Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Turbulentno vam je prikazano polje posla u narednom periodu.možete da očekujete da ćete imati puno promena i novih dešavanja. Dobre vesti su da će vam polje finansijabiti jako dobro aktivirano, pa vam stižu novi prilivi novca ili prilika da svoju zaradu značajnije uvećate. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni finansijskim okolnostima u kojima se nalazite. S druge strane, što se tiče samog posla velike su šanse da ćete imati neke manje stresove tokom ove nedelje. Mogući su česti sukobi sa bliskim saradnicima. Tokom ove nedelje nećete moći lako da ostvaarite baš sve što zamislite.

Ljubav

U ljubavi biste sada želeli da imate sigurnost, stabilnost, da dobijete potvrdu od partnera da želi isto što i vi i da vas dvoje zajedničku budućnost možete da imate. Vi ste spremni da se posvetite voljenoj osobi ali nekada vaša vizija idealne veze i odnosa nije baš ista kao i vizija koju ima vaš partner. Ako neke stvari budete preterano forsirali, to može da napravi dodatnu pometnju između vas i voljene osobe i to može da bude problem. Vi ste nekada tvrdoglavi i skloni tome da terate po svom, a veza je dvosmeran odnos i važno je da uvažavate i partnerovo mišljenje i da pravite kompromis kada je to potrebno. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju povoljan period za početak nove ljubavne veze sa nekom osobom koju već poznajete.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, ove nedelje ćete biti osetljiviji. Moguć je generalno pad imuniteta ali možete da imate i probleme zbog toga što vam se vraćaju neke tegobe iz vaše prošlosti. Sve ukazuje na to da ćete imati osetljivu kičmu, leđa ali i da tokom ove nedelje vaši zdravstveni problemi mogu da budu vezani za zube, sudnu duplju, probleme sa grlom, sluzokožom usta itd. Povedite računa ako ste imali neke stomatološke probleme koji nisu rešeni do kraja, sada je povoljan period da se tome vratite i posvetite. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete biti prilično opterećeni na svim poljima, a svoje zdravlje ne bi smeli da zanemarite. Važno je da vodite dovoljno računa o sebi.

BIK

Posao

U toku ove nedelje izbegavajte donošenje velikih i važnih odluka. Potrudite se da budete fokusirani na posao i na konkretno obavljanje zadataka koje imate. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjoj pometnji, lošoj organizaciji, padu koncentracije i tome sl. Važno je da ne dopustite da vam trenutni pad raspoloženja utiče na poslovne aktivnosti. Ukoliko vam je potrebno da uzmete neko vreme kako bi se odmorili, okrenite se tome. Nemojte da donosite nove poslovne odluke kada ste umorni ili u bilo kakvim situacijama u kojima su vam aktivirane emocije i osetljivost, da ne bi napravili grešku.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav

Jako lepa nedelja za ljubav je pred vama. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati dosta susreta i novih dešavanja sa osobom koju volite. Pred vama je period u kojem ćete želeti otvorenije da pokazujete svoja osećanja i period u kojem ćete imati veliku potrebu da na polju ljubavi budete ispunjeni, zadovoljni. Vaša nežnost i senzibilnost podstiče partnera da vam odgovori istom merom tako da možete da očekujete jednu lepu fazu tokomkoje ćete uživati u svim zajedničkim trenucima koje budete imali. Ako ste slobodni, moguća je neka stidljivost kod vas pa vam zbog toga može biti teže da inicirate prvi bilo koje poznanstvo ali ćete nečiju inicijativu prihvatiti.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem možete da imate povremeno neke manje probleme. Tokom ove nedelje možete da budete skloni manjim tegobama. Ranjivi ste, pa treba da čuvate glavu, oči, sinuse ali isto tako i da vodite računa o pritisku. Povoljan je period da prekontrolišete šećer i da se obratite lekaru oko saveta koji su vam potrebni za zdraviji život. Pored svih nabrojanih stvari, u toku narednog perioda postoji i sklonost ka manjim problemima vezanim za probavni trakt, pa i to treba da imate na umu. Potrudite se da vam ishrana bude zdrava, pravilna i izbegavajte prejedanje kao i preterivanje u bilo čemu. Važno je da živite u skladu sa sobom i svojim potrebama.

BLIZANCI

Posao

Tokom ove nedelje vam se nastavlja stresni period. Moguće je da osećate da ste na neki način na poslovnom polju blokirani i da ne možete baš da promenite sve ono što biste želeli. U narednom periodu vam je važno i strpljenje, a takođe je važno i da odluke na svom poslovnom polju ne donosite zbog ega već da se izdignete iznad toga. Pred vama je period u kojem možete da imate neke dobre ideje, radi vam mašta i vizionar ste pa vidite da se nazire neko poslovno rešenje. Možete da očekujete da će vam se u budućnosti stvoriti prilika da svoje ideje ostvarite ali trenutno nije taj momenat i treba malo da sačekate.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem sa voljenom osobom možete da imate promenljivu komunikaciju. Moguće je da i sami često ostanete nedorečeni ili se ne izražavate najbolje po pitanju vaših želja i potreba. Dolazi veoma lako do nesporazuma među vama i nije vam uvek lako da nađete zajednički jezik. Moguće je da partneru ponekad delujete misteriozno, ekscentrično ili čak sebično i da iz tog razloga možete da imate nesuglasice. Neki vaši potezi i odluke mogu da budu pogrešno protumačeni. Ako ste slobodni, moguća je neka ljubav na daljinu, upoznavanje preko interneta ili platonsko zaljubljivanje u osobu koja vam na neki način nije dostupna. Moguće je da se više prepuštate mašti nego stvarnosti.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete pod manjim problemima, najviše zbog nervoze, promenljivih emocija i na nervnoj bazi. Simptomi koje imate i neke manje smetnje mogu da vam dođu psihosomatski. Ipak, ako postoji neki realan razlog iz kojeg smatrate da treba da se obratite lekaru- svakako ne bi trebali to da izbegnete. Uz lekarsku pomoć i savete možete da očekujete poboljšanje situacije na polju zdravlja. Ove nedelje su moguće manje tegobe vezane za cirkulaciju, srčani sistem a možete da imate i manje probleme sa vidom, očima. Moguće su tegobe vezane i za malaksalost pa se trudite da sada odmarate malo više nego inače. Važno je da napunite svoje baterije.

RAK

Posao

Prevazišli ste puno poslovnih problema u prošlosti i konačno ste došli do prilike da se na ovom polju stabilizujete. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje imati pozitivno stanje i da ćete na polju posla biti ispunjeni i zadovoljni. Saradnj sa kolegama vam je dobra i generalno vas očekuje mogućnost da zajedno nešto na polju posla stvorite, da se desi neki manji pomak koji će vam značiti. Sledi vam faza tokom koje ćete na poslovnom polju imati neke nove prilike. Mogućnost da pokažete svoj talenat će vam se ukazati i to treba da iskoristite. Važno je da na poslovnom polju budete posvećeni svojim ciljevima.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na ljubavnom planu imati lepe trenutke. Početkom nedelje je samo moguća neka prolazna tenzija ili neka manja svađa između vas i partnera ali to se može kod vas veoma brzo i prilično lako rešiti. Očekuje vas period u kojem ćte biti pretežno zadovoljni i stabilni u ljubavi. Od voljene osobe dobijate sve ono što vam je potrebno i gledate kako vaš odnos raste i razvija se u nešto kvalitetno. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom polju biti veoma zadovoljni ove nedelje čak i ako ste slobodni. Pokreće vam se polje flerta, lepih poznanstava i možete da očekujete da će vam se u bliskom okruženju pojaviti osoba koja će biti baš po vašim merilima.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi takođe dobra nedelja. Nećete imati veće razloge zabrigu. Početkom nedelje je naglašena neka manja nervoza kod vas ali to možete da prevaziđete. Očekuje vas period u kojem će biti važno da radite na smirenosti i na tome da svoj unutrašnji svet na neki način obogatite. Ovo je faza u kojoj možete iskreno da uživate, da dođete u pozitivan dodir sami sa sobom i da pokažete zahvalnost za sve ono što zaista imate u svom životu. Očekuje vas povoljna faza u kojoj ćete biti veoma zadovoljni. Možete da se nadate oporavku i pozitivnim promenama ukoliko ste imali neke probleme na polju zdravlja od ranije. U svakom slučaju, sledi vam jedna povoljna faza kada je u pitanju zdravlje.

LAV

Posao

Možete da očekujete da ćete imati ponudu ili priliku da poslovno napredujete. Pred vama je period u kojem možete da budete veoma zadovoljni svojim poslovnim statusom. Očekuje vas faza koja vam donosi priliku da se dokažete u poslu. Mnogo novih ponuda i mogućnost izbora oju imate vas čini srećnim i zadovoljnim. ove nedelje uzmite stvari u svoje ruke, radite po svom i nećete se pokajati. Možete da očekujete da će vas sudbina nagraditi za sva vaša dobra dela i da ćete imati pozitivna poslovna rešenja za stvari koje su vas do juče mučile. Sledi vam period koji može da bude na neki način jako dobar za vas.

Ljubav

Ponosni ste na sebe jer ste osvojili partnera kakvog ste oduvek želeli. Pred vama je period u kojem možete da očekujete jako povoljne okolnosti na ljubavnom polju. Imaćete potrebu da razmišljate o braku, veridbi i većim promenama na polju emocija. Spremni ste da se upustite u bračne vode i da svima pokažete svoju ljubav prema voljenoj osobi. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni vašim odnosom i da ćete jedno pored drugoga imati baš sve ono što vam je potrebno. Slobodni Lavovi će imati priliku za novo dobro, zanimljivo poznanstvo i za početak veze koja može da bude ozbiljna, javna, stabilna na duže staze u budućnosti. Uživate u osećanjima koje imate sa osobom do koje vam je stalo.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti generalno zadovoljni i stabilni. Osećate se jako dobro u svojoj koži i pucate od pozitivne energije. Ova nedelja vam je jako povoljna i za fizičku aktivnost ali i za bilo koji vid rekreacije koji vama prija i godi. Važno je da budete okrenuti sebi i svojim potrebama. Iskoristite nalet pozitivne energije kako bi uspeli da unapredite svoje životne okolnosti i da nađete svoj mir i zadovoljstvo. Najbolje se osećate kada ste okruženi ljudima koje volite. Imate sigurnost pored partnera i to vam takođe znači. Mnogo priliva pozitivne energije vam dolazi sa svih strana ove nedelje pa možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni.

DEVICA

Posao

Vi na polju posla sada ulazite u fazu u kojoj možete da budete skloni nekom manjem izbegavanju obaveza. Imate potrebu za tim da imate više slobodnog vremena, potrebno vam je da se posvetite svojim privatnim planovima pa za posao niste previše motivisani. Ove nedelje idite na godišnji odmor ili se malo udaljite od poslovnog okruženja. Ako radite i dalje onda se potrudite da ne pravite veće greške, radite na koncentraciji i izbegavajte tokom ove nedelje veće promene ili važne odluke kako se kasnije zbog toga ne biste pokajali. Nije vreme za mnogo talasanja na vašem poslovnom polju sada. Strpite se još neko vreme.

Ljubav

Imate ljubavne dileme ali ih na neki način ne pokazujete. Moguće je da će vaš partner biti nesiguran kada su u pitanju vaša osećanja kao i da vi njemu na neki način možete da delujete prilično udaljeno. Sledi vam period u kojem će kod vas biti naglašena neka potreba za slobodom i nećete biti spremni da se previše žrtvujete za bilo koga na ljubavnom polju. Moguće je da ponekad eskivirate da provodite više vremena sa partnerom jer vam zapravo nedostaje da imate više vremena za sebe. Očekuje vas period u kojem možete da imate i neke prolazne avanture u ljubavi. Ako ste slobodni, povoljan vam je period za flert, nova poznanstva, neobavezne avanture i zanimljive promene u ljubavi.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete da imate generalno dobro stanje. Ove nedelje vam prija aktivnost, plivanje, rekreacija i odgovara vam da budete često na Suncu i pored vode. Prija vam svež vazduh, šetnja pored reke, bazen i sve na tu temu. Dobro se osećate kada ste fizički aktivni i kada na neki način trošite svu tu energiju koja je jako nagomilana u vama. Važno je da u narednom periodu budete posvećeni svojim potrebama i da budete aktivni, u pokretu, da se družite sa ljudima koje volite. Sve to će vam pomoći da se osećate daleko bolje i da kod sebe generalno održite dobro raspoloženje i odličnu atmosferu. Povoljna je nedelja pred vama pa kada je zdravlje u pitanju ne biste trebali da imate veće brige.

VAGA

Posao

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansijske situacije u narednom periodu. Tokom ove nedelje vas očekuje dosta preokreta na polju posla. Vi ćete biti nekako mirni i usmereni na štednju, planiranje ulaganja i gledaćete da izvučete materijalnu korist tamo gde osećate da je tako nešto moguće. Svaku priliku koju budete imali ćete uspeti da iskoristite. Povoljan vam je period za nova ulaganja, za pokretanje privatnog posla kao i za bilo kakav porodični posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite finansijski procvat. Iskoristite ovaj period kako bi pravili dobru strategiju svojih troškova i ulaganja.

Ljubav

Očekuje vas period koji vam na polju ljubavi može doneti spajanje sa osobom koja će pokazati da ima duboka i iskrena osećanja prema vama. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite jednu značajnu vezu koja će trajati na duže staze u budućnosti. Pred vama je faza koja vam donosi zaljubljivanje, strast, jaku povezanost i duboke emocije. Možete da se prepustite svojim osećanjima i svojom potrebom za sigurnošću na ovom polju. Osoba do koje vam je stalo će pokazati da ima iste želje i potrebe kao vi. Slobodne Vage mogu da upoznaju nekog zanimljivog u svom bliskom okruženju ili se vraća neka simpatija iz prošlosti, detinjstva itd. Povoljan vam je period za ljubav.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Zdravlje

Na polju zdravlja vam je takođenaglašena povoljna faza u kojoj ne biste trebali da imate većče brige. Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni svojim stanjem. Ovo je faza koja može da vam bude veoma povoljna za oporavak i regeneraciju. Pa tako, ako ste imali bilo kakav tretman, lečenje, intervenciju u narednom periodu može dadođe do oporavka, poboljšanja kod vas. Imaćete mnogo više energije u sebi i osetićete novu snagu, vitalnost koja vas podiže. Možete da očekujete povoljan šeriod za razrešenje bilo kakvih tegoba. Takođe, sada vam nastupa faza u kojoj treba da mirujete i da budete brižni i nežni prema sebi a ne da se forsirate na bilo kom polju. Pazite na sebe.

ŠKORPIJA

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta poslovnih sastanaka, pregovora i obaveza koje vam se vezuju za saradnju sa drugim ljudima. Povoljan je period da uđete u neko novo poslovno partnerstvo. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da sklopite saradnju sa osobom koja može da vam donese prilično dobar profit i sa kojom ćete biti poslovno i intelektualno kompatibilni. Povoljna je faza za promene poslovnih ugovora, za nove dogovore. Možete da se oslonite na saradnike od poverenja koji vas neće razočarati. Očekuje vas dobra nedelja da na poslovnom polju napravite manje promene.

Ljubav

Na emotivnom polju vas očekuje jako lepa faza. Voljena osoba vam pruža maksimum svoje ljubavi, nežnosti i posvećenosti i na vama je sada samo da cvetate, da uživate i da se posvetite jedno drugome. Očekuje vas period koji može da vam donese ozbiljnu vezu, brak, pravo istinsko partnerstvo u koje ste spremni da emotivno verujete. Očekuje vas period koji vam donosi ljubavnu harmoniju sklad i hedonizam. Možete da se opustite i da sa voljenom osobom uživate u svemu što imate i delite jedno sa drugim. Potrudite se uzvratite lepa osećanja. Ako ste slobodni, moguće je da imate neki strah ili blokadu oko početka nove veze iako bi zapravo samo trebali da pokušate da se opustite jednom u svom životu...

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete skloni manjim problemima sa urogenitalnim traktom, bešikom, bubrezima, prostatom ili ginekološkim problemima. Povedite računa o svom zdravlju jer vam se aktiviraju hronične slabe tačke i problemi koje ste imali nekada u prošlosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni poteškoćama sa zdravljem, pa je važno da odete kod lekara na pregled i na redovnu kontrolu. Teško vam je nekada da priznate sebi da imate određene slabosti ali zaista sada nije vreme da negirate simptome koje osećate. Svaki problem može da se reši ako reagujete na vreme. Oko svega što vas muči treba da se posavetujete sa stručnjacima.

STRELAC

Posao

Očekuje vas faza u kojoj ćete se vraćat na razrešenje nekih starih poslovnih problema koje niste rešili ranije. Moguće je da imate utisak da ste i dalje na neki način blokirani ili da stojite u mestu i da vam se tkav položaj ni malo ne dopada. Ipak, pred vama je period u kojem ćete imati puno poslovnih obaveza ispred sebe pa će biti od velikog značaja i da se maksimalno aktivirate i da se fokusirate na svoje poslovne zadatke kako biste mogli da ih izvršite bez većih problema. Naredna faza donosi i manja previranja u odnosu sa saradnicima ali na kraju ćete uspeti sve da prevaziđete ipak.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav

Na emotivnom planu vam dolazi period u kojem možete da osetite neku dozu pritiska. Moguće je da vam ne prijaa monotonija u koju je upao vaš odnos sa partnerom i da niste zadovoljni svim onim što imate u vašoj vezi. Povremeno može da vam se desi da maštate o nekoj staroj ljubavi ili da se u svojim mislima nostalgično okrećete prošlosti i verovanju kako vam je nekada ranije sa nekim drugim bilo bolje. Ipak, naredni period vam donosi još uvek priliku da sa voljenom osobom rešite probleme koje imate i sve ukazuje na to da ćete uspeti ako budete u svojim očekivanjima realni. Ako ste slobodni, povoljan je period za novo poznanstvo sa osobom koja može da bude poslovno povezana sa vama na neki način.

Zdravlje

Pred vama je period koji može da vam donese manje nestabilnosti na polju zdravlja. Bićete skloni tegobama koje su vezane za varenje, stomak, želudac ali pored toga možete da imate i manje probleme sa kičmom i leđima. Ako imate neke hronične smetnje one bi se u ovom periodu kod vas mogle pogoršati pa povedite računa o tome za svaki slučaj. Posetite lekara i posavetujte se sa njim oko svega što vas muči. Potrudite se da jačate svoj imuni sistem, da se bolje i pravilnije hranite i dajte sve od sebe kako bi na polju zdravlja pomogli sebi. Očekuje vas faza koja vam donosi manje probleme i nestabilnosti pa je važno da budete odgovorni prema sebi. Potrudite se i da menjate loše navike.

JARAC

Posao

Naredni period je za vas jako povoljan. Možete da očekujete da ćete imati priliku da ostvarite neko poboljšanje na polju posla kojim ćete biti pretežno zadovoljni. Očekuje vas period u kojem nećete imati veće probleme na ovom planu. Rasterećeni ste i sve se odvija onako kako ste želeli i planirali. Možete da se nadate i nekom pozitivnom preokretu sudbine koji će vaam doneti prilikuza napredovanje ili poboljšanje poslovne situacije. Manji rizik vam se može isplatiti pa sada slobodno budite hrabri i usudite se na neki potez oko kojeg ste se dvoumili. Vreme je i da se sreća okrene u vašu korist nekad.

Ljubav

Jako je povoljan period da na polju ljubavi napravite prvi korak prema osobi do koje vam je stalo. Moguć je početak nove veze koja će za vas život biti veoma značajna i koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Sledi vam period ljubavnog uživanja, prepustićete se lepim trenucima sa voljenom osobom i uspećete da ostvarite pozitivne pomake u vašem odnosu. Moguće je da često razmišljate i o deci, odnosno o proširenju porodice i da se sve češće bavite maštanjem o tome. Romantični ste, zaneseni i uživate pored osobe do koje vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati priliku za značajno poznanstvo i susret sa osobom koja će za vas biti veoma važna. Možete da očekujete priliku da nađete svoju pravu ljubav.

Zdravlje

Sledi vam period u kojem ćete na polju zdravlja imati pretežno stabilnu situaciju. Možete da očekujete da ćete biti mirni i zadovoljni. Neki stari problemi koje imate bi mogli da vam budu nad glavom još neko vreme ali ćete uz pomoć lekara, stručnjaka sve uspeti da dovedete u red. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da se pozabavite sobom. Možete da očekujete da ćete imati dodatni nalet energije i da će vam jako prijati da se bavite sportom. Spremni ste da se posvetite boljoj formi i kondiciji. Možete da očekujete da ćete se uz dodatnu aktivnost lakše regenerisati i da ćete se dosta bolje osećati. Važno je da budete redovno aktivni i da vodite računa o svojim navikama.

VODOLIJA

Posao

Povoljan vam je period da na poslovnom poju ostvarite stabilnost. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati mogućnost da poboljšate svoju zaradu i da ostvarite bolje stanje nego što je to ranije bio slučaj. Važno je da verujete u sebe i u svoje sposobnosti. Nemojte da oklevate oko privatnog ili porodičnog posla jer vam sada takva ulaganja mogu doneti veoma važne promene i poboljšanje na poslovnom polju. Potrudite se da maksimalno budete posvećeni svojim ciljevima kako biste mogli da izvučete ono najbolje za sebe. Sudbina vam je naklonjena i imaćete priliku da dođete do obilja na poslovnom polju.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav

Na ljubavnom planu ste sigurni u svoje odluke. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni zbog stabilnog odnosa koji ste ostvarili sa vašim partnerom. Pred vama je period u kojem zajedno možete da donosite neke odluke po pitanju nekretnina, zajedničke imovine ili privatnog posla. Moguće je da ste sada usmereni i na to da na neki način materijalno obezbedite svoju porodicu i voljene. Povoljan je period i za planiranje zajedničkog života sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete mogućnost da ostvarite pozitivne pomake u vašem odnosu. Slobodne Vodolije mogu da očekuju miran period, bez previše novih prilika. Moguće je da niste spremni za avanture i da čekate partnera sa kojim možete da imate ozbiljnu i stabilnu vezu.

Zdravlje

Zdravstveno stanje vam ide na bolje u narednom periodu. U sebi imate mnogo pozitivne energije i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Očekuje vas period koji vam donosi priliku damenjate svoje navike i da se stabilizujete na polju zdravlja. Manji probavni problemi mogu da budu sada naglašeni kod vas pa o tome treba da povedete dodatno računa. Važno je da budete spremni da pokažete inicijativu ka promenama koje su vašem telu potrebne kako bi ono bilo zdravo. Posavetujte se sa lekarima i stručnjacima ako vas bilo šta brine. U narednom periodu izbegavajte masnu hranu i preteran unos šećera i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte i alkohol kao i sve poroke.

RIBE

Posao

Očekuje vas period u kojem možete da imate nove poslovne ponude. Pred vama je jako dobra faza u kojoj ćete generalno biti zadovoljni poslovnim stanjem i poslovnim učinkom koji imate. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i okolnostima koje će biti maksimalno na vašoj strani. Spremni ste da se posvetite i kreiranju novih poslovnih ideja ili pokretanju novog biznisa koji može da vam donese manje ali opet značajne izvore primanja. Povoljan vam je period za svaki vid sastanaka, pregovora, poslovne komunikacije. Potrudite se da se dobro organizujete. Važno je da ne odustajete od ciljeva koje ste sebi postavili.

Ljubav

Na polju emocija vam sledi period koji može da vam donese promenljive okolnosti. Sa voljenom osobom ste često na emotivnoj klackalici, idete gore-dole i nekada ni vama baš nije jasno na čemu ste. Ako se vi budete potrudili da prvi otvorenije pokažete svoja osećanja, onda možete da očekujete da će i partner da uzvrati istom merom. Nemojte bš sve da držite u sebi i potrudite se da voljenoj osobi pokažete kakve su vam namere. Ako na polju komunikacije budete otvoreniji cela vaša veza može da krene jednim sasvim dobrim tokom. Maksimalno se potrudite da na ovom polju budete iskreni prema voljenoj osobi na temu vaših potreba i očekivanja. Za slobodne Ribe je nastupio jako povoljan period za nova poznanstva. Možete da očekujete priliku za flert i početak nove veze.

Zdravlje

Vodite računa o vašem zdravlju i o merama prevencije kako ne bi došlo do nekih novih tegoba ili problema kod vas. Potrudite se da budete spremni da menjate neke svoje loše navike kako bi na polju zdravlja mogli da ostvarite poboljšanje. Očekuje vas period u kojem možete da imate aktivirane neke nove slabe tačke koje se tiču sinusa, grla, mogući su i problemi sa alergijama i tome sl. Posavetujte se sa vašim lekarom ako vas bilo šta preterano muči. Potrudite se maksimalno da živite zdravo, da pazite na sebe i da unosite dovoljno vitamina kako bi mogli da ojačate vaš imuni sistem. Sledi vam period u kojem su moguće manje poteškoće pa je važno da vodite računa o sebi svaki dan.