horoskop, priroda
shutterstock
YT: https://youtu.be/ynvhCmrDN4w Embed: www.youtube.com youtube.com
horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Danas vam ništa ne ide od ruke: komunikacija, administracija, sastanci. Štagod pokušali da uradite u navedenim oblastima neće biti rezultata zbog čega ćete se iznervirati.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je stabilan i zadovoljavajući. Imate probleme na polju zdravlja, ali vam partner pruža podršku i iskreno veruje da ćete rešiti nagomilane probleme.

ZDRAVLJE: U psihološkom smislu niste najbolje. Neraspoloženi ste, izgubili ste samopouzdanje, ne umete da prevaziđete probleme. Osećate nedeostatak energije.

BIK

POSAO: Vaša potraga za poslom donosi konačno rezultate. Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam zvuči primamljivo. Prilično vas privlači mogućnost odlaska u drugu firmu.

LJUBAV: Emotivna veza je u prekidu. Vama to sasvim odgovara, jer niste ni bili zadovoljni odnosom u prethodnom periodu. Imate potrebu da se fokusirate na sopstvene želje i potrebe.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Osećate se dobro. Imate jako odgovoran stav prema zdravlju što znači da radite sve što je u vašoj moći da ga sačuvate i u tome uspevate.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas kraći službeni put i poslovni pregovori. Prolazite odlično i postižete sporazum koji je jako bitan za firmu. Zadovoljni ste situacijom na poslu.

LJUBAV: Bračni odnos prolazi kroz ozbiljan krizni period. Sa partnerom imate probleme na polju komunikacije. Vas dvoje se ili svađate i nervirate jedno drugo ili ne razgovarate.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Organizam je u fazi regeneracije. U slučaju da ste pod nekom terapijom ili da ste donedavno bili pod istom odlično se oporavljate.

horoskop, priroda

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

RAK

POSAO: Ukoliko ste u potrazi za poslom jako su slabe šanse da dobijete neku povoljnu informaciju. Štaviše upravo danas možete dobiti obaveštenje da niste primljeni.

LJUBAV: Bračni partner je prilično hladan prema vama. Maštate o pomirenju. Priželjkujete da se njegove emocije prema vama obnove i da ponovo budete srećni.

ZDRAVLJE: Generalno ste jako osetljivi, ali glava prednjači. Mogući su problemi sa sinusima, glavobolja, temperatura itd. Potencijalni problemi mogu trajati duži period.

LAV

POSAO: Prisutni su problemi koje ne uspevate da rešite. Osećate se nesigurno na poslu. Pitate se da li ćete ostati na radnom mestu s obzirom na opštu nezadovoljavajuću situaciju.

LJUBAV: Nemate interesovanja za emotivna dešavanja. Niti vas zanima komunikacija sa postojećim partnerom, niti vas zanima da upoznate nekog novog ukoliko ste slobodni.

ZDRAVLJE: Imunitet je jako slab, a pritom vi kao da ništa ne radite da bi ga ojačali. Pričuvajte bubrege, naročito ukoliko imate pesak ili kamenje u njima.

DEVICA

POSAO: Generalno je poslovna situacija loša u smislu da ima puno izazova i prepreka sa kojima je neophodno da se suočite. Problem je što ne uspevate da nađete rešenje za probleme.

LJUBAV: Situacija na poslu nepovoljno utiče na vaš odnos sa partnerom. U psihološkom smislu niste najbolje, potrebna vam je samoća tako da odbijate komunikaciju sa njim.

ZDRAVLJE: Zdravlje nije najbolje. U psihološkom smislu ste prilično slabi, neraspoloženi, negativno razmišljate, skloni ste depresiji. Previše brinete i imate utisak da ste nemoćni.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Radne obaveze odrađujete normalno, bezikakvih teškoća. U suštini nema nikakvih značajnih dešavanja u ovoj oblasti.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo. Utisci su pomešani. Neke stvari vam se dopadaju kod novog poznanika, a neke vas odbijaju. Ipak bi voleli da ga vidite ponovo.

ZDRAVLJE: Organizam je snažan i u fazi je regeneracije. U slučaju da ste imali neke probleme osećate se mnogo bolje. Jako vam prijaju tretmani koji vas opuštaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja se inostranim partnerima se odlično razvija. Finansije su slabe i jako brinete zbog njih. U isčekivanju ste novca koji strani saradnici treba da vam proslede.

LJUBAV: Niste zainteresovani za emotivnu sferu. Imate problema na polju posla i zdravlja, tako da vam ljubav nije prioritet. Kada budete rešili probleme posvetićete se ovoj oblasti.

ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da proverite rad pankerasa i jetre. Deluje da je vašem organizmu potrebno čišćenje od nezdravih materija. Ne vodite uopšte računa o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Što se tiče posla sve se normalno odvija i vi ste zadovoljni ovom sferom. Međutim, zabrinuti ste zbog finansija. Nedostaje vam novac i smatrate da niste adekvatno plaćeni.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je u ozbiljnoj krizi. Komunikacije nema niti želje da se odnos popravi. Imate utisak da vaš brak nezaustavivo ide u smeru razvoda.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, ali vam je imunitet jako loš. Ne treba da vas zavara to kako se osećate nego pod hitno treba da ojačate svoje zdravlje. Moguća je pojava hroničnih problema.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuju vas problemi na polju komunikacije. Do nekih poslovnih saradnika nećete uspeti da stignete, a neki sastanci će proći jako loše. Ne uspevate da rešite tekuće probleme.

LJUBAV: Imate simpatiju, ali ne želite da joj na otvoren način pokažete svoje interesovanje. Lagano joj se približujete i pokušavate da saznate što više informacija o njoj.

ZDRAVLJE: Smeta vam hladnoća. Cirkulacija je slaba tako da vam može biti stalno hladno na pojedinim organima odnosno prstima. Zbog hladnoće mogući su problemi sa bubrezima.

VODOLIJA

POSAO: Na poslu vas očekuju teškoće. Međutim, prilično ste optimistični i verujete da ih možete rešiti. Sledi priliv finansija koji vam dodatno popravlja raspoloženje.

LJUBAV: U psihološkom smislu ste posustali i posledica toga je da vas emotivna sfera ne zanima. Bračni partner je snažna i postojana osoba i pruža vam punu podršku.

ZDRAVLJE: Glavni problem je vezan za nervni sistem. Neraspoloženi ste, nemate želju za druženjem, imate potrebu da se povučete. Pod stresom ste. Potreban vam je odmor.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste privatnik razmišljate o promenama. Delatnost kojom se bavite ne daje rezultate. Razmišljate u smeru neke druge delatnosti koja bi mogla da donese bolje rezulate.

LJUBAV: Bračni partner je jako neraspoložen zbog poslovnih problema. Totalno vas ignoriše. Puni ste razumevanja i strpljivo čekate da reši probleme i da vam pokloni pažnju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Osećate se dobro. Imate odgovoran odnos prema zdravlju što daje odlične rezultate. Najbolje da nastavite sa praktikovanjem postojećih.