Škorpiji odličan period za ljubav, Jarac briljira na poslu, a dva znaka čeka novčani priliv
alo.rs
horoskop
Foto: shutterstock

OVAN

Posao

Pred Ovnovima je povoljna radna nedelja. Teškoće i nerviranja su iza njih i sada se posao odlično odvija. Ovnovi su prilično optimistični i imaju više novih poslovnih ideja. Imaju utisak da su sve odlične i žele da ih sve primene u praksi. Ukoliko su u potrazi za novim poslom ovo je odlična nedelja za poslovni razgovor i dobijanje poslovne ponude. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom očekuje ih ekspanzija. Ovnovi mogu ili otići na kraći poslovni put u inostranstvo ili ih očekuje intenzivna komunikacija sa poslovnim saradnicima. Ovnovi su jako uporni, optimistični i njihova očekivanja su ogromna. Ovnove očekuje finansijska dobit od posla urađenog u sivoj zoni.

Ljubav
Kod Ovnova je naglašena oblast tajnih veza i veza na daljinu tako da će Ovnovi biti fokusirani na navedeni tip veza. Zauzeti Ovnovi definitivno ulaze u vezu tajnog tipa. Pripadnice ženskog pola privlači muškarac koji je zauzet ili ima veze sa inostranstvom. U ovom periodu Ovnovi su jako emotivni, osetljivi, senzibilni. Bitno im je da se dobro osećaju, da su njihove emotivne potrebe zadovoljne. Kakvog je tipa odnos to ih uopšte ne zanima. Ovnovi u braku treba da budu obazrivi. Bračna partnerka ima obožavaoca na poslu koji je obasipa pažnjom i pri čemu ona jako uživa. Ovo nije tip odnosa koji može da ugrozi brak, ali može da napravi problem u odnosu između Ovna i njegove partnerke.

Zdravlje
Oblast zdravlja je odlično prikazana u smislu da se ne vide nikakvi ozbiljni problemi u ovom periodu. Štaviše, zdravlje deluje stabilno. Ovnovi su u stalnom pokretu, redovno se bave fizičkim aktivnostima i to povoljno utiče na njihovo zdravstveno stanje. Sem toga, u psihološkom smislu su jaki i ne očekuju bilo kakve probleme. Ovnovi uživaju u vremenu provedenom u prirodi. Prija im svež vazduh i aktivnosti na otvorenom. Ovnovi su u fazi kada mogu početi da se bave novim sportnom ili fizičkom aktivnošću uz već postojeću. Znači, tokom ove nedelje akcenat je na fizičkoj aktivnosti. Na taj način izbacuju stres i ujedno održavaju postojeću kondiciju.

BIK

Posao
Oblast posla je odlično prikazana. Bikove očekuju konstruktivni razgovori sa kolegama. Pašće dogovor u vezi određenih poslovnih planova. Dok su Bikovi vizionari, kolege su pragmatične i u njegov deo obaveza spada razrada planova i načina realizacije Bikovih ideja. Ovo je odlična nedelja i za kraća poslovna putovanja. Ona čak mogu povezana sa inostranstvom. Bikovi razmišljaju o pokretanju privatnog biznisa i konačno se osećaju dovoljno samouvereno da bi ušli u tu priču. Ovo je povoljna nedelja za razradu planova koji su za sada tajnog tipa. Bikovi se nadaju da će animirate nekog od svojih sadašnjih kolega i nastaviti saradnju sa njima ali u budućnoj privatnoj firmi.

Ljubav
U toku je odličan period za ljubav. Slobodni Bikovi održavaju redovnu komunikaciju sa simpatijom. Ne žele odmah da pokažu interesovanje za vezu nego se trude da se prvo bolje međusobno upoznaju. Bikovi u vezi su prezadovoljni odnosom i tako organizuju svoje vreme da ga u najvećoj meri provode sa voljenom osobom. Situacija je specifična kod Bikova u braku. Ovde je glavni problem što su Bik i njegov partner otvoreni za emotivna dešavanja tajnog tipa. Definitivno postoji treća osoba, a u toku je i tajni flert. Jedan od problema je i što je došlo do idealizovanja tajne simpatije tako da sve osobine koje ima su predimenzinirane i naravno sam pogled na potencijalnu vezu je nerealan.

Zdravlje
Oblast zdravlja je odlično prikazana. Bikovi imaju potrebu za redovnim sportskim aktivnostima odnosno rekreacijom. To je jedan od načina na koji se oslobađaju stresa i ujedno jačaju kondiciju i imunitet. Sem toga, prilično su pažljivi prilikom izbora hrane. Imaju potrebu da vreme provede na otvorenom prostoru. U suštini Bikovi imaju krajnje odgovoran stav prema svom zdravlju i čine sve što je u njihovoj moći da bi održali dobro zdravlje. Kako su rezultati odlični potrebno je da nastave sa zdravim navikama. Ovo je ujedno i period revitalizacije. U slučaju da su Bikovi do nedavno imali bilo kakve zdravstvene problem sada im se organizam uspešno oporavlja.

horoskop, priroda
Foto: gettyimages

BLIZANCI

Posao
U toku je odličan poslovan period za Blizance. Oni imaju prilično ozbiljan i odgovoran pristup obavazama. Svi planovi su detaljno isplanirani i realizacija se vrši bez ikakvih teškoća ili odlaganja. Blizanci svu svoju energiju ulažu u posao. Jako su prilagodljivi tako da uspevaju da više obaveza odrade u isto vreme. Blizance očekuje razgovor sa nadređenom osobom. Ona je zadovoljna način rada Blizanca i rezultatima. Iz tog razloga smatra da Blizanac treba da bude deo novog poslovnog projekta čije je osmišljavanje u toku. Početkom nedelje Blizance očekuje priliv novca kojim će biti zadovoljni. Blizanci su u poslovnom smislu ostvareni i zadovoljni situacijom na poslu.

Ljubav
Oblast ljubavi je specifično prikazana i to kod slobodnih Blizanaca i onih koji su u vezi. Naime, kod njih je aktivirana oblast tajnih veza. To znači da ukoliko su slobodni zanima ih zauzeta osoba, a ukoliko su u vezi prisutno je zanimanje za treću osobu. Blizancima su emocije proradile i tip veze ih ne zanima. Oni se lepo osećaju i žele da taj osećaj traje. Ono što je prikazano kao potencijalni problem je mogućnost da se za tajnu vezu sazna. Blizanci će imati utisak da dobro kriju emocije i vezu. Međutim, to je subjektivan i netačan pogled na situaciju. Tajna veza ima veze sa oblašću posla pa će kolege primetiti šta se dešava a što nema veze sa poslom.

Zdravlje
Oblast zdravlja je odlično prikazana. Organizam Blizanaca je snažan i ne očekuju ih novi problemi na polju zdravlja. Blizanci se redovno bave fizičkom aktivnošću što im pomaže da organizam ostane jak. U slučaju da su na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate tako da će sami Blizanci osetiti da im je fizički bolje. Blizancima jako prija rekreacija koja ima veze sa vodom što znači da će uživati u odlasku na bazen ili u rekreaciji koja se odvija pored neke vodene površine. Ovo se odnosi na Blizance koji uživaju u kolektivnim sportovima. Što se tiče Blizanaca koji su individualci i ne vole gužvu oni će se opredeliti za odlazak na neku planinu ili brdo na pešačenje ili biciklizam.

RAK

Posao
Tokom ove nedelje Rakovi će biti prilično optimistični i u skladu sa raspoloženjem praviti poslovne planove. Imaju utisak da ne postoji stvar koju ne mogu da urade. Postavljaju izuzetno visoke ciljeve. Komunikacija im je jača strana. Rakove očekuje jako puno sastanaka, razmene mailova, a moguć je i kraći poslovni put. Ukoliko ih zanima nalaženje sponzora ili uzimanje kredita bez ikakvih problema će obezbediti novac. Zanimljivo je da bi novac čak mogao da dođe sa više strana. Povoljna je nedelja za komunikaciju sa potencijalnim saradnicima iz inostranstva. Rakovi su ambiciozni i žele da izađu na inostrano tržište. Tim povodom očekuju ih konstruktivni razgovori.

Ljubav
Pred Rakovima je solidan period za ljubav. Ukoliko su slobodni očekuje ih iznenadno poznanstvo. Rakovi će biti prilično ozbiljni i neće se lako prepustiti emocijama ni maštanju. Oni generalno imaju prilično ozbiljan pogled na partnerski odnos i prvenstveno im odgovara stabilan tip odnosa. Ukoliko su u vezi njihove emocije su postojane i stabilne. Može se čak reći da razmišljaju o braku ili ozvaničenju veze. Postoji problem koga oni nisu svesni a to je da je kod partnera aktuelna oblast tajnih veza tako da je partner u fazi flerta i ima ponudu da uđe u tajnu vezu. Rakovi u braku su fokusirani na bračnog partnera i pružaju mu maksimalnu podršku iako smatraju da je partner hladan prema njima.

Zdravlje
Oblast zdravlja je odlično prikazana. Rakovi imaju pozitivan stav prema zdravlju: u psihološkom smislu su jaki, a na fizičkom nivou se ne vide ozbiljni problemi. Rakovi vode računa o ishrani jer su prihvatili krilaticu na zdravlje na usta ulazi. Sem toga, vole da kuvaju i da brinu o drugima tako da im prija što na navedeni način brine o svom i zdravlju porodice. Rakovi su aktivni i kada je sport u pitanju. Prvenstveno upražnjavaju sportske aktivnosti na otvorenom prostoru, a među omiljene sportove spadaju košarka, odbojka, rukomet. Rakove takmičenje ne privlači. Više im odgovara opuštena rekreacija i prijateljsko druženje. Na taj način Rakovi se opuštaju, ali i jačaju kondiciju.

horoskop, priroda
Foto: printscreen/facebook

LAV

Posao
Pred Lavovima je komplikovana radna nedelja. U nekim oblastima ih čekaju ozbiljni problemi, zastoj i nerviranje. Navedene stvari su vezane za oblast suđenja i uopšte pravnih poslova. Bilo bi dobro da Lavovi izbegavaju bilo kakav izlazak u javnost i kontakte sa predstavnicima medija jer će u tom slučaju ostaviti prilično loš utisak. Oblast uspeha je povezana sa inostranstvom. Ukoliko Lavove zanima početak saradnje sa strancima ova nedelja je odlična za uspostavljanje kontakta. U slučaju da je zajedničko projekat već aktuelan očekuje ih zadovoljavajuća saradnja koju bi čak mogli i da prošire. Lavovi su prilično vredni i uporno se bore za svoje ciljeve.

Ljubav
Lavove očekuje idealna nedelja kada je ljubav u pitanju. Ukoliko su slobodni na korak su od veze. Komunikacija sa simpatijom je redovna i dolazi vreme da se konačno progovori o vezi i ona započne. Imaju utisak da se sa simpatijom odlično razumeju, da imaju slične načine razmišljanja i pogled na budućnost. Lavovi u vezi su maksimalno posvećeni partneru, zadovoljni i razmišljaju o braku i dobijanju potomstva. Situacija kod Lavova u braku je nešto drugačija. Lav jeste zaljubljen, ali partner prolazi kroz loš psihološki ili čak zdravstveni period. Iz tog razloga nije u potpunosti posvećen Lavu. Lav u potpunosti ima razumevanje za stanje partnera i čeka da se situacija promeni.

Zdravlje
Oblast zdravlja je specifično prikazana. Odličan je period za bavljenje fizičkom aktivnošću. Lavovi osećaju da ih sport i rekreacija opuštaju, smanjuju napetost, a ujedno jačaju telo i imunitet. Lavove očekuju uglavnom hronični problemi koji ih odavno muče. Lavovi imaju jako slabu cirkulaciju. Drugi problem je vezan za pritisak koji je sklon oscilacijama. Sledeći problem je vezan za kosti. Deluje da Lavovi provode sate ispred monitora i da to uzima danak. Lavove očekuju bolovi u kostima, ledjima, vratu... Ovo je još jedan od razloga zbog čega im rekreacija prija. Lavovima je neophodno da u fizičkom smislu pokrenu organizam i da on toga ne odustanu.

DEVICA

Posao
Device očekuje prilično stresna nedelja. Posao se neće razvijati onom brzinom kojom žele, a period stagnacije će da prevaziđe sva njihova očekivanja. Odnos sa pojedinim kolegama nije u potpunosti ispunjavajući i čak može doći do zahlađenja odnosa ili će on biti sveden na minimum. Device shvataju da su im neophodne poslovne promene. Razmišljanja će ići u dva pravca: prvi je započinjanje privatnog biznisa, a drugi nalaženje novog posla. Inostranstvo ih privlači u smislu da očekuju da bi na taj način došli do novca. Problem je što deluje da nisu spremne baš za toliku promenu odnosno rizik i zbog toga odlučuju da ipak ostanu na domaćem terenu.

Ljubav
Pred Devicama predstoji zanimljiva nedelja u emotivnom smislu. Ukoliko su slobodne očekuje ih već na početku nedelje novo poznanstvo. Ono što je zanimljivo je da je u pitanju karmički odnos. Iz tog razloga Device će imati utisak bliskosti sa novim poznanikom iako realno bukvalno ništa ne znaju o njemu. Druga strana će ostaviti naglašeno jak utisak. Device u vezi imaju probleme na poslu, tako da im trenutno partner nije prioritet. Device u braku su maksimalno fokusirane na partnera i imaju naglašenu potrebu za bliskošću i podrškom. Njihov partner je veliki emotivac i pruža beskrajnu ljubav i podršku odnosno sve ono što je voljenoj osobi potrebno.

Zdravlje
Oblast zdravlja nije najbolje prikazana i ukazuje uglavnom na probleme hroničnog tipa. Devicama su ugroženi nervi tako da mogu biti skloni neraspoloženju, pa čak i depresiji. Sem toga, pritisak je nestabilan. Cirkulacija je takođe problematična. Mogući su problemi i sa kostima, kožom i zubima. Kada su kosti u pitanju problem je što su Device fizički neaktivne i kao da u pogrešnom položaju provode veći deo dana, na primer, sede predugo pred ekranom, u kolima itd. Za Device je od primarnog značaja da se fizički pokrenu. U psihološkom smislu neophodan im je odmor, izbegavanje stresa, reprogramiranje negativnog načina razmišljanja. Opuštanje im donose aktivnosti vezane za vodu.

horoskop, priroda

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

VAGA

Posao
Oblast posla je odlično prikazana. Vagama jednostavno sve ide od ruke i koga god posla da se uhvate očekuje ih realizacija i uspeh. Vage su prilično kreativne. Ukoliko posao ima veze sa kreativnošću biće nadahnute i stvaraće intenzivno. Ovo je odlična nedelja za poboljšanje finansija, a jedan od načina dobijanja novca je preko sponzora. Vage očekuje razgovor sa nadređenom osobom ili izlazak u javnost. U oba slučaja očekuju ih isključivo hvalospevi. Vage će biti prezadovoljne rezultatima rada i uopšte poslovno-finansijskom situacijom. Generalno gledano, ovo je jedan od njihovih najuspešnijih poslovnih perioda tokom koje ih očekuje stvaranje, uspeh i zadovoljstvo.

Ljubav
Kod Vaga je u toku povoljan period za ljubav i njima je totalno je nebitno da li je odnos javnog ili tajnog tipa. Naime, slobodne Vage zanima zauzeta osoba. Do poznanstva je došlo preko posla. Vaga uživa u flertu, prija joj udvaranje, jasno joj je da su emocije druge strane iskrene i Vaga odgovara na njih. Nešto što je počelo kao neobavezan flert lagano se rasplamsava i Vage osećaju da su joj emocije jake i tako nešto nije očekivala na početku flerta. Vage ne mešaju ljubav i brak, one su uvek za ljubav, tako da im i sada predstoji romantičan ulazak u emotivnu tajnu vezu. Vage u braku su takođe sklone flertu na poslu, a Vage u vezi pokušava da zavede zauzeta osoba.

Zdravlje
Što se tiče zdravlja ono je odlično prikazano. Kod Vaga je u toku period revitalizacije organizma. Ukoliko su u prethodnom periodu bile bolesne očekuju ih vidno poboljšanje zdravlja. Ukoliko su na terapiji ona daje odlične rezultate. Za Vage je jako bitno da uspostave adekvatnu ravnotežu između posla i odmora. U ovom periodu ta ravnoteža je uspešna i ona je i jedan od razloga dobrog zdravlja. Vagama je jako bitno da imaju periode odmora, kao i periode koje posvećuju bliskim osobama. U ovom momentu interesovanja su vremenski podeljena na najbolji mogući način što daje rezultate. Vage generalno uživaju u hrani, ali sada su u fazi kada vode računa o unosu hrane.

ŠKORPIJA

Posao
Poslovna situacija je stabilna. Škorpije su maksimalno posvećene obavezama. Odgovorne su, pouzdane, ambiciozne, vredne. Jednostavno nema šta ne mogu da postignu. Jako im je bitno da se dokažu na poslu i u tome bez ikakvih teškoća uspevaju. Kolege izuzetno cene Škorpijine napore. Škorpije su prilično zadovoljne situacijom na poslu. Tokom ove nedelje moguć je kraći poslovni put čiji je cilj uspostavljanje nove poslovne saradnje. Škorpije će biti komunikativne, prilagodljive, transparentne i ostaviti utisak osobe od reči koja vrlo dobro zna svoj posao i kojoj se može verovati. Škorpije uspostavljaju stabilnu poslovnu saradnju koja firmi obezbeđuje dugoročan posao.

Ljubav
Pred Škorpijama je odličan period za ljubav. Ukoliko su slobodne imaju simpatiju i samo je pitanje dana kada će doći do početka veze. Škorpije su u ovom periodu pasivne, introvertne pa im inicijativa nije jača strana. Njihove emocije su tako proradile da one zamišljaju da svi vide i znaju kako se one osećaju. Škorpije u vezu su maksimalno fokusirane na emotivnu oblast. To im je prioritet i ljubav im pomaže da se osećaju dobro. Imaju naglašenu potrebu za intenzivnim viđanjem sa voljenom osobom. Brak Škorpija je stabilan. Međutim, kod bračne partnerke je aktuelan tajni flert sa čime Škorpija naravno nije upoznata, ali postoji opasnost da čuje za njega i naravno odreaguje.

Zdravlje
Što se tiče zdravlja opis može da stane u jednu reč: odlično! Škorpije su u fazi kada im je kondicija jako bitna. Redovno se bave fizičkom aktivnošću bilo u smislu treniranja nekog sporta ili rekreacije. Prija ima da na taj način izbace stres, da se umore i regenerišu. Škorpije će biti u potrazi za adekvatnim načinom ishrane. U tom smislu imaće različita interesovanja: na početku nedelje zanimaće ih tradicionalna kuhinja, zatim će preći na stranu i završiti sa morskim plodovima i rečnom ribom. Na kraju se neće odlučiti ni za jedan konkretan izbor kuhinje nego će shvatiti da iz svake kuhinje treba da izaberu ono što im odgovara. Škorpije će poželeti da i same nešto napišu o ishrani.

STRELAC

Posao
Kod Strelaca je oblast inostranstva odlično prikazana. Ukoliko ih zanima da uspostave komunikaciju sa strancima do toga dolazi tokom ove nedelje. U slučaju da su već aplicirali za posao u inostranstvu sada ih očekuje dobijanje poslovne ponude. Oblast kraćih putovanja je povoljno prikazana tako da Strelcima predstoji kraći poslovni put. Ukoliko je cilj puta dobijanje podrške, naročito finansijskog tipa, Strelci će je dobiti. Strelci razmišljaju i o pokretanju privatnog biznisa. Smatraju da bi sa nekim od tekućih kolega mogli da započnu privatni biznis i da budu uspešni. Sva razmišljanja i planovi su trenutno tajnog tipa. U suštini, Strelcima predstoji uspeh ma šta radili.

Ljubav
Generalno gledano, Strelci su zadovoljni emotivnom sferom. Ukoliko su slobodni očekuje ih susret ili sa osobom koju nisu dugo videli ili sa starijom i zrelijom osobom. Kako će im komunikacija jako prijati potrudiće se da nastave druženje. Njima je komunikacija jako bitna tako da kada im se dopadne nečiji način razmišljanja to je dovoljan razlog da požele tu osobu da zadrže pored sebe. Strelci u vezi razmišljaju na temu braka. U suštini su sigurni da je to sledeći korak u vezi, da je pravi i jedini ispravan. Sada je samo pitanje na koji način će tu ideju predočiti voljenoj osobi. Strelci u braku imaju zajednička interesovanja sa voljenom osobom tako da planiraju kraći put.

Zdravlje
Na polju zdravlja se ne vide neki značajniji problemi. Strelci vode računa o pravilnoj ishrani. Sem toga, trude se da se dovoljno odmaraju. Kada je posao u pitanju gledaju da se ne preopterete previše i rade isključivo u onoj meri koja im odgovara. Ne može se reći da ih zanima neko intenzivno bavljenje sportom, ali su raspoloženi za rekreaciju na otvorenom. Sem toga, voda im prija, tako da je moguć odlazak na bazen na plivanje, u saunu... Takođe prija im i masaža. U slučaju da su na nekoj terapiji ona daje dobre rezultate i pomaže da organizam ojača. Do kraja nedelje, velike su šanse da terapija bude ukinuta. Ukoliko su na bolovanju očekuje ih povratak na posao.

horoskop

pixbay

Foto: pixbay

JARAC

Posao
Pred Jarčevima je uspešna radna nedelja. Oni su prilično optimistični. Očekuje ih jako puno komunikacije sa saradnicima, tekućim i potencijalnim, i Jarčevi će apriori biti ubeđeni da će dobro proći na sastancima. Jarčevi su otvorenog uma, spremni da prihvate nove ideje, da razrade postojeće. Zanima ih isključivo stabilan i perspektivan tip poslovnog odnosa. Odlično prolaze na sastancima i uspostavljaju nove planove sa postojećim i dogovore sa novim kolegama. U slučaju da ih zanima novi posao odličan je period za poslovni razgovor i dobijanje nove poslovne ponude. Povoljan je period za saradnju sa inostranim saradnicima i institucijama zatvorenog tipa.

Ljubav
Jarčevi su zaljubljeni, nežni, skloni sanjarenju i romantici. U suštini, ne liče na sami sebe. Emocije su ih preplavile i oni uživaju u njima. Ukoliko su slobodni idealizovali su drugu stranu, pasivni i stidljivi tako da ne pokazuju ikakvu inicijativu u smeru veze. Srećom je simpatija odlučna i energična pa će preuzeti vođstvo. Jarčevi u vezi smatraju da u životu nisu bili zaljubljeni kao što su sada. Teškoće su prisutne samo kod Jaraca u braku. Oni su fokusirani za poboljšanje finansija i imaju dozu zabrinutosti zbog ove oblasti. U tom smislu im partner nije na prvom mestu i potrebno im je da postignu finansijsku sigurnost da bi mogli da se posvete emotivnoj sferi.

Zdravlje
Oblast zdravlja je solidno prikazana. Jarčevi mogu imati probleme prvenstveno sa hroničnim problemima koji si su vezani za lošu cirkulaciju, nestabilan pritisak i kosti. Ono što je dobro je da se Jarčevi konačno fizičko pokreću. Ranije su imali otpor prema fizičkom aktivnosti, a sada je započinju i menjaju stav prema tome. Zaključuju da im prija, da se osećaju bolje, snažnije i ubacuju je u redovan raspored. Jarčevima više odgovaraju kolektivni sportovi, kao i sportovi na otvorenom. Kada je hrana u pitanju prvo će biti fokusirani na tradicionalnu ishranu, a zatim će se okrenuti na stranoj. Krajem nedelje biće malo opušteniji i neumereni kada su hrana i piće u pitanju.

VODOLIJA

Posao
Pred Vodolijama je sasvim solidna radna nedelja. Na samom početku imaće razgovor sa nadređenom osobom koji će jako dobro proći. Druga strana je prezadovoljna načinom rada i učinkom Vodolije tako da ima u vidu njeno angažovanje u novom poslovnom projektu. Komunikacija će biti konstruktivna, Vodolijini stavovi zreli, a u isto vreme i prilagodljivi. Ukoliko ih zanima odlazak u inostranstvo ovo je povoljna nedelja za angažovanje u tom smeru. Vodolije će pronaći oglase koji im u potpunosti odgovaraju i apliciraće na njih. Ukoliko planiraju da traže neki kredit ili pozajmicu za firmu ovo je odlična nedelja za komunikaciju sa više pojedinaca ili institucija na tu temu.

Ljubav
Pred Vodolijama je zadovoljavajuća emotivna nedelja. Ukoliko su slobodni komunikacija sa simpatijom je redovna i sada je trenutak da se konačno progovori o vezi i ona započne. U slučaju da imaju partnera uživaju u međusobnoj komunikaciji i trude se da što više vremena provedu zajedno. Vodolijama je od velike važnosti dobra komunikacija u vezi i smatraju da samo kada je komunikacija zadovoljavajuća pa odnos ima perspektivu. Situacija nešto drugačija kod Vodolija u braku. Vodolije prolaze kroz fazu ličnog preispitivanja i ne može se reći da su u potpunosti posvećene partneru. Kod bračnog partnera je aktuelna tajna komunikacija i flert o čemu Vodolija ne zna ništa.

Zdravlje
Oblast zdravlja je solidno prikazana. Vodolije vode računa o ishrani i smatraju da je to najbitnija oblast preko koje mogu da utiču na zdravlje. Prilično su intuitivne i nagonski osećaju šta je njihovom organizmu potrebno da bi mogao da funkcioniše. Vodolijama je odmor jako bitan, tako da će odvojiti deo vremena potreban za mentalno opuštanje i fizičku relaksaciju organizama. Vodolije su sklone hroničnim zdravstvenim problemima u ovom periodu. Sve su to situacije koje su im dobro poznate. Znači, pritisak je nestabilan i sklon oscilacijama. Cirkulacija je slaba. Kosti su osetljive i bilo bi najbolje da Vodolije smanje količinu vremena koje provode pred ekranima ili u kolima.

RIBE

Posao
Ribe imaju viziju šta žele da postignu. Njihovi planovi su više opšteg tipa, nisu još uvek izdetaljisani i konkretni detalji ih za sada ne zanimaju. Ovo je odlična nedelja za saradnju sa kolegama. Svi će razumeti jedini druge i dolazi do međusobnog podržavanja. Povoljan je period za održavanje sastanaka, komunikaciju i kraće putovanje. Ribe su prilično perceptivne u ovom periodu. Ukoliko ih zanima nalaženje sponzora tačno će da osete koja priča će da pogodi drugu stranu i navede je da im obezbedi finansije. Ukoliko su Ribe zainteresovane za početak ili razvoj privatnog biznisa ovo je odlična nedelja za postizanje dogovora i započinjanje i ekspanziju biznisa.

Ljubav
Ribe su generalno zaljubljene i posvećene drugoj polovini. Ukoliko su slobodne Ribe gaje osećanja i imaju ozbiljne planove sa simpatijom. Problem je što se druga strana još uvek nije donela odluka po pitanju ulaska u vezu, tako da su Ribe u fazi čekanja. Ukoliko su u vezi vide sebe u budućnosti sa partnerom i odnos smatraju idealnim. Partner Riba u braku je u fazi kada mu je neophodna dobra komunikacija i razumevanje patnera. Ribe mu naravno sve to pružaju. Problem je što Ribe imaju naglašene emotivne potrebe, potreban im je dodir, osećaj da su voljene, da neko vodi računa o njima. Pošto im navedene stvari partner ne pruža, one se okreću tajnom flertu na poslu.

Zdravlje
Oblast zdravlja je odlično prikazana. Ribe imaju odgovoran odnos prema zdravlju. Prva stvar na koju obraćaju pažnju je ishrana. Sem toga, Ribe su u kontaktu sa svojim organizmom, osluškuju njegove potrebe. U ovom periodu Ribama je potreban odmor, mirna i opuštena atmosfera i Ribe se trude da to sebi obezbede. U slučaju da su na nekoj terapiji onda daje dobre rezultate. Ribe u ovom periodu nisu orijentisane prema nekom ozbiljnijem bavljenju sportom, ali im rekreacija koja je vezana za vodene površine prija. Takođe odgovara im i boravak na čistom vazduhu, takođe bez neke veće fizičke aktivnosti. U tom smislu obična šetnja ili vožnja biciklom im prija.