Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nemojte da očekujete da će se neke stvari rešiti same od sebe. Neophodno je da se više posvetite svojim obavezama. Pokušajte da napravite bolju organizaciju posla.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada ali još uvek niste napravili neki konkretan korak ka njoj. Moguće je da za sada ne osećate da ste spremni da inicirate početak veze.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči. Ne osećate se dobro, uznemirenost vas prati već neko vreme i imate utisak da dosta toga u vašem životu nije onako kako ste želeli da bude.

BIK

POSAO: Možete da se nadate da ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Slobodno se obratite svojim saradnicima kada ste u nevolji. Možete da se oslonite na njihovu volju da vam pomognu.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako dobar dan za flert i nova poznanstva! Pred vama je prilika za komunikaciju sa osobom u vazdušnom znaku, koja vam jako prija.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Potrudite se da ojačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom oko režima ishrane koji bi mogao da vam prija.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da očekujete previše. Nije vam preterano povoljna situacija na poslu i najbolje je da se ne zanosite mnogo. Velike planove odložite za neki drugi dan.

LJUBAV: Moguće je da vam je potreban neki vid pauze i distance od voljene osobe jer imate utisak da vam ograničava slobodu. Niste spremni da se potpuno žrtvujete za ljubav.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva i mogući su problemi. Povedite računa o tome i nemojte da dižete težak teret. Biće vam potrebno neko vreme da odmarate i da se oporavljate.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Putovanje u inostranstvo koje je pred vama može jako dobro da se odrazi na vaš poslovni status. Možete da očekujete nove događaje i promene na polju posla.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa partnerom i zadovoljni ste stanjem u vašem braku ili vezi. Ako ste slobodni, još nema promena. Moguće je da bam je današnji dan generalno nekako statičan.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Potrudite se da živite zdravo i da sve poroke udaljite od sebe kako biste mogli da očistite svoje telo od bespotrebnih toksina.

LAV

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije kroz nasledstvo, kredit ili novac kao vid pomoći ili pozajmice od nekoga. Možete da očekujete da će vam se sreća osmehnuti na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za vezu koja iz nekog razloga ne može da bude sasvim javna. Pred vama je faza u kojoj ćete imati ljubavne turbulencije.

ZDRAVLJE: Puni ste snage i energije. Možete da očekujete odličan dan kada je u pitanju zdravlje. Nisu vam naglašeni veći problemi na ovom planu, sasvim dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Ukoliko očekujete veoma važan dan za vaš posao, možete da se nadate da će sve proći kako treba i da ćete ostaviti dobar utisak. Pred vama je povoljna atmosfera za ostvarenje planova.

LJUBAV: Povoljan je dan ako planirate ozvaničenje neke veze ili razgovor na temu braka i zajedničke budućnosti. Možete da očekujete da će vaš partner želeti isto što i vi.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas prati tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni manjku energije. Nemojte da se forsirate ni na jednom polju.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Imate mnogo posla ali ste dobro organizovani, pa uspevate sve da završite u predviđenom roku. Možete da očekujete da danas neće biti komplikacija.

LJUBAV: Volite svog partnera iako se ponekad ne slažete baš najbolje. Pred vama je period u kom vam se odnos može poboljšati. Važno je samo da budete spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Pred vama je faza u kojoj će vam zdravlje biti sve bolje i bolje. Moguće je da sada vidite rezultate izmenjenih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete imati mnogo posla. Možete da očekujete da ćete imati vremena da se posvetite nekim drugim stvarima. U narednom periodu će vam porodične obaveze biti prioritet.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom sa kojom biste mogli da ostanete na duže staze u budućnosti! Možete da se nadate veoma lepim i romantičnim novim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Važno je da nađete način da se opustite. Ako budete bili konstantno napeti i pod stresom, vaše zdravlje će početi da ispašta znog toga. Nađite svoj unutrašnji balans.

STRELAC

POSAO: Postoje neke stvari na koje trenutno ne možete da utičete i vreme je da to počnete da prihvatate. U kasnijem periodu će vam se otvorititi prilika da menjate poslovno okruženje.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiv dan koji sa sobom nosi veoma zanimljiva dešavanja! Pojaviće se osoba koja će vam uzdrmati tlo pod nogama! Spremni ste za nove ljubavne avanture.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više. Prijalo bi vam da se naspavate i da napunite svoje baterije. Moguće je da vam je stres i nervoza na poslu oduzela mngo energije.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslovno- finansijskom planu i nemate neke veće probleme trenutno. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na ovim poljima.

LJUBAV: Pored voljene osobe se osećate jako dobro. Ona vam pruža ljubav, mir ali i osećaj stabilnosti i sigurnosti. Ako ste slobodni, zanimljivo poznanstvo sa Devicom vam dolazi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Posetite stomatologa za svaki slučaj, ako ste primetili neke tegobe. Moguće je da će vam biti potrebna manja intervencija.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da imate više strpljenja kako biste mogli postupno da rešite probleme koje imate, a ne da forsirate stvari. Potrudite se da napravite bolju taktiku na ovom polju.

LJUBAV: Deluje vam da ste ušli u neki začarani krug i niste zadovoljni situacijom koju imate sa voljenom osobom. Moguće je da ona uporno ponavlja iste greške u odnosu sa vama.

ZDRAVLJE: Nemojte da se zamarate previše. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati pad energije i da nećete biti raspoloženi za bilo kakvu veću aktivnosti.

RIBE

POSAO: Možete da dobijete neke nove informacije koje bi trebale da vam budu značajne za posao kojim se bavite. Očekuje vas dan koji može biti na svoj način interesantan.

LJUBAV: Povoljan je dan ako ste planirali romantično putovanje sa voljenom osobom! Ukoliko ste slobodni, moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežeg voća i povrća! Možete da očekujete da ćete se bolje osećati od onog trenutka od kog budete uspeli da regulišete svoju ishranu i da uvedete neke nove navike.