Svađa
Shutterstock
svađa

Shutterstock

Foto: shutterstock

 

Kako je krenuo svoj retrogradni hod, ozloglašeni Merkur će nam u narednom periodu priređivati, ne baš prijatna iznenađenja.

Za one koji nisu u toku, kada ova planeta krene svoj prividan hod unazad, onda donese razne problemčiće na dnevnom nivou, tek da se dobro iznervirate, a da vam adrenalin uvek bude na zavidnokm nivou.

Dakle, gubljenje sitnih predmeta, važnih dokumenata, nesporazuma u komunikaciji, crkavanje mobilnih aparata, računara, kvarovi na kolima... sve ovo i jš mnogo toga učiniće maštoviti Merkur. 

ljutnja

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Njegove detinjaste vragolije će u ovom periodu zatalasati mnoge emotivne veze. Tako da, računajte na period u kojem ćete morati da se "ugrizete za jezik" i ne kažete baš sve što mislite. Da bi igra bila zabavnija, i da biste iz ove situacije izašli sa što manje štete po vašu dušu, pridružite se ovoj vrrckavoj planetici i prisvojte njegove osobine.

Merkur je planeta koja vlada decom, pa i dečjim igrama, ako ga shvatite kao nemirno dete, lakše će vam pasti njegove igrice "Hide and seek".

Piće, energgetsko piće, umor, učenje, stres

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Ne ulazite u rasprave, okrenite sve na šalu, ne obazirite se što ne možete da nađete ono što tražite, budite strpljivi i nikako, ali nikako se nemojte nervirati, jer on baš to i želi.