Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Morate da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite poslu jer je to jedini način da ostvarite svoje ciljeve. Iako je nedelja danas se od vas dosta toga zahteva.

LJUBAV: Ohladili ste se i ne osećate se više isto kao pre. Čini vam se da u poslednje vreme vidite samo partnerove mane. Moguće je da vam veza ulazi u veću krizu.

ZDRAVLJE: Mogući su neki hronični problemi. Ne osećate se dobro i tokom celog dana ste pod nekim pritiskom. U narednom periodu nađite vremena da posetit lekara.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Nemojte da se prepuštate rizicima u bilo kom smislu i čuvajte svoj novac. Moguće su manje štete ili gubici kod vas. Potrudite se da budete umereni u svojim troškovima.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom susretu sa osobom sa kojom će u kasnijem periodu doći do ljubavne veze. Ako već imate partnera odnos između vas dvoje postaje dosta bolji.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte krvni pritisak. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme i oscilacije na ovom polju. Oko svega se detaljnije posavetujte sa kardiologom.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete danas biti previše opterećeni poslom i da ćete svoje vreme posvetiti sebi i ljudima koje volite. Važno je da nedelju iskoristite na pravi način i da se opustite.

LJUBAV: Vraća vam se osećaj nezadovoljstva i počinjete da idealizujete bivšeg partnera. Potrebna vam je nova ljubav koja će u vaš život uneti više svetlosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da bude osetljiv a naglašeni su i mogući problemi vezani za kašalj kada ste vi u pitanju, izbegavajte cigarete.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ukoliko budete pokazali dovoljno upornosti, volje i snage ništa na polju posla neće moći da vas zaustavi. Uskoro dolazite do velikog i zasluženog uspeha na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da trenutno vlada zatišje na emotivnom polju i da se malo dosađujete. Priželjkujete neka nova dešavanja ali ih tokom današnjeg dana baš i neće biti.

ZDRAVLJE: Poveite računa o grlu koje bi moglo da bude osetljivo. Ovo je faza u kojoj ste podložni upalama i problemima na polju zdravlja. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

LAV

POSAO: Nije sjajan dan za vas. Moguće je da ćete imati neke veće troškove ili stanje na polju finansija neće biti kakvo očekujete. Potrudite se da se ne nervirate previše.

LJUBAV: Moguće je da vam dolaze neki manji problemi u odnosu sa vašim partnerom. Očekuju vas svađe koje bi mogle da poremete vašu vezu. Pod velikom ste tenzijom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude problematična tačka u narednom periodu. Ako primetite neke neobične simptome javite se vašem lekaru.

DEVICA

POSAO: Ako možete nemojte da se bavite preterano važnim stvarima danas jer biste lako mogli da napravite neku grešku. Povedite računa o svim poslovima i uradite ih na vreme.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru maksimalno ali ponekad imate utisak da on toga nije dovoljno svestan. Moguće je da se ponekad osećate kao da vas voljena osoba ne ceni dovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Proverite dioptriju. Generalno bi bilo dobro da u narednom periodu povedete više računa o svom zdravlju koje će biti osetljivo.

VAGA

POSAO: Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, možete da očekujete ostvarenje svojih želja i ambicija. Pred vama je period u kojem ćete imati nove zanimljive poslovne ponude.

LJUBAV: Vaša emotivna situacija je prilično konfuzna jer ni sami niste sigurni sa kojom osobom želite da budete, a imate više kandidata za vezu. Moguće je da odlažete odluku.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Važno je da pokažete da ste spremni da budete dovoljno stabilni i da stojite čvrsto sa obe noge na zemlji. Posvetite se svom zdravlju.

Automobil Vožnja automobila Putovanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da očekujete previše na polju posla danas. Pred vama je dosta mirna situacija u kojoj nema promena na ovom polju. Uživajte u vikendu i odmorite se malo.

LJUBAV: Moguće je da se osoba kojoj se udvarate premišlja i da joj treba još vremena da odluči da li ćete biti zajedno ili ne. Vi ste nestrpljivi i ne dopada vam se taj njen stav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Možete da očekujete da ćete biti malo napetii da će vam nervni sistem biti osetljiv. Povećajte unos magnezijuma.

STRELAC

POSAO: Pozitivan stav koji pokazujete na poslovnom planu će dati efekta i ostvarićete ono što ste naumili. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre promene.

LJUBAV: Imate utisak da je voljena osoba po nekim pitanjima malo neiskrena. Porazgovarajte sa njom o svemu što se dešava. Uspećete da rešite dileme koje imate u vezi nje.

ZDRAVLJE: Moguća je uznemirenost tokom današnjeg dana. Kao da imate neke loše osećaje ili ste iz nekog razloga pod stresom. Pokušajte da nađete razlog za svoje nezadovoljstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan period za polje posla. Rešićete mnogo važnih stvari i doći do stabilizacije. Možete da očekujete da ćete dobiti i neke lepe vesti vezane za posao.

LJUBAV: Rešili ste da stavite tačku na odnos koji vam je unosio veliki nemir i nezadovoljstvo. Uspeli ste da stabilizujete situaciju sa voljenom osobom i dobro se osećate zbog toga.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju i nemojte da odlažete redovne lekarske kontrole koje su vam potrebne.

VODOLIJA

POSAO: Pripremite se za to da period koji dolazi neće biti ni malo lak. Očekuju vas otežanja i komplikacije na ovom polju tokom današnjeg dana. Nemojte ništa da forsirate.

LJUBAV: Moguće je da niste imali dovoljno vremena za nova poznanstva i izlaske jer ste danas preokupirani poslom na prvom mestu. Ako ste u vezi partner vam daje razumevanje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam se desi pa je važno da na vreme povećate unos vitamina i da povedete više računa o svom zdravlju. Nemojte se izlagati opasnostima.

Voće, kupovina, market

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Očekujte dan u kojem nećete moći da realizujete baš sve svoje planove i odmah smanjite očekivanja na minimum. Najbolje bi bilo da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Pripremite se za važan razgovor sa voljenom osobom. Sada je vreme da neke stvari rešite do kraja. Nemojte da odlažete ništa i potrudite se da budete iskreni.

ZDRAVLJE: Možete da budete prilično osetljivi tokom današnjeg dana pa ćete samim tim biti podložni i problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Odmarajte i ne forsirajte se.