horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Tokom svog retrogradnog hoda Uran nam je doneo brojne komplikacije i rizične situacije, ali od 14. januara 221. godine krenuo je direktno i povezan je sa energijom Bika - što znači da će uticati na naša natalna polja sve do 26. aprila 2026. godine.

Uran je planeta napretka koja je uvek fokusirana ka budućnosti. To znači da nas u narednih 5 godina očekuju tehnološka i naučna otkrića, kao i unapređenje celokupnog društva.

Horoskop otkriva kako će direktni Uran u Biku uticati na svaki horoskopski znak pojedinačno:

Ovan

Uran ograničava vašu potrošnju na stvari koje vam zapravo nisu potrebne i na taj način poboljšava vaše polje finansija. Naučite, uprkos svojoj spontanoj prirodi, da se disciplinujete i uštedite novac.

Bik

Put do vašeg uspeha bićše vrlo jednostavan ako redovno izvršavate sve planirane obaveze i sistematski ih ispunjavate. Ne dozvolite da spoljni uticaji negativno utiču na vaše vibracije.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Blizanci

Pokušajte da ne budete previše razdražljivi i ne potiskujte svoje emocije, već recite na sav glas da zaista želite svet učiniti boljim mestom. Vaše srce je na pravom putu, što znači da jednostavno morate naučiti da uravnotežite svoju energiju.

Rak

Shvatićete da ljudi dolaze i odlaze. Najbolji način za upravljanje energijom koju nam donosi Uran jeste da ne ulažete previše u veze i da se fokusirate isključivo na svoje potrebe.

Lav

Zacrtani put vaše karijere se menja, čineći vas da preuzmete drugačiju ulogu na poslu. Možda ćete čak želeti da promenite način poslovanja. Profesionalni rast će se dogoditi ako ga prihvatite.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Devica

Čeznućete za inspiracijom koja će vam doneti nešto novo. Otvorite svoj um različitim učenjima i pokušajte da se povežete sa njima. Prihvatite ih da biste sebi pružili intelektualni podsticaj.

Vaga

Očekuje vas velika sreća kada je reč o finansijama. Umesto da potrošite sav novac odmah, počnite sa promišljenim finansijskim planom.

Škorpija

Zbog unutrašnjih previranja, možete propustiti lepe mogućnosti. Da biste održali unutrašnji mir, važno je mudro da rasuđujete. Ako bar približno znate šta želite od drugih, biće vam lakše da odredite svoj krajnji cilj.

Strelac

Iako želite da uspostavite rutinu i jednostavnu svakodnevnicu, život vam iznova donosi nove avanture. Prihvatite ih, ali ne dozvolite da se zanesete snovima. Balansirajte između mašte i stvarnosti.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

Jarac

Kreativnost dolazi i prolazi, ali sve dok ste posvećeni tome da budete najbolja verzija svog unutrašnjeg JA nastavićete da napredujete. Ne žurite previše sa odlukama.

Vodolija

Fokusiraćete se na dom i porodične odnose. U ovu sferu unosite određena poboljšanja, ali vodite računa i o svojim željama i potrebama. Poisvećenost porodici je predivna stvar, ali nemojte dozvoliti da izgubite sebe.

Ribe

Istina uvek izlazi na videlo, posebno kada se najmanje nadate. Odvojite vreme za razmišljanje o putu kojim želite da krenete i energetskim vibracijama koje želite u svom životu. Izbor je na vama.