Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Samo osnovne obaveze ćete završiti sa lakoćom. Nije povoljan dan za bilo kakve ambicioznije poteze ili za veće poslovne planove. Moguće je da ćete imati višak slobodnog vremena.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje promenljiva a vas hvata nervoza pa zbog brzopletosti pravite greške. Moguće je da ćete biti skloni većim trzavicama danas.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da se pridržavate zdravijih navika i da generalno držite sebe dalje od duvanskog dima. Vreme je da počnete da radite na sebi.

BIK

POSAO: Nemojte da reagujete razdražljivo jer biste mogli da ostavite pogrešan utisak o sebi u poslovnom okruženju. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni brzopletosti na poslu.

LJUBAV: Nije povoljan dan za ljubav, niti za početak nove veze. Izdvojite neko vreme da preispitate svoje unutrašnje potrebe kako biste shvatili šta je ono što vam nedostaje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim hormonalnim smetnjama. Posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete danas napraviti grešku koja bi mogla negativno da se odrazo na vaše poslovno polje. Potrudite se da poradite na koncetraciji i da se više posvetite poslu.

LJUBAV: Partner pokušava da vam skrene pažnju na stvari koje mu smetaju ali vi ga ne shvatate dovoljno ozbiljno. Moguće je da će između vas u narednom periodu doći do zahlađenja.

ZDRAVLJE: U narednom periodu biste mogli da imate manje zdravstvene probleme. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Možete biti skloni i migrenama.

Devica, horoskopski znak, zodijak, astrologija

Shutterstock

Devica, horoskopski znak, zodijak, astrologija, Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Delujete nepouzdano iako niste takvi. Moguće je da danas neke stvari jednostavno pogrešno radite. Potrebno je da se u narednom periodu više fokusirate na poslovno polje.

LJUBAV: Emotivno se preispitujete i uvek na kraju dođete do zaključka da vam je bivši partner najviše odgovarao. Moguće je da vas hvata nostalgija i da ste spremni još jednom za pomirenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas period u kojem biste pored ovoga mogli da budete skloni i tegobama vezanim za reumu, išijas i tome sl.

LAV

POSAO: Moguće je da vam timski rad trenutno ne odgovara i da bolje rezultate ostvarujete kada radite samo za sebe. Pred vama je period u kojem ćete moći da se okrenete samostalnim projektima.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali neki ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom, pričekajte jer vam današnji dan nije baš povoljan. Vreme je da pokažete strpljenje ali i fleksibilnost.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda ili nekih manjih nezgoda danas. Budite oprezni pri rukovanju sa malim kućnim ili bilo kakvim aparatima. U dodiru sa strujom se čuvajte kao i u saobraćaju.

DEVICA

POSAO: Moguće je danemate dovoljno poverenja u saradnike i da vam je teško da sa njima sasvim otvoreno podelite svoje poslovne planove. Opterećuje vas negativna poslovna atmosfera.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera, očekuje vas povoljan period u kojem ćete se slagati bolje nego pre. Povoljan vam je dan za ljubav pa možete da očekujete sreću i zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju u narednom periodu. Možete postati skloni manjim zdravstvenim poteškoćama. Nemojte da izbegavate lekarske preglede.

Zodijak

Shutterstock

Zodijak, Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu na poslovnom planu. Potrudite se da ne rizikujete kako ne bi došlo do većih komplikacija. Vreme je da malo pauzirate sa velikim planovima.

LJUBAV: Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da ste spremni za početak nove, stabilne veze. Uskoro će vam se ukazati prilika za to da sa voljenom osobom nađete zajedničku sreću.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. U narednom periodu biste trebali da se potrudite da bilo kakve poroke izbegavate u širokom luku. Vreme je da počnete sa stvaranjem zdravijih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolje je da uzmete slobodan dan i da se generalno danas ne opterećujete poslom. Nije vam povoljna atmosfera za važne odluke. Važno je da budete strpljivi sada.

LJUBAV: Pazite da ne preterate sa ljubomornim ispadima. Partner bi mogao da vam zameri ako budete pokazali veliku dozu nepoverenja. Vaš odnos sa voljenom osobom je komplikovan.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni tegobama na polju zdravlja. Nemojte da rešavate probleme na svoju ruku.

STRELAC

POSAO: Bićete generalno opušteni i spremni da rešite poslovne dileme sa određenom lakoćom kojoj drugi mogu samo da se dive. Možete da očekujete generalno povoljan dan za ovo polje.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom i srećni ste kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan. Osećate da među vama postoji jaka i iskrena ljubav koja vas spaja i srećni ste.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da očekujete probleme sa zdravljem. imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste situacijom koju imate na polju zdravlja.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Maksimalno ste angažovani i okrenuti svojim obavezama. Možete da očekujete pozitivna poslovna dešavanja. Spremni ste da napredujete kada bude došlo vreme za to.

LJUBAV: Nemate više nikakve nedoumice i pouzdano znate da je osoba sa kojom ste sada, neko koga ćete voleti ceo život. Možete da očekujete povoljan period za planiranje braka.

ZDRAVLJE: Prija vam intezivnija fizička aktivnost. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete posvećeni redovnijem vežbanju, moguće i od kuće. u dobroj ste formi!

VODOLIJA

POSAO: Mogući su značajni finansijski preokreti koji će vam omogućiti da rešite probleme iz prošlosti. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom polju posla.

LJUBAV: Očekuje vas dan koji nije ni malo jednostavan za vaš odnos sa voljenom osobom, biće nekih problema i nesuglasica koje bi mogle da vas udalje. Nije vam lako da prvi popustite.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete i da ćete donekle biti skloni gojenju. Potrudite se da izbegavate preteran unos masne hrane i šećera.

RIBE

POSAO: Na neki način ste opterećeni i problemi vam dolaze sa svih strana. Nije vam lako da sve sami rešite- kada je u pitanju posao, potrebna vam je nečija podrška. Potražite pomoć.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje se desilo vam je pokazalo da postoji svetlo na kraju tunela. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi konačno osetiti spremnost da se otvorite ka novim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Moguća je jača glavobolja kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Oko svega se posavetujte sa lekarom.