Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate utisak da postoji neka viša sila koja vam ne da da napredujete na onaj način na koji ste to želeli. Moguće je da ne verujete u sebe dovoljno i da zato teže dolazite do uspeha na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Potrudite se da budete otvoreniji u flertovanju i u pokazivanju osećanja prema simpatiji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Današnji dan vam donosi i moguće probleme zbog nagomilanog stresa i nervoze. Povedite više računa o sebi.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke važne poslovne probleme. Maksimalno se potrudite da budete bolje organizovani.

LJUBAV: Prilično ste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Uspeli ste da ostvarite stabilnost. Možete da očekujete da će u narednom periodu sve biti još bolje.

ZDRAVLJE: Dobro stanje vas očekuje kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni svojim stanjem na ovom planu. Nemate razloga za brigu.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas nova prilika za posao koji bi mogao da vam donese veću zaradu od trenutnog posla. Pred vama je period koji donosi nove poslovne prilike.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati interesovanje prema osobi koja vam se dopada, a ona će vaš korak ka njoj prihvatiti jako lepo. Možete da očekujete priliku da uđete u novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid opuštanja. Potrudite se da vodite računa o svojim potrebama. Izbegavajte naprezanje kao i izloženost velikom stresu.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete opuštenu atmosferu na poslovnom polju danas, trebalo bi da sve krene u jednom pozitivnom pravcu. Ne očekuju vas veći problemi i brige na ovom polju.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu sa osobom koja vas privlači. Niste spremni da se obavezujete ka bilo kome sada. Potrudite se da date sve od sebe kako bi pokazali svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa holesterolom i krvnim sudovima. Potrudite se da vodite više računa o svojoj ishrani.

LAV

POSAO: Preporuka je da ne žurite kada su u pitanju nove poslovne odluke i da danas ne ulazite u nove poslove. Važno je da budete spremni da se posvetite tome da obavite poslove koji vas čekaju od ranije.

LJUBAV: Razmišljate o prekidu veze sa partnerom jer je on pokazao dosta osobina koje vama jednostavno ne odgovaraju. Ne želite da trpite bilo šta i spremni ste da izađete iz loše veze.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama vas muče. U narednom periodu ćete biti osetljivi. Ukoliko vežbate podložni ste upalama mišića ali ne bi trebalo da bude ozbiljnijih tegoba.

DEVICA

POSAO: Pred vama su novi izazovi koje ćete kao i svaki put do sada uspeti da prebaziđete. Veoma ste pronicljivi i snalažljivi. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Neka osoba iz prošlosti bi mogla da pokuša da obnovi komunikaciju sa vama danas. Potrudite se da budete spremni da pokažete svoj stav i da ne popuštate iz osećaja krivice.

ZDRAVLJE: Problemi sa prehladom su naglašeni kod vas danas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja. Javite se lekaru ako vas bilo šta muči.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da imate dosta problema na poslovnom polju i da vam nije lako da sami izađete na kraj sa svim što vas opterećuje. Potražite pomoć neke osobe koja ima iskustva.

LJUBAV: Sve ide kao što ste želeli. Možete da očekujete jedan jako povoljan period za ovo polje. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojom ljubavnom situacijom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Moguće je da ćete biti skloni manjim tegobama sa nervnim sistemom. Takođe, očekuje vas period u kojem su mogući problemi sa očima.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vam dolazi vreme promena. Nećete još dugo ostati na istom radnom mestu iako tako nešto ne očekujete. Važno je da budete spremni na promenu posla.

LJUBAV: Nije vam preterano povoljan dan kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas neko manje razočarenje. Moguće je da sa voljenom osobom sada nećete imati sjajan odnos.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo. Važno je da se maksimalno potrudite kako biste mogli da ugodite sebi i da nađete način da se opustite. Stres vam škodi.

STRELAC

POSAO: Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Moguće je da će atmosfera u poslovnom okruženju biti prilično monotona kod vas, što vam donekle može i prijati.

LJUBAV: Želite da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo, ali ona vas odbija i dalje. Moguće je da vam nije ni malo lako da sa njom ostvarite sasvim stabilan odnos.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Pred vama je period u kojem će vam oči biti naglašeno osetljive. Pazite na svoje zdravlje u narednom periodu.

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu i važno vam je da ciljeve koje ste sebi zacrtali obavite u zadatom roku. Ambiciozni ste i spremni da se posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Lako se upuštate u novu vezu i srećni ste jer se promena desila. Bili ste dugo sami i to vam nije prijalo. Potrebna vam je ljubav, osećate se lepo kada imate nekoga sa kim delite osećanja.

ZDRAVLJE: Pred vama je period koji može da vam donese manje probleme sa zubima. Na vreme se javite vašem stomatologu kako biste mogli da rešite tegobe koje vas muče.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da pokažete inicijativu ka poslovnim promenama da biste mogli zaista i da realizujete nešto od toga što želite. Važno je da budete spremni da svoj plan do kraja sprovedete u delo.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada pokazuje da joj je stalo do vas ali i da joj treba vremena da se oslobodi. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite prisniji odnos u budućem periodu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi kod vas u narednom periodu mogao da varira. Povedite više računa o svom zdravlju u narednom periodu. Izbegavajte štetne supstance.

RIBE

POSAO: Ukoliko budete zatražili pomoć od prave osobe možete da očekujete da ćete rešiti poslovne dileme koje imate. Važno je da ne budete previše ponosni da bi pitali za savet.

LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu, ako želite da gradite zajedničku budućnost na duže staze. Možete da očekujete povoljan period za rešenje problema.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kičmom. Potrudite se da vodite više računa o svojim leđima. Naredni period vam je povoljan da rešite neke manje zdravstvene tegobe iz prošlosti.