Devojka, žena, srećna, nasmejana, osmeh
Shutterstock
Devojka, žena, srećna, nasmejana, osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Uspećete da ostvarite svoje planove tokom današnjeg dana, a moguće je i da ćete imati neki manji novčani dobitak. Uglavnom možete da očkujete pozitivnu atmosferu.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da se nadate da ćete vrlo uskoro dobiti priliku da pričate o braku. Pred vama je period u kojem ćete radosno ići ka emotivnoj stabilizaciji.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kilažom. Povedite računa o vašoj ishrani. Najbolje bi bilo da se sa lekarom posavetujete oko stvari koje vas muče na polju zdravlja.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Povoljan je dan za odmaranje jer vas ne očekuje preveliki broj obaveza. Konačno ćete se malo opustiti. Možete da očekujete da će situacija biti jako povoljna po vas.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u svog partnera i sve ćete učiniti kako bi se on pored vas osećao zadovoljno i srećno. Možete da očekujete stabilno stanje na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema na polju zdravlja. Možete da očekujete da će sve biti sasvim uredu. Pred vama je odličan dan.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas uspeh prilikom kontakta sa ljudima na položaju. Moguće je da ćete dobiti njihovu podršku. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Imate šansu da uđete u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja vam se dopada neko duže vreme. Pred vama je povoljan period za nova dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i rekreacija. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro ako se budete redovno bavili sportom. Posvetite se sebi i svom zdravlju.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla ili za sprovođenje nekih ideja koje imate. Ako se bavite poslovima koji su vezani za trgovinu takođe ćeete imati sreće.

LJUBAV: Očekuje vas velika ljubav sa osobom koja je nekako neočekivano ušla u vaš život. Pred vama je zanimljiv period u kojem možete da očekujete pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja uspeti da ostvarite stabilizaciju. Ako postoji neki manji problem koji vas muči povoljan je period da ga rešite.

LAV

POSAO: Sledi vam prilika da napredujete u svom poslu! Dolazite do ciljeva koje ste nekada davno zacrtali. Možete da očekujete da će sreća danas biti na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko imate planove za brak ili početak zajedničkog života, sada je jako povoljan trenutak za pokretanje na tom planu. Možete da očekujete da će partner želeti isto što i vi.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem. Možete da očekujete da ćete se tokom današnjeg dana osećati jako dobro i da ćete biti zadovoljni situacijom.

DEVICA

POSAO: Imaćete sreće i uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u poslovnim pregovorima koji vas očekuju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla.

LJUBAV: Osećate da vam se udvara jedna osoba koju poznajete duže vreme ali niste sigurni da li ste spremni na vezu sa njom. Ako ste u braku sa voljenom osobom imate manje trzavice.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Potrebno vam je opuštanje, rekreacija i kretanje kao i druženje sa ljudima. Možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja.

VAGA

POSAO: Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje i stabilizacija na poslovnom planu. Osećate veliko olakšanje i spremni ste da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: U vama se pokreće veoma jako interesovanje ka jednoj osobi koju ne poznajete dovoljno dobro. Možete da očekujete da ćete uspeti da dođete do početka veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da se držite podalje od bilo kakvog poročnog ponašanja. Potrebno vam je neko vreme da se posvetite zdravijim navikama.

Pare, novac, dečko, devojka, par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je dan za bilo kakvu poslovnu prezentaciju ili javno izlaganje. Imaćete sreće i bićete lepo prihvaćeni. Možete da očekujete i dobar odnos sa kolegama.

LJUBAV: Pravi je trenutak za početak ljubavne veze kojom ćete na duže staze biti istinski zadovoljni. Možete da očekujete da ćete se zaljubiti veoma iskreno.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Možete da očekujete sasvimpovoljan dan tokom kojeg će vam na polju zdravlja biti sasvim stabilna situacija. Probleme iz prošlosti ste rešili.

STRELAC

POSAO: Lako završavate sve poslove koje ste imali u planu. Očekuje vas generalno dobar dan za ovo polje. Možete da očekujete da ćete uspeti sa lakoćom da završite i neke nove dogovore.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Moguće je da je u pitanju Blizanac. Pred vama je generalno povoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Sve bolje stanje vam dolazi. Možete da očekujete da ćete se na ovom planu sasvim stabilizovati. Faktor sreće vas prati i pred vama su jako povoljna dešavanja. 

PROČITAJTE JOŠ:

JARAC

POSAO: Isplatiće vam se neki manji rizik ako se danas budete odlučili na to. Nemate razlog da brinete oko posla. Ukoliko planirate pokretanje nove saradnje uspećete u tome.

LJUBAV: Ako ste slobodni, očekuje vas veoma zanimljiv period tokom kojeg ćete imati brojne prilike za poznanstva i flert. Možete da se nadate pozitivnom pokretanju.

ZDRAVLJE: Očekuje vas odlično stanje na ovom polju! Možete da se nadate da će vam zdravlje biti odlično. Prija vam trčanje, hodanje, rekreacija i bavljenje sportom.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite svoje planove i da dođete do manjeg poslovnog napretka. Možete da se nadate pomoći ili dobrom savetu od nekog od kolega.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu avanturu koja neće dugo trajati. Niste još uvek spremni za neku ozbiljniju vezu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Pred vama je period u kojem će biti potrebno da poradite na stvaranju zdravijih navika. Moguće je da ćete imati probleme sa plućima i disajnim putevima.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Možete da očekujete nešto teži dan kada je u pitanju posao. Na polju finansija vas očekuju troškovi. Nemojte da se nadate sada velikim postignućima na ovom polju.

LJUBAV: Imate neke manje nesuglasice sa voljenom osobom ali vremenom ćete uspeti da postignete kompromis oko važnih pitanja. Ako ste slobodni nije povoljan dan za novu vezu.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju. Moguće je da ste pod velikim stresom i da utehu nalazite u hrani. Trebalo bi da nađete drugi način da se izborite sa negativnim emocijama.