VREME ZALJUBLJENIH Sedmogodišnje gostovanje Urana u Biku: Vreme kada žene uzimaju ulogu muškaraca

Kad se Uran "prizemlji"

žena
Foto: Shutterstock

Uran u znak Bika je ušao 15.05.2018. godine i u Biku ostaje do 26.04. 2026. godine. Dok ne uđe u polje Blizanca, Uran će se jednom godišnje retrogradno kretati u trajanju po 155 dana.

Horoskopski znak Bik je tipičan zemljani znak i za njega se vezuju ležernost, spor tempo, situacije bez žurbe i događaji koji se odvijaju harmonično. On je znak materijalne sigurnosti i pouzdanosti. Pripadnici ovog znaka zodijaka su veoma kreativni i tvrdoglavi.

Zodijak, horoskop, bik
Foto: Foto: Shutterstock

Retrogradni Uran u znaku Bika donosi uzbudljive promene i nagle pobune. Međutim, sve to će činiti u miru, bez pravljenja haosa i uznemirenosti. Plemeniti aspekti ove planete u direktnom hodu deluju i na njegov uticaj u retrogradnom, te nam Uran ovim kretanjem donosi promene na polju ljubavi, ali i u finansijama.

Ovaj period će biti pogodan za sve zaljubljene horoskopske znakove koji imaju u planu da svoju vezu podignu na viši nivo. Takođe, za sve one koji nisu u braku ili vezi će doneti veliku ljubav i mnogo emocija. U ovom periodu, svi horoskopski znakovi rade na svojim unutrašnjim stavovima i ponašanju, kao i na svom mentalnom stanju koje će prouzrokovati i željene rezultate u spoljnjem svetu.

Uran
Foto: Shutterstock

Trud da se dođe do onoga što se želi je sa Uranom u Biku izgledno sa uspešnim ishodom.

Bik je ženski znak i naglašava vreme kada su žene snažne, stabilne i oslonac svojim muškarcima. U periodu od narednih sedam godina dominantna će svakako biti svest, koja je spoj suprotnosti, pa spajanjem neba, Uran, i zemlja Bik, imamo priliku da obezbedimo kruženje energije između tela i uma, i tako oblikujemo novo stanje svesti. Uran ne predstavlja stabilno stanje stvari, budući da on zapravo nije u vremenu. Uran predstavlja sadašnji trenutak koji se nalazi u procepu između prošlosti i budućnosti, ali Uran stvara vreme i donosi mu ključne događaje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi