motor
Shutterstock
motor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kažu da se sličan sličnom raduje, pa se veruje da kada ste u vezi sa partnerom, koji je istog horoskopskog znaka kao i vi pre svega dobijate razumevanje, ali, da li je to u svakom slučaju idealna kombinacija?

Pripadnici istih horoskopskih znaka imaju slične energije, navike i poglede na svet, što ponekad znači da ako su oboje depresivni, ili imaju pogrešnu sliku o nečemu, ni jedno od njih neće biti u stanju da preusmeri vezu na pravu stranu.

Ovan

Ovnovi žele potpunu pažnju svog partnera, što će u vezi sa drugim Ovnom biti nemoguće, jer će oba partnera pored sebe želeti osobu koja će da im hrani ego. Neko će u ovoj vezi neizbežno biti zanemaren, a to im neće doneti ništa dobro.

Bik

Mirni i staloženi Bikovi obično imaju slične poglede na svet, pa bi njihova veza mogla idealno da funkcioniše na duge staze, potrebno je samo da imaju zajednički mir i komfor i sve će ubrzo doći na svoje.

Blizanci

Veza dva Blizanca gotovo je nemoguća na duže staze, jer je njima potreban neko da ih čvrsto zadrži na zemlji, neko ko će im pokazati da život ima određeni tempo i da nije sve u zabavi.

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Rak

Njihova posesivnost i emotivnost mogla bi da preraste u gotovo patološku vezu u kojoj bi bili osuđeni jedno na drugo, bez prijatelja ili bilo koje vrste izduvnog ventila što nikako nije zdravo za psihu.

Lav

Dva snažna ega koja se sudaraju nikako nisu dobra kombinacija. Umesto da gledaju jedno u drugo, oni će se kao u ringu boriti za pažnju i dominaciju, što ne može dovesti do zdravog odnosa.

Devica

Nezavisne Device, sebi traže sličnog partnera, koji će razumeti njihovu potrebu da se s vremena na vreme sklone od ljudi, pa je partner istog znaka idealan izbor za njih.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Dve Vage koje bi tragale za balansom i ravnotežom u odnosu, uspele bi da zajedničkim snagama donesu odluke, koje im je samostalno jako teško da donesu. Imali bi iste ciljeve i načela i jedno drugom bi definitivno bili savršen par.

Škorpija

S obzirom na težak i posesivan temperament Škorpija, njihova veza bi mogla da bude veoma duboka i puna poverenja, ali i neverovatno teška, puna kontrole i stvari, koje je na duge staze nemoguće tolerisati.

Strelac

Kako Strelčevi uživaju u slobodi i avanturi, imaće razumevanja jedno za drugo i biće baš onaj par sa najluđim uspomenama i duboko zaljubljenim pogledom tokom cele svoje veze.

Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Dva tvrdoglava Jarca, koja žele da sve uvek bude po njihovom definitivno nemaju zajedničku budućnost, jer ni jedno od njih nije spremno da se povuče.

Vodolija

S obzirom da su Vodolije veoma osobene, njihova veza bi zaista teško mogla da funkcioniše, jer bi vrlo često moglo da dođe do nepoklapanja energije.

Ribe

Ribe su savršene zajedno, pune emocija i posvećene su svom partneru, ali jedina opasnost koja vreba njihovu vezu je surova realnost, od koje zajedno beže.