HOROSKOP ZA 18. SEPTEMBAR Škorpije preopterećene poslom, dok Vodolije dominiraju na istom!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: U toku je povoljan dan za regulisanje službene papirologije. Bilo koji dokument koji treba da izvadite, napišete, overite, predate i slično odvijaće se glatko.

LJUBAV: Ljubav ponovo cveta. Zaboravili ste kako ste se ponašali prema partnerki proteklih dana. Vaše emocije su intenzivne i imate naglašenu potrebu da ispoljavate ljubav.

ZDRAVLJE: Tvrdoglavi ste i odbijate da poverujete da i vama može da bude fizički loše. Ne slušate signale koje vam šalje organizam i to može skupo da vas košta.

BIK

POSAO: Ne zna se ko je tvrdoglaviji, vi ili vaš nadređeni. Svako ima svoje argumente zbog kojih misli da je u pravu. Proces rada trpi zbog nedostatka želje za kompromisom.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i vi ih radosno prihvatate. Potvrđujete susret za vikend sa simpatijom i puni optimizma i radosti pripremate se za zavođenje dotične.

ZDRAVLJE: Sa nestrpljenjem čekate kraj radne nedelje. Nervi su vam prilično slabi i svesni ste da vam je potreban odmor da bi se mentalno revitavizovali.

BLIZANCI

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu, ali ništa ne radite da je promenite. Imate utisak da stvari nisu nikada bile gore, kao i da su slabe šanse da se promene.

LJUBAV: Partnerka uživa u vašoj pažnji. Ranije joj je bilo neobična vaša potreba da izjavljujete ljubav, a sada se na to navikla. Partnerki pišete mali milion poruka.

ZDRAVLJE: Organizam je osetljiv na hladnoću. Pričuvajte se uticaja klime, promaje, hladnog pića... Mogu bukvalno da vas preseku i donesu neočekivane probleme.

RAK

POSAO: Optimistično ste raspoloženi i suočavate se bez treme sa poslovnim problemima. Sigurni ste u svoje znanje, iskustvo vas čini samouverenim tako da nalazite poslovna rešenja.

LJUBAV: Još uvek ne shvatate da sve zavisi od vas. Emotivno ste nezadovoljni, ali nikako da razumete da ono što vam ne odgovara možete da prekinete i da ostavite iza sebe.

ZDRAVLJE: Nadbubrežne zlezde i bešika su osetljivi. Obratite pažnu na to šta konzumireate u tečnom stanju. Neki domaći čaj bi mogao da vam vrlo lako reši navedene probleme.

Horoskop
Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Loša poslovna situacija negativno utiče na vaše finansije. Zabrinuti ste za novac. Generalno ste galantni tako da niste navikli da prebojavate novac i proveravate cene.

LJUBAV: Susreta sa simpatijom se bliži. Primećujete da davno niste bili ovako raspoloženi. Sve planirate detaljno: šta ćete obući, gde ćete izaći, kojim pričama ćete je šarmirati.

ZDRAVLJE: Glava je prikazana kao osetljiv deo tela. Pripazite da oznojeni ili sveže istuširani ne boravite blizu klima uređaja ili da vas neprimetno zahvati promaja.

DEVICA

POSAO: Nestrpljivo očekujete kraj radne nedelje. Umorni ste, glava vam je puna problema, nervi maksimalno istanjeni. Na jedvite jade završavate neke obaveze pre vikenda.

LJUBAV: Ništa se ne dešava na ovom polju. Emotivno ste prazni, iscrpljeni i jedino ste željni odmora. Nemate snage ni da izađete, da se promuvate među svetom i upoznate nekog novog.

ZDRAVLJE: Osećate hroničan umor. Neophodan vam je odmor, da se dobro ispavate i fokusirate na neke opuštajuće stvari, da zaboravite na posao, probleme i obaveze.

VAGA

POSAO: Razmišljate globalno. Pitate se na koji način vaš posao može da utiče na ako ne čovečanstvo, ono bar na najbližu okolinu. Imate potrebu da putem posla pomažete ljudima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i zadovoljni. Ljubav vas pokreće. Zahvaljujući ljubavi se dobro osećate i imate utisak da sve možete. Partneru poklanjate puno pažnje i ljubavi.

ZDRAVLJE: Planirate da za vikend krenete sa fizičkom aktivnošću. Odradićete par različitih stvari čisto da proverite koja konkretno aktivnost vam najviše prija i daje brze rezultate.

Horoskop
Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Dosta vam je loše situacije na poslu. Jedva čekate da se završi radni dan i da se posvetite sebi. Kao i obično dajete svoj maksimum, ali vam smeta nedostatak rezultata.

LJUBAV: Niste raspoloženi za susret sa partnerkom. Imate potrebu da budete sami, jer je to način na koji punite baterije. Partnerka vaše ponašanje tumači na totalno drugačiji način.

ZDRAVLJE: Razmišljate šta je najbolje da uradite za svoje telo. Svesni ste da su vam neophodne vežbe, ali u ovom trenutnku o tome samo razmišljate, ne sprovodite ideju u delo.

STRELAC

POSAO: Iako je ovo poslednji radni dan u nedelji istim žarom i optimizmom odrađujete obaveze kao što ste radili tokom cele nedelje. Uspeh vas podstiče da ulažete sebe u posao.

LJUBAV: Niste sigurni šta da uradite po pitanju veze. Partnerka planira da vikend provedete zajedno, dok vama nije do toga. Iznalazite izgovor i nežn, ali odlučno je odbijate.

ZDRAVLJE: Odlazite na sastanak sa drugarima i bavite se sportom. Nedostatak kondicije uzima danak. Osećate se umorno, ali ste zadovoljni što ste se konačno pokrenuli.

JARAC

POSAO: Posao vam dobro ide. Organizovani ste, znate šta želite i kako da do toga stignete. Usputne teškoće mirno rešavate i sigurnim koracima idete prema poslovnom cilju.

LJUBAV: Fokusirate se na partnerku. Uživate u ljubavi. Jako vam je bitan stabilan emotivan odnos koji ne želite da izgubite. Partnerka vam pruža osećaj emotivne sigurnosti i snage.

ZDRAVLJE: Rešili ste da unesete promene u život i da počnete da se bavite fizičkom aktivnošću. Pozivate prijatelje da proverite da li je neko od njih zainteresovan za istu stvar.

Horoskop
Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Na poslu dominirate. Izuzetno ste sposobni, fokusirani na obaveze i to vam donosi uspeh. Ono što postižete na poslovnom planu, ne ostaje neprimećeno kod nadređenih.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Zvanično ćete imati prilično prijateljski i dobronameran stav prema drugoj osobi. Nećete joj pokazatei u kojoj meri vas je zaintrigirala.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Tokom današnjeg dana ne vide se značajni zdravstveni problemi. Bitno je da ste napravili balans izmešu obaveza i vremena potrebnog za odmor.

RIBE

POSAO: Odlazite na sastanak koji je nedavno odložen. Spremni ste da saslušate predlog druge strane, ali se lavovski borite za interese svoje firme. Ostvarujete svoje ciljeve.

LJUBAV: Imate priliku da se zbližite sa novom osobom i da uđete u vezu. Puni ste optimizma kada je nova veza u pitanju. Sa druge strane, možete imati nerealna, prevelika očekivanja.

ZDRAVLJE: Zdrave navike pozitivno utiču na vaše zdravlje. Osećate se dobro. Informišete se o tome šta sve možete samostalno da uradite po pitanju poboljšanja zdravstvenog stanja.

Sve vrste astro usluga možete pogledati na www.astrousluge.com.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi