekivano počela.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike i zdravlje će vam se poboljšati. Posetite lekara ukoliko vas bilo šta muči. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni manjim problemima.

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

RAK

POSAO: Očekuje vas prilično naporan dan tokom kog će na ispitu biti vaša koncentracija i organizacija. Moguće je da ponekad imate utisak da ste došli do izmaka svoje snage.

LJUBAV: Imaćete priliku da uđete u neobaveznu avanturu sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da ćete poželeti i nešto više od toga. Uskoro se menjaju okolnosti.

ZDRAVLJE: Moguće su reakcije na koži kod vas kao i sklonost ka iritacijama. Potrudite se da koristite zaštitni faktor i da generalno brinete o svom zdravlju. Unosite i više vode.

LAV

POSAO: Moguće su manje štete vezane za vaše polje finansija. Potrudite se da neke stvari predupredite. Vreme je da se pozabavite nekim obavezama koje ste do sada zanemarivali.

LJUBAV: Moguće je da vam u braku ne ide sve onako kako ste očekivali i da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav bi trebao da bude. Spremni ste da okrenete glavu na drugu stranu.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za urogenitalni trakt bi mogli da se pojave kod vas. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate već neko vreme.

DEVICA

POSAO: Moguće je da vam dolaze promene kada je u pitanju polje posla i da ćete neke od njih vi sami inicirati. Spremni ste da malo rizikujete kako bi imali veći dobitak.

LJUBAV: Pred vama je period u kom nećete imati baš najbolju komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da se svađe konstantno vrte oko istih stvari kada ste vas dvoje u pitanju.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege i urinarni trakt, mogući su problemi. Osetljivi su vam svi parni organi pa su mogući problemi i sa očima, ušima, plućima itd. Posetite lekara radi kontrole.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Funkcionišete pod velikim pritiskom danas. Pred vama je dan u kom dosta toga neće ići sasvim lako. Pokušajte da ne unosite dodatnu tenziju u poslovno okruženje negativnim stavom.

LJUBAV: Moguće je da smatrate da je vaš partner pogrešio i da vas je uvredio na neki način. Spremni ste da se distancirate. Nastupa krizni period u vašoj ljubavnoj vezi.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati naglašene zdravstvene probleme. Kod vas je naglašena jetra kao slaba tačka.

ŠKORPIJA

POSAO: Mogući su manji nesporazumi ili svađe sa kolegama, pogotovo ako vam neko bude povredio sujetu. Moguće je da vam je teško da prihvatite tuđe uslove na ovom planu sada.

LJUBAV: Poznanstvo sa budućim partnerom je pred vama. Očekuje vas veoma povoljan dan i nova emotivna dešavanja! Moguće je da ćete veoma uskoro poželeti novu vezu ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Tokom današnjeg dana ne biste trebali da očekujete bilo kakve zdravstvene tegobe. Radite ono što vam prija i ugađajte svojim potrebama.

STRELAC

POSAO: Ukoliko razmišljate o prekidu posla, moguće je da ćete danas doneti odluku. Nalazite se na veoma važnoj prekretnici. Spremni ste da menjate svoju sudbinu u novom pravcu.

LJUBAV: Deluje vam da nećete moći da održite mir kom težite u bračnoj zajednici i da je vreme za promene. Nije vam bilo lako da se odlučite na takav korak ali vidite da je neophodno.

ZDRAVLJE: Čuvajte se stomačnog virusa. Moguće je da ćete biti skloni raznim tegobama sa probavom. Pazite šta jedete i nemojte da unosite hranu sumnjivog ili neproverenog porekla.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene troškove, pa i da ćete samim tim promeniti neke planove. Spremni ste da poslovno stanje prilagođavate okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je sve bolja iz dana u dan i imate osećaj da ćete uspeti da se zbližite uskoro. Spremni ste da joj otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Smiruju se tegobe koje ste imali u prethodnom periodu. Povoljan vam je dan za neku manju intervenciju. Očekuje vas dobro zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas važna dešavanja vezana za polje posla. Možete da se nadate i poboljšanju na polju finansija. Spremite se da date svoj maksimum i bićete zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Ne osećate se isto pored voljene osobe kao nekada. Moguće je da ustvari čeznete za emotivnim promenama. Moguće je da povremeno razmišljate i o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja nije baš sasvim redovna, a ni zdrava. Moguće je da ćete postati skloni problemima sa holesterolom u narednom periodu. Vodite računa o svojim navikama.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete neke odluke doneti impulsivno i da se one neće baš najbolje odraziti na vaš posao. Potrudite se da ipak dobro razmislite o svemu pre nego što nešto uradite.

LJUBAV: Neko manje razočarenje na polju ljubavi vam sledi, ali na takvim stvarima se uvek nauče najbolje životne lekcije. Vratićete se iz poraza jači i za jedno iskustvo bogatiji.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Moguće je da ste se u prethodnom periodu preterano opteretili brojnim problemima i obavezama i da jednostavno nemate dovoljno vremena za sebe.