čovek, sreća, posao, uspeh
shutterstock
čovek, sreća, posao, uspeh

shutterstock

Foto: shutterstock

Znakovi Zodijaka međusobno se razlikuju po više parametara. Niko na primer ne rešava sukobe bolje od Vage, a istovremeno niko nije toliko sistematičan poput Device. Nijedan horoskopski znak nije savršen. Svaki ima sopstvene mane i slabosti.

Kada govorimo o inteligenciji horoskopskih znakova tri Zodijaka se posebno izdvajaju. Oni se od ostalih pripadnika horoskopa razlikuju po tome da li poseduju analitičku ili perceptivnu inteligenciju, piše Luftika.

Analiza označava složenost emotivnih sposobnosti, dok perceptivnom nazivamo osobu koja poseduje visoki koeficijent inteligencije. Pogledajte koji su to znakovi iznad drugih kada je inteligencija u pitanju.

Zodijak, horoskop, skorpija

Foto: Shutterstock

 Foto: Foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpija je jedan od najmanje pričljivih znakova, pa često predvidimo kvalitete koje ovaj znak poseduje. Škorpije se ludo zaljubljuju i poseduju ogromnu količinu ljubavi koju daju drugima. Ponekad su impulsivne i donose odluke bez razmišljanja, ali kada uvide da su napravile grešku, vratiće se korak unazad i pokušati da poprave stvari. Škorpija je veoma suptilan znak, zbog čega imaju dobre ljubavne odnose, ali iz tog razloga, ponekad završe i slomljenog srca.

Škorpije su popularne među prijateljima i lako sklapaju prijateljstva jer su privlačne drugima. Drugi im se dive, zbog čega se one uvek trude da rade na sebi kako bi bile dobar primer drugima. Veoma su duboke i svesne svojih jakih i slabih tačaka. Zastaće i progutaće svoj ponos kada situacija to zahteva. Poznati u ovom znaku su Keti Peri, Bil Gejts, Vil Smit.

Devica, horoskopski znak, zodijak, astrologija

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Devica

Devica će razvedriti vaš svet kao niko drugi. U ovom znaku se najčešće rađaju genijalna deca koja su uvek prva u svom razredu. Sve Device imaju neograničenu žeđ za znanjem i žele da nauče koliko god je moguće. Ali, to ne znači da će uvek biti spremne da uče sve o svemu. Njih zanimaju samo stvari koje im privlače pažnju i komešaju um. Kada se na nešto koncentrišu i počnu da uče, neće im biti potrebno mnogo da doktoriraju na toj temi. Ova inteligencija nije samo ograničena na akademsko znanje.

Devica koja voli da slika biće sjajna u tome, ona koji voli filmove znaće sve o njima jer se niko neće posvetiti gledanju i čitanju o njima, kao što će Devica to raditi. Da sumiramo, Devica će biti najbolja u svemu čemu odluči da se posveti. Ako se odluči za ples, biće najbolji plesač koga je svet video. One veruju u polisu “sve ili ništa”. Čak i kada su hobiji u pitanju, daće sve od sebe da budu najbolje u tome. Ovo važi i za lične odnose. Kada Devica ima iskrena osećanja, uradiće sve za osobe koje voli.

Zodijak, horoskop, vodolija

Foto: Shutterstock

 Foto: Foto: Shutterstock

Vodolija

Vodolije su najkreativniji ljudi koje ćete sresti i niko ne može da ih pobedi u kreativnosti i genijalnosti. One nikada neće biti samo lice u publici i ostaviće svoj trag u svetu. One nisu samo maštovite, već i koncentrisane i britkog uma. Kada na nešto usmere pažnju, praktično su nezaustavljive.

Uspeh će im pre ili kasnije dopasti šaka. Njihov karakter je paradoksalan i stalno su u centru pažnje. Neće se predati lako ili podleći pritisku kada stvari krenu loše. One su logične i kada se suoče sa problemom, pronaći će način da ga savladaju. Zbog njihove snage, najbolje im leže menadžerske profesije. Mogu biti i izuzetni političari jer stalno traže nove i inovativne načine za rešavanje najvećih problema.