Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nećete imati previše posla, pa možete da očekujete sasvim bezbrižan dan. Slobodno vreme iskoristite kako god želite. Iskoristite dan za odmor, pa provedite vreme sa voljenima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i uživate u svakom trenutku sa svojim novim partnerom! U vama se budi jak osećaj privrženosti. Moguće je da se plašite da priznate koliko ste se vezali za njega.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da oscilira tokom današnjeg dana su vam slabe tačke vezane i za glavu, kao i za krvne sudove. Pazite na sebe i idite na redovne kontrole.

BIK

POSAO: Imate velike planove i smatrate da ćete uspeti da ih realizujete uz pomoć svojih sposobnih saradnika. Pred vama je dan u kojem ćete biti posvećeni poslu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma misteriozno. Njena harizma vas jednostavno osvaja. Lako ćete se opustiti u njenom prisustvu i bez problema pokazati svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate višak energije i potrebno je da nađete neki način da se oslobodite stresa. Fizička aktivnost je uvek dobro rešenje, kao i meditacija.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas biti veoma uspešni. Pred vama je veoma dobar dan za posao. Iako je nedelja radite punom snagom i nije vam teško da se bavite svojim poslom.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da osvojite osobu koju ste upoznali sasvim spontano u prethodnom periodu. Između vas dvoje postoji jaka hemija. Uskoro će doći do značajnijih promena.

ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema na polju zdravlja. U svojoj koži se osećate odlično, zadovoljni ste svojim životom i nosite puno pozitivne energije u sebi. Pred vama je dobar dan.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Uspećete da ostvarite poslovni uspeh o kojem ste maštali neko duže vreme. Veoma ste ponosni na sebe. Spremni ste da se posvetite i nekim manjim rizicima kako bi došli do rezultata.

LJUBAV: Vaša veza sa voljenom osobom prelazi na neki ozbiljniji nivo. Moguće je da razmišljate i o proširenju porodice. Ukoliko ste već u braku, stanje je mirno i sasvim dobro.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče pa bi bilo dobro da se u narednom periodu obratite svom lekaru radi kontrole. Pogotovo biste trebali da vodite računa o tegobama vezanim za želudac.

LAV

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna poslovna situacija. Sreća je na vašoj strani, čega god da se dotaknete. Ne biste ipak danas trebali previše da se opterećujete i da izmišljate sebi nove obaveze.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i niste još spremni za neku ozbiljnu vezu. Postoji osoba koja vas intrigira ali sa njom ne želite više od avanture. Moguće je da imate blagi pad samopouzdanja danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Ukoliko ste već imali probleme sa jetrom, onda treba da budete pogotovo oprezni. Vodite računa o svojim navikama i redovno idite kod lekara.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam povoljan period za bavljenje organizacijom troškova i analizu isplativosti. Možete da očekujete da ćete imati neke nove tegobe ili zagonetke za rešavanje tokom dana.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa jednom novom osobom. Ukoliko ste zauzeti, prijala bi vam manja pauza i distanca od voljene osobe kako biste se odmorili.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Takođe, osetljivi su vam zglobovi, kolena, stopala, pa treba da povedete računa o mogućim manjim povredama ili uganućima u tom predelu.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Tokom današnjeg dana se posvetite odmoru, sebi, svojim potrebama i na kratko se distancirajte od posla. Iskoristite dan kako dolikuje situaciji i ne forsirajte ništa.

LJUBAV: Spremni ste da budete iskreni prema voljenoj osobi sve dok ona pokazuje da je spremna da bude dovoljno fleksibilna. Kompromis je tu negde, potrudite se da ga pronađete.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa osetljivom probavom kod vas danas. Pazite šta jedete. Neprijatnosti koje izaziva loše varanje vam stvaraju osećaj nervoze. Mirujte i ne naprežite se.

ŠKORPIJA

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete neke probleme koje ste imali na ovom polju i sada se osećate kao da možete da uradite sve. Pred vama je jako povoljan period u kojem ćete ostvariti poslovno napredovanje.

LJUBAV: Možete imati veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom rođenom u znaku Riba. Vas dvoje ste prilično dobar spoj. Generalno vas očekuju lepe i pozitivne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Možete da se nadate da ćete na polju zdravlja imati sasvim dobru situaciju. Ne očekuju vas veći problemi. Dan vam je jako povoljan i za umerenu fizičku aktivnost.

STRELAC

POSAO: Povoljan dan za poslovno polje. Lako ćete realizovati sve ono što ste imali u planu. Ne biste trebali da brinete previše jer vas ne očekuju bilo kakvi problemi i komplikacije.

LJUBAV: Veoma je važno da voljenoj osobi pokažete da ste spremni da se trudite da imate dobar odnos i da popravite komunikaciju. Od vas zavisi u kom će smeru teći vaša veza.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima su mogući. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Nemojte da podižete težak teret ili da na bilo koji način dodatno opterećujete kičmu. Pazite na svoja leđa.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za poslovno polje, pa nemojte da forsirate one stvari koje vam jednostavno ne idu. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se neko vreme opustili.

LJUBAV: Ako želite da ostanete u braku sa voljenom osobom potrebno je da ozbiljno shvatite neke njene kritike. Dolazi trenutak ozbiljnih promena i odluka, stvari ne mogu ostati iste kao pre.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa jetrom. Izbegaavjte unos alkohola i svih štetnih materija. Ako ste primetili bilo kakve probleme, simptome, tegobe, obavezno se javite vašem lekaru.

VODOLIJA

POSAO: Imate važne planove za današnji dan i dajete maksimum svoje energije kako biste uspeli da obavite sve što želite. Moguće je da ste na neki način skloni tome da se preforsirate.

LJUBAV: Deluje vam da je voljena osoba preterano sumnjičava i niste oduševljeni zbog toga. Osećate neku dozu pritiska sa njene strane. Potrebno vam je vreme da se konflikt reši.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje kojima ste i generalno skloni. Moguće je da je došlo vreme za kontrolu kod kardiologa. Ako uzimate neku terapiju, potrudite se da to bude u skladu sa savetima lekara.

RIBE

POSAO: Moguće je da ste dobili novu poslovnu ponudu i da još uvek niste sigurni da li ćete je prihvatiti ili ne. Želite da razmotrite sve svoje opcije pre nego što donesete konačnu odluku.

LJUBAV: Možete imati zanimljivo poznanstvo sa jednom veoma posebnom osobom. Pred vama je promenljiv dan za emotivno polje. Dosta toga može biti i bolje nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Skloni ste manjim problemima sa anemijom. Moguće je da koren svega leži u načinu ishrane. Posavetujte se sa vašim lekarom na tu temu.