HOROSKOP ZA 13. JANUAR Ribe razmišljaju o uzimanju kredita, Vodolija ostavlja probleme iza sebe, Devica definitivno raskida vezu (VIDEO)

"Prijatelj je neko ko ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi"!

YT: https://youtu.be/oMDathWfrzc Embed: www.youtube.com youtube.com

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom i pokušavate da dobijete kredit ili pozajmicu očekuje vas negativan odgovor. Bićete prilično pogođeni odbijanjem jer ste računali na novac.

LJUBAV: Očekuje vas novo, zanimljivo poznanstvo. Druga osoba živi u inostranstvu. Smatrate da to nije nikakav problem i da možete da održavate redovan kontakt.

ZDRAVLJE: Problemi na poslu dosta loše deluju na vašu psihu. Prilično ste neraspoloženi, imate manjak samopouzdanja. Počinjete da sumnjate u svoje vrednosti. Moguća je glavobolja.

horoskop
Foto: shutterstock

BIK

POSAO: Imate krajnje odgovoran i profesionalan pristup poslu. Obraćate pažnju na svaki detalj, imate jasno izrađen plan. Upravo iz navedenih razloga posao se odlično odvija.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom i brak smatrate stabilnim. Voljena osoba ima probleme za koje verujete da će uspeti da ih uspešno reši. Pružate mu podršku.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno i to je upravo vaša zasluga. Imate jako odgovoran stav prema svom zdravlju i trudite se da uradite sve što je u vašoj moći da izbegnete probleme.

BLIZANCI

POSAO: Odlazite na kraće službeno putovanje. Vašoj firmi je neophodan novi poslovni sporazum i vi se lavovski borite da dođete do njega. Postižete uspeh i konačno se opuštate.

LJUBAV: Brak prolazi kroz ozbiljnu krizu. Imate evidentan problem u komunikaciji sa partnerom u smislu da je ili nema ili da je svedena na neophodni minimum.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim solidno. Prilično ste umorni, jer ste se iscrpeli na poslu. U suštini vam je potreban samo dobar odmor da bi se ponovo osećali snažno.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuju vas odlične vesti vezane za oblast suđenja. Dobijate obaveštenje da je sudski spor konačno završen u vašu korist.

LJUBAV: Odnos sa emotivnim partnerom nije najbolji. Dok je partner siguran u svoje emocije i namere prema vama, dotle ste vi blokirani, neopušteni i nesigurni.

ZDRAVLJE: Vaš stav prema zdravlju je prilično neodgovoran, dok vam je imunitet u isto vreme slab. Potrebno je da povedete računa o pritisku jer je sklon oscilacijama.

horoskop, priroda
Foto: gettyimages

LAV

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Energični ste, samouvereni, imate jasne ciljeve. Ulažete svu svoju energiju i vreme u realizaciju ciljeva i uspešno ih postižete.

LJUBAV: Niste preterano zadovoljni odnosom sa bračnim partnerom, ali ste tolerantni. Partner vam ne posvećuje dovoljno pažnje i smatrate da su razlog tome problemi na poslu.

ZDRAVLJE: Nervi su jako osetljivi. Skloni ste promenljivom ponašanju: možete biti nervozni i skloni svađama ili neraspoloženi za druženje i depresivni.

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom primorani ste da doneste nepopularnu odluku. Ona je vezana za smanjenje broja radne snage zbog toga što je došlo do pada obima posla.

LJUBAV: Nezadovoljni ste vezom. Nemate želju da se borite za nju, jer smatrate da je odnos suštinski došao do kraja. Prekidate vezu i smatrate da ste doneli jako dobru odluku.

ZDRAVLJE: Raspoloženje je u padu. Danas ste presekli neke poslovne i privatne odnose. Smatrate da su odluke bile neminovne, ali bi voleli da je postojalo neko drugo rešenje.

VAGA

POSAO: Posao je ušao u rutinsku fazu tako da nema nekih značajnijih dešavanja. Prilično ste kreativni i razmišljate o novim poslovnim idejama. Za početak ih detaljno analizirate.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije najbolji i to je upravo vaša zasluga. Ne samo da ste introvertni, nego ne želite da stvari pogledate iz drugog ugla nego isključivo iz sopstvenog.

ZDRAVLJE: Organizam je jak, zdravlje stabilno, vi se osećate odlično. Najbolje da nastavite sa navikama koje daju tako dobre rezultate. Ukoliko ste bili bolesni sledi vam oporavak.

nova godina, jelka, horoskop
Foto: shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas uspešni poslovni razgovor sa inostranim saradnicima. Oni su sigurni u uspeh saradnje, a vi imate nedoumice.

LJUBAV: Previše ste fokusirani na poslovnu sferu tako da nemate puno vremena za voljenu osobu. Partner u potpunosti podržava vaše ambicije i ne zamera vam odsustvo od kuće.

ZDRAVLJE: Disajni sistem je izuzetno osetljiv. Pričuvajte se hladnih pića i hladnog vremena. Problemi nastali u ovom periodu imaju potencijal da traju duže vreme.

STRELAC

POSAO: Prilično ste pragmatični. Fokusirane ste na poslovne obaveze koje donose siguran novac. Vredni ste, ambiciozni, željni finansijskog uspeha koji na kraju postižete.

LJUBAV: Prilično ste zadovoljni kako se veza razvija. Vaše emocije su intenzivne i stabilne. Trudite se da što više vremena provedete sa partnerom. Zamišljate zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate dobro. Međutim, imunitet je prilično slab. Skloni ste hroničnim problemima koji su vezani za lošu cirkulaciju i nestabilan pritisak.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas izlazak u medije. To vam ne prija previše tako da ne ostavljate najbolji utisak. Nešto pričate, ali ništa konkretno ne kazujete.

LJUBAV: Zadovoljni ste vezom i u potpunosti posvećen partneru. Druga strana ima probleme na poslu. Vi ste u potpunosti uvereni da će uspeti da ih reši, iako on sumnja u to.

ZDRAVLJE: Imunitet je toliko slab da bi za vas bilo najbolje da ga ojačate u što kraćem roku i da izbegavate sve situacije koje mogu da dovedu do zdravstvenih problema.

horoskop, glumac, priroda
Foto: shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom prezadovoljni ste poslom. Činjenica je da ste imali jako puno problema, ali sada ih ne samo prevazilazite nego ulazite u period ekspanzije. 

LJUBAV: Totalno ste nezainteresovani za emotivnu sferu. Fokusirani ste na posao i finansije. Sve dok ne budete osetili poslovnu i finansijsku sigurnost nećete ni razmišljatei o ljubavi. 

ZDRAVLJE: Pričuvajte se u saobraćaju. Naročito nemojte da žurite. Ova oblast je dosta loše prikazana tako da u slučaju eventualnih problema oni imaju potencijal da traju duži period.

RIBE

POSAO: Situacija je specifična: posao se solidno razvija i to vas ne brine. Brinu vas finansije koje nisu u skladu sa obimom posla. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Druga osoba vam deluje snažno, markantno, uspešno, ali prilično zatvoreno i ozbiljno. Imate utisak da niste ostavili najbolji utisak.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Zdravstvena situacija je stabilna. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bili bolesni uspešno se oporavljate i dolazi do vidljivog napretka.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi