horoskop, zodijak, astrologija
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nemojte da donosite odluke kada ste pod pritiskom ili stresom. Sačekajte da se stvari malo slegnu. Brzopletost se više puta pokazala kao vaš apsolutni neprijatelj.

LJUBAV: Moguće je da ćete biti malo razočarani u voljenu osobu. Ako ste slobodni, tražite novog partnera. Spremni ste da flertujete i da budete otvoreniji ka suprotnom polu.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više tokom današnjeg dana. Prijaće vam što više sna kao i neko vreme koje budete uspeli da izdvojite samo za sebe. Odgledajte dobar film uz šolju toplog čaja.

BIK

POSAO: Pred vama je dan u kom nećete imati stresne situacije. Ostajete dosledni svojim principima i veoma uporni. Jako vam je važno da dođete do konkretnog ostvarenja ciljeva.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja se na neki način izdvaja od okruženja na koje ste navikli. Sasvim je originalna i posebna na svoj način. Spremni ste da joj priđete.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije! Očekuje vas dan koji može da bude veoma povoljan za vežbanje, teretanu, bavljenje sportom ili bilo kojom fizičkom aktivnošću.

BLIZANCI

POSAO: Nije najbolja atmosfera na poslovnom planu, pa ćete samo čekati da odete kući i završite sa poslom. Moguće je da vas odnosi među kolegama stavljaju pod pritisak.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali pre nekog vremena, i došao je trenutak da se komunikacija sa njom pokrene. Možete da očekujete povoljnu atmosferu na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je nedostatak nekih minerala u organizmu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga. Najbolje bi bilo da uradite detaljne nalaze krvne slike u narednom periodu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Manji sukob sa autoritetima bi ipak mogao da se razreši. Potrudite se da sami dodatno ne komplikujete situaciju koja već sama po sebi nije preterano dobra po vas.

LJUBAV: Veoma ste vatreni i ostavljate jako dobar utisak na voljenu osobu. Pred vama je zanimljiv dan. Ukoliko već imate partnera, još jednom ćete mu pokazati da ga bezuslovno volite.

ZDRAVLJE: Pomalo ste ukočeni i prijala bi vam masaža kako biste se izborili sa poteškoćama. Posavetujte se sa fizijatrom oko vežbi koje biste mogli da praktikujete za leđa.

LAV

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. Ako niste, onda možete da očekujete opuštenu situaciju i dosta slobodnog vremena. Ne bi trebalo da vas posao opterećuje.

LJUBAV: Skloni ste avanturama i sada jednostavno niste zainteresovani za pokretanje neke ozbiljne veze. Ne želite da se bilo kome posvetite više od onoga koliko se posvećujete sebi.

ZDRAVLJE: Smanjite alkohol i unos štetnih supstanci. Vreme je da ozbiljno razmislite o stvaranju zdravijih životnih navika. Potrudite se da počnete da mislite na sebe.

DEVICA

POSAO: Solidna situacija na polju finansija vam uliva osećaj sigurnosti. Pred vama je generalno jako dobar dan i ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju posla.

LJUBAV: U vama se budi neka nesigurnost i polako postajete ljubomorni. Razgovarajte sa partnerom o stvarima koje vam smetaju. Jedino na taj način ćete rešiti probleme.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima i veoma ste osetljivi danas. Mogući su i problemi sa povišenom temperaturom. Preporuka je da se na vreme obratite vašem lekaru.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je da imate tremu da pokažete neku svoju ideju ili projekat ali je neophodno da prevaziđete unutrašnje kočnice. Potrudite se da poradite na samopouzdanju.

LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav, možete da očekujete veoma lepa dešavanja i zanimljive susrete. Novo poznanstvo je skoro pa neizbežno, a samim tim i promene statusa.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa bi mogli da vam stvaraju određene probleme na ovom polju. Moguće su i tegobe vezane za bubrege. Preporuka je da posetite vašeg lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate pred sobom mnogo obaveza i očekuje vas dan koji generalno može da bude naporan. Potrudite se da date sve od sebe da prevaziđete poteškoće i prepreke.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima sa osobom koju ste nedavno upoznali. Pred vama je prilika za pozitivnu, romantičnu vezu u kojoj ćete sasvim iskreno uživati.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Pred vama je faza u kojoj bi zdravlje vrlo lako moglo da postane oslabljeno na neki način. Potrudite se da to sa svoje strane sprečite.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete biti spremni da prihvatite novu ponudu za radno mesto koje je ipak bolje od trenutnog. Pred vama je povoljan dan za pozitivne promene na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam smeta to što voljena osoba nema dovoljno poverenja u vas i osećate da vas na neki način kontroliše. Ako ste slobodni, nema na vidiku nove veze danas.

ZDRAVLJE: Manji pad energije bi mogao da vas prati u drugom delu dana, pa je preporuka da popodnevne časove maksimalno iskoristite za odmor i opuštanje.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Pruža vam se šansa da ostvarite uspeh koji priželjkujete već neko vreme. Imaćete dosta sreće na ovom polju! Možete da očekujete generalno pozitivne okolnosti na poslu.

LJUBAV: Vašem partneru prija pažnja koju dobija od vas... Možete da očekujete da ćete uživati u romantičnom danu. Oboje želite iste stvari u budućnosti i spremni ste da se za njih borite.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su mogući kod vas. Potrudite se da izbegavate stres i da generalno sebe ojačate kako fizički tako i mentalno. Poradite na svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da nemate baš dobru komunikaciju sa svim saradnicima i da vam to predstavlja veliku kočnicu na poslovnom polju. Preporuka je da počnete da menjate stav.

LJUBAV: Moguće je da danas jednostavno niste posvećeni emocijama, prioritet su vam neke druge stvari. Potrudite se da date sve od sebe da prvo rešite poslovne i porodične probleme.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva, sklona iritacijama, alregijskim reakcijama itd. Moguća je i osetljiva koža lica, kao i pojava preterane masnoće, akni, mitisera, ekcema itd.

RIBE

POSAO: Moguće je da u vašem poslovnom okruženju kruže neki tračevi i glasine koje vam deluju prilično nerealno. Preporuka je da svaku informaciju na više mesta proverite.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera da joj se niste dovoljno posvetili- što donekle jeste istina. Menjajte svoj stav prema njoj kao i svoju organizaciju, ako želite da ostanete zajedno.

ZDRAVLJE: Mogući su manji srčani problemi kod vas pa je važno da o tome povedete računa pogotovo ako ste ranije, u prošlosti, već imali tegobe na ovom polju.