Lekar Doktor Rentgen Rentgenski snimak
Shutterstock
Lekar Doktor Rentgen Rentgenski snimak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Sami donosite važne odluke vezane za posao i niste spremni da bilo kome dopustite da umesto vas povlači poteze. Možete da očekujete da ćeete u budućnosti ostvariti ambicije.

LJUBAV: Želite da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se duže vreme dopada. Danas je pravi dan za to! Pred vama su povoljne okolnosti u kojima ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Osetljiva kolena i zglobovi. Povedite računa o mogućim povredama ako se bavite sportom ili ako redovno trenirate. Moglo bi da bude nekih manjih komplikacija.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Moguće je da vas očekuje veoma naporan dan ali ćete uspeti da uradite sve ono što se od vas očekuje. Dobro ste organizovani, smireni i možete sve da držite pod kontrolom.

LJUBAV: Bićete pozitivno iznenađeni gestom koji će napraviti vaš najnoviji udvarač. Pred vama su zanimljiva dešavanja na polju flerta. Moguće je da ćete se ukoro odlučiti na početak veze.

ZDRAVLJE: Smanjite nervozu i stres. Pred vama je period u kojem ćete biti opterećeni obavezama pa je važno da imate i odgovarajući izduvni ventil.

BLIZANCI

POSAO: Smatrate da postoje neke stvari koje je neophodno razjasniti, pre nego što budete povukli neke nove poteze. Pred vama su poslovne promene koje niste očekivali.

LJUBAV: Moguće je da niste dovoljno spontani i da nekako previše taktizirate- a partner je to primetio... Pred vama je period u kojem ćete imati nesuglasice i krizu u ljubavnoj vezi.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete da očekujete da ćete imati sasvim stabilno stanje i da ćete uspeti da izbalansirate svoje navike, ishranu i ostalo.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Moguće je da ćete se posvetiti svojim obavezama maksimalno. Važno vam je da sve bude u perfektnom stanju. Spremni ste da posao postavite kao svoj prioritet.

LJUBAV: Pokažite partneru kako se osećate, jako je važno da budete otvoreni prema njemu. Nemojte da pritiskate bilo šta, budite iskreni i posvetite se vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Smetaju vam cigarete i duvanski dim. Moguće je da ćete imati probleme vezane za kašalj i pluća. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

LAV

POSAO: Imate mnogo iskustva u svom poslu i rado ćete korisne savete podeliti sa drugima. Možete da očekujete pozitivne okolnosti i mogućnost da ostvarite poboljšanje na poslu.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije dobar i postaje vam prilično dosadno. Moguće je da ste spremni za neke nepromišljene poteze. Pred vama je period u kojem su moguća i nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna bolja nega. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa iritacijama i crvenilom, reakcijama na koži.

Pege bubuljice koža lice kozmetičarka žena

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Odlučno nastupate na poslovnom planu i tačno znate šta treba da uradite da bi sve bilo na vašoj strani. Možete da očekujete da ćete u budućnosti postići dobre rezultate.

LJUBAV: Nema naznaka za velike promene kada je u pitanju polje ljubavi. Moguće je da se i sami osećate nekako nespremno za nova dešavanja. Potrebno vam je vreme da stanete na svoje noge.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je naglašena kod vas. Možete da imate i probleme sa očima, vidom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

VAGA

POSAO: Prijatno ste iznenađeni najnovijim dešavanjima na poslovnom planu i čini vam se da se stvari menjaju na bolje. Možete da očekujete pozitivna dešavanja u budućnosti.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate i polako se zbližavate sa osobom koja vam se udvara. Možete da očekujete da ćete uskoro ući u vezu kojom ćete biti prilično zadovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o vašoj ishrani. Probava vam je jako osetljiva i mgli biste da imate probleme sa varenjem. Posavetujte se sa lekarom.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Vreme je da preuzmete kontrolu nad poslovnim dešavanjima. Nemojte da pristajete na ono što vam ne odgovara. Pred vama je period u kojem ćete imati neke trzavice na poslu.

LJUBAV: Impulsivno reagujete u svađi sa partnerom, što nije baš dobro. Moguće je da ćete kasnije zažaliti zbog nekih komentara. Povedite računa o vašem stavu i ponašanju u vezi.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Mogli biste da budete skloni infekcijama i upalama na ovom polju. Potrudite se da poradite i na stvaranju jačeg imuniteta.

STRELAC

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze netačne glasine. Pazite kome ćete verovati. Sve informacije koje danas budu došle do vas proverite više puta.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv dan kada je u pitanju ljubavno polje. Sve okolnosti vas do vode do početka veze. Prepustićete se vašim emocijama.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima a najviše zbog loše ishrane može doći do komplikacija na ovom polju.

Stres, nervoza, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora. Generalno budite obazrivi danas. Izbegavajte bilo kakve važnije poteze ili rizične poslove na ovaj dan.

LJUBAV: Prija vam flert ali niste sigurni da li ste spremni za vezu. Ukoliko već imate partnera moguće je da se javljaju problemi sa nepoverenjem. Očekuje vas period pun trzavica.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni i srčanim problemima tako da je važno da povedete računa o tome. Posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za bilo koji posao koji je na neki način povezan sa kreativnošću. Možete da se nadate da ćete dobiti pozitivne odgovore na pitanja.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna situacija za početak nove ljubavne veze sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste već u braku, postoji šansa da se stvari malo poprave među vama.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je pred vama, povećajte unos vitamina. Potrudite se i da dovoljno odmarate kao i da sebi priuštite neko vreme za opuštanje i bavljenje sobom.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana vas prati sreća gde god da se pojavite. Moguće je da ćete imati i neki dobitak! Možete da očekujete da će vam finansije ići u dosta boljem pravcu.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuju lepe promene. Ako imate partnera, planirate zajednički život i osećate se jako romantično. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na ovom polju. Ukoliko postoje neki problemi iz prošlosti lakše ćete ih rešiti.