devojka, zima, moda, džemper
shutterstock
devojka, zima, moda, džemper

shutterstock

Foto: shutterstock

Stižu nam vremena u kojima je najbolje biti na strani istine! Saturn nam posebno iznenađenja donosi od 26. decembra do 5. januara 2021. godine...

Saturn kreće direktno! Od 11. maja ove godine Saturn je išao unazad. Imali smo priliku rešiti neke probleme iz prošlosti. Očistiti put za novo stvaranje. Danas se pokreće ka naped, pa je vreme za ostvarenje svih onih tema i okolnosti sa kojima smo u prošlosti zastajkivali ili ih nismo uspevali ostvariti zbog otegotnih okolnosti. Ako ste počistili put i rešili se repova prošlosti i znate kuda i kako dalje, sada je vreme za to!

*odbacite sve što vam više ne treba i što nema vrednosti

*nemojte odlagati neminovno

*prihvatite ono što ne možete promeniti i usmerite se na ono što se kreće prema napred

*preuzmite odgovornost za sebe i svoj život

*pronađite mir s onim što je bilo da biste mogli stvarati bolju budućnost

*strahovi i nesigurnosti više nam ne smeju biti izgovor za neaktivnost

Sve se čisti do kraja. Pokazuje šta jeste.

devojka, zima, moda, džemper

shutterstock

Foto: shutterstock

I zapamite ovo! Od 26.decembra do 5. januara 2021. Saturn boravi na mestu sa kojeg je krenuo retrogradno, reč je o prvom stepenu Vodolije. To je vreme u kojem stavljamo tačku iza jednog životnog poglavlja. Kraj. Jasnoća. Poslednje suočavanje sa onim što je bilo. I dolaze nam vremena u kojima nemamo više luksuz živeti u strahu i magli. Dolaze nam vremena u kojima, da bi nam bilo dobro, trebamo živeti na strani istine. Trebamo naučiti misliti svojom glavom, da postanemo vođe/kreatori svog života.