Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Danas nemojte da donosite nove odluke da ne biste pravili nove greške. Budite strpljivi na poslu. Nije povoljan dan za bilo kakve promene na poslovnom planu.

LJUBAV: Važno vam je da se definiše odnos sa partnerom. Spremni ste za brak i nešto ozbiljno i nećete pristati na manje od toga. Pred vama je period u kojem ćete razmišljati o budućnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je pospanost i umor. Očekuje vas period u kojem ćete imati potrebu da budete pasivniji i da više odmarate. Pred vama je faza u kojoj je moguć pad energije.

BIK

POSAO: Pred vama je faza koja će biti jako povoljna za pokretanje novih poslovnih projekata. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu.

LJUBAV: Možete da se nadate novom flertu sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite osećanja. Spremni ste da vašu komunikaciju prenesete na sledeći nivo.

ZDRAVLJE: Danas vam je intuicija posebno naglašena. Slušajte svoje unutrašnje predosećaje kako biste doneli pravu odluku. Povoljan je dan za meditaciju kao i za rad na sebi.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas pomoć koju treba da prihvatite. Uspećete da ostvarite nesšto bolju situaciju na poslu. Sreća će biti na vašoj strani tokom današnjeg dana, pa ćete ostvariti svoje planove.

LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom na ovom polju i dobijate sve ono što vam je potrebno od vašeg partnera. Možete da očekujete da ćete biti srećni u ljubavi danas.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i nemate probleme. Očekuje vas period u kojem ne biste trebali da imate veće probleme. Voljenim osobama prenosite pozitivnu energiju.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Vaša posvećenost će se isplatiti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni dešavanjima na polju posla. Očekuje vas period koji će vam doneti dobre promene.

LJUBAV: Javno pokazujete svoje interesovanje ka osobi do koje vam je stalo i očekujete da vam ona uzvrati na isti način. Možete da očekujete da ćete imati lepo slaganje danas.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potrebno vam je opuštanje i relaksacija. Moguće je da ćete sada biti skloni i prolemima sa leđima kao i napetosti u mišićima.

LAV

POSAO: Sudska pitanja možete prilično lako da rešite, horoskop vam je naklonjen za bilo koji vid formalnosti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom situacije.

LJUBAV: Pred vama je period u kojem ćete lako sklapati nova poznanstva. Raspoloženi ste za neku novu ljubav i spremni ste da vam se desi nešto novo i lepo u čemu ćete uživati!

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Potrudite se da budete redovno aktivni, da vežbate i da održite dobru formu u odgovarajućim uslovima. Mislite na sebe i svoje zdravlje.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje zarade. Nove prilike vam se lako otvaraju. Pred vama je povoljan period u kojem će vam posao ići od ruke.

LJUBAV: Spremni ste da se upustite u vezu sa osobom prema kojoj imate jaka osećanja. Planirate nešto ozbiljnije sa njom i želite da razgovarate na temu zajedničke budućnosti.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro u svojoj koži. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni svojom situacijom na polju zdravlja. Sudbina vam je naklonjena.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim dešavanjima koja vam se spremaju danas. Pred vama je period u kojem ćete biti stabilni u poslovnom smislu.

LJUBAV: Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi i pokazati vam da joj je iskreno stalo do vas. Vaša veza može postati čvršća. Očekuje vas period u kojem će vaša ljubav procvetati!

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni manjim tegobama na polju zdravlja. Slušajte savete lekara i stručnjaka.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza i malo vremena pred sobom ali nekako ipak možete uspeti da organizujete sve. Jako ste sposobno i posvećeni ste ostvarenju svojih ciljeva.

LJUBAV: Nemate veće brige jer verujete vašem partneru i dobro se osećate kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete imati priliku da razgovarate o važnim stvarima za vas.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Povećajte unos vitamina C. Obratite se lekaru ako imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Važno je da vodite računa o sebi u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan na poslu. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige i stresove. Sve ide po planu i zadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite.

LJUBAV: Nova ljubavna priča vam uskoro dolazi. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Kada su u pitanju vaše emocije. Konačno ćete naći osobu sa kojom ćete biti srećni.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati povoljnu situaciju u narednom periodu. Sudbina vam je naklonjena i svi problemi se rešavaju.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Uspešno ćete rešiti sve zadatke koje ste imali na ovom polju. Nadređeni imaju puno poverenja u vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke lepe vesti.

LJUBAV: Osećate se dobro kada ste sa partnerom. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Ako ste slobodni, kroz komunikaciju sa jednom zanimljivom osobom dolazi do zbližavanja-

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bešikom su mogući. Potrudite se da slušate lekarske savete. Vodite računa o tome da jačate svoj imunitet u narednom periodu.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati komplikacije ako svom poslu ne budete bili posvećeni na pravi način. Potrudite se da se bolje organizujete na poslu.

LJUBAV: Voljena osoba polako gubi poverenje u vas jer niste ispunili obećanja iz prethodnog perioda. Moguć je i prekid veze... Svaki kraj donosi novi početak, nemojte da brinete o tome.

ZDRAVLJE: Imate probleme sa probavom pa danas zbog toga možete da budete zabrinuti. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti i da pazite na svoju ishranu.

RIBE

POSAO: Pred vama je period u kojem ćete imati veće promene na poslu. Biće vam potrebno vreme da se prilagodite novim okolnostima ali uspećete u tome.

LJUBAV: Iako postoje neke nesuglasice između vas i partnera, spremni ste da se potrudite kako bi ta veza opstala. Želite da polako razmišljate o stvaranju porodice i zajednice u budućnosti.

ZDRAVLJE: Zdravlje je uglavnom dobro kod vas. Ne biste trebali da očekujete veće probleme u narednom periodu. Dolazi vam faza u kojoj ćete biti spremni da se više aktivirate oko promene stila života.