Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pomake na ovom polju. Prilika koja je do vas došlamože dosta toga da vam pokrene.

LJUBAV: Ukoliko ste u zajednici ili braku, potrebno je da budete fleksibilniji i spremniji na kompromise. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremniji da opraštate partneru.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas muči. Možete da očekujete da ćete imati manjih problema sa kičmom u narednom periodu pa povedite više računa o tome.

BIK

POSAO: Jako je važno da se posvetite svom poslu i da u ključnim trenucima pokažete dovoljno hrabrosti za preuzimanje inicijative. Očekuje vas povoljan period za promene.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se za sada drži na nekoj distanci i ne pokazuje interesovanje. Moguće je da je vaš odnos veoma promenljiv na neki način.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži koja bi mogla da vam bude sklona iritacijama, perutanju itd. Ako imate probleme sa ekcemom posavetujte se sa vašim lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da imate potrebu za promenama na ovom polju ali još uvek nemate adekvatne ponude za novi posao. Potrudite se da budete spremni da i sami preuzmete inicijativu.

LJUBAV: Ne dopada vam se partnerova ljubomora. Njegov posesivan stav guši vašu slobodnu prirodu koja traži da luta. Moguće je da niste zadovoljni vašim odnosom sada.

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju žuč. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa jetrom. Očekuje vas promenljiv period kada je u pitanju polje zdravlja.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete priliku da povećate svoju zaradu. Pred vama je povoljan period za polje posla. Nova ponuda koja dođe do vas će biti prilično primamljiva.

LJUBAV: Možete da se nadate romantičnom danu sa voljenom osobom. Uživate u ljubavi koju imate i dobro se osećate kada ste zajedno. Nemate ni jedan razlog za brigu na ovom planu.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. povedite računa o sebi i idite na redovnije lekarske kontrole kako bi pratili stanje.

LAV

POSAO: Prilično ste nervozni i na poslovnom planu zauzimate jedan pogrešan stav. Moguće je da ćete imati dosta turbulencija. Povedite računa da iz straha ne budete skloni greškama.

LJUBAV: Vama je jako važno se posvetite partneru i da sa njim uživate. Vreme koje provodite zajedno vas opušta. Možete da očekujete povoljan period za vašu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je daa svakodnevno unosite dovoljno vode kako bi vam metabolizam funkcionisao pravilno. Pazite i na svoju ishranu takođe.

DEVICA

POSAO: Ne biste trebali da imate naporan ili stresan dan. Svi događaji idu po planu, onako kako ste se nadali. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni.

LJUBAV: Maštate o osobi do koje vam je stalo i sa kojom želite da ostvarite novu ljubavnu vezu. Spremni ste da se posvetite svojim osećanjima. Nemojte se plašiti da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas i zato je važno da u nareednom periodu povedete malo više računa o svom zdravlju. Povećajte unos vitamina i pazite na sebe.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Ozbiljno razmišljate o promenama na ovom polju. Moguće je da ćete uskoro dobiti neku ponudu vezanu za inostranstvo. Potrudite se da prihvatite sve neobične opcije koje vam život pruža.

LJUBAV: Postepeno možete da napredujete i da zajedno sa voljenom osobom pokrenete temu zajedničkog života. Moguće je da ste konačno spremni na velike korake u svom životu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje. Povećajte unos vitamina kako bi bili jači.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste bez posla, možete da očekujete novu priliku. Ponuda vam dolazi od strane poznanika ili prijatelja. Okrenuti ste pozitivnim promenama na polju posla.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi vezu sa vama. Možete da očekujete pozitivne promene. Ako ste već u vezi verujete voljenoj osobi i lepo vam je kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Veoma dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da očekujee dobar period da rešite neke manje probleme iz prošlosti. Izbegavajte preterano naprezanje.

STRELAC

POSAO: Spremni ste da se posvetite poslu i da rešite probleme koje imate. Važno je da izdvojite dovoljno vremena kako bi se detaljno posvetili problemima koji su se pojavili oko vas.

LJUBAV: Moguća je nova veza uskoro i to sa osobom koju poznajete od ranije. Spremni ste da se vaš odnos promeni i preokrene. Očekuje vas pozitivan period za nove odluke.

ZDRAVLJE: Skloni ste pucanju kapilara. Problemima sa venama i sa cirkulacijom takođe pa povedite više računa o sebi u narednom periodu kada je u pitanju polje zdravlja.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Došli ste do trenutka u kojem je neophodno da donesete novu, važnu odluku na ovom polju. Nemojte da odugovlačite pokažite da ste spremni i sigurni.

LJUBAV: Želite da zadržite voljenu osobu i da vaša veza napreduje. Potrebno je da se više prilagođavate jedno drugome. Važno je da budete spremni da verujete partneru.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i muči vas problem sa organima za varenje. Povedite više računa o svojoj ishrani i izbegavajte teške namirnice. Posavetujte se sa nutricionistom.

VODOLIJA

POSAO: Niste previše zainteresovani za bavljenje poslovnim obavezama i svoj fokus prebacujete na neke druge stvari. Nedelja je i rešili ste malo da se odmorite.

LJUBAV: Na ovom polju vas ne očekuju velike promene. Moguće je da na neki način više živite u mašti nego u realnosti. Niste spremni da se suočite sa okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena. Možete da očekujete manje probleme sa zdravljem. Prijalo bi vam da povećate svakodnevni unos magnezijuma i kalcijuma.

RIBE

POSAO: Imate utisak da autoriteti vrše neki vid pritiska na vas i to va opterećuje u velikoj meri. Ozbiljno razmišljate o promeni posla koja bi vam značila i finansijski i psihički.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što je vaš partner neko ko ima veliku potrebu za kontrolom. Mogući su konflikti tokom dana. Potrudite se da ne ulazite u bespotrebne svađe.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate malaksalo. Posvetite se sebi i svojim potrebama, poradite na zdravijoj ishrani i zdravijim navikama, stvaranju novog ritma spavanja i tome sl.

Komentari (1)

Skorpijon

14.08.2020 07:32

Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi vezu sa vama. Možete da očekujete pozitivne promene.Cekam Te!