novac, pare, bogatstvo
shutterstock
novac, pare, bogatstvo

shutterstock

Foto: shutterstock

Bioritamski broj svake osobe predviđa životni put, tok novca i sreću. Izračunajte svoj i otkrijte šta vas čeka.

Kako se računa bioritamski broj

Broj jedan

Ove osobe ne bi trebalo da igraju igre na sreću jer mogu sve izgubiti. Ne treba da uzimaju u ruke tuđ novac jer mogu napraviti ozbiljne propuste.

IGRATE LI IGRE NA SREĆU?

 

Broj dva

Dvojke imaju letargičnu psiho-fizičku konstituciju, ne vole težak umni i fizički rad. Nemaju živce da se nose sa stresom koji je povezan sa novcem i sa ubrzanim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka hrabrosti, novac im slabije i dolazi.

Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz srca, može im tokom čitavog života donositi lepu zaradu. Ne treba da ulaze u poslovna partnerstva jer im to ne leži. Novac mogu zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda .

Broj tri

Trojke su srećne osobe po pitanju novca. Većina ga ima taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budu ambiciozni, imaće priliku da stignu do vrlo visokih položaja koji donose dosta novca.

Broj četiri

Četvorke su obično vrlo situirane, međutim kod njih postoji neka vrsta kašnjenja sa novcem, ali i problemi vezani sa poslovnim potezima. Uglavnom, neće imati gomile novca, osim ako nisu geniji.

Poseduju razvijen potrošački mentalitet, većina lako troši novac. Ukoliko živite u zemlji sa dobrim životnim standardom, sve će biti mnogo jednostavnije. Pravi prosperitet sliedi im tek nakon 40. godine života. Do tada moraju biti strpljivi i ne bi trebalo mnogo da se nerviraju ako nemaju novca za svoju ekstravaganciju.

bogatstvo, pare, novac

shutterstock

Foto: shutterstock

Broj pet

Ovaj broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Očekuje ih veliko izobilje, novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, mogu imati čitavu industriju. Međutim, petice će za sve aktivnosti biti izvanredno novčano nagrađeni.

Novac vam dolazi lako, ali isto tako i odlazi. Šire posmatrano, imaju veliku sreću po pitanju novca, čak i ako su siromašni, brzo bi mogli da preokrenu stvari u svoju korist.

Broj šest

Da bi pokrenuli tokove novca, šestice moraju da rade na svojoj snalažljivosti, da se trude, da veruju u sreću i koristite prilike.

Broj sedam

Konstantne i brojne promene po pitanju tokova novca i njegovog posedovanja. Te turbulencije sedmicama smetaju da se do kraja ostvare.

Međutim, broj sedam je najspecifičniji broj od svih, pa može doneti novac ako vam je profesija mistična ili posedujete neobične talente. U tom slučaju, stiču bogatstvo i komfor. Da bi ustalili tokove novca, moraju da razvijaju svoje talente, intuiciju i praktično je primjenjuju.

novac, bogatstvo, zarada

shutterstock

Foto: shutterstock

Broj osam

Osmice su osobe kojima kasni sve u životu, pa se to odnosi i na novac. To znači da im solidno i stabilno finansijsko stanje predstoji u kasnijem dobu života. Većina mora raditi teško i puno i ništa im ne pada sa neba.

Vrlo je važno da se klonu svega što nosi broj 8 u životu i finansijama, jer će biti još više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5, 7 u vezi novca. Po pitanju finansija mogu da ulažu u ideje.

Broj devet

Za devetke se slobodno može reći da imaju sreće sa novcem. Imaju tokom života mnogo novca i više komfora nego većina prosečnih ljudi koji ih okružuju. To se posebno odnosi na one koji ulažu u svoju finansijsku kulturu.

Vole da troše novac na sebe. Tokom života uživaće materijalne udobnosti i luksuz. Ako pametno raspolažu novcem mogu živeti jako lepo.