Planeta Mars, horoskop
Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas ozbiljan razgovor sa nadređenom osobom. Pravite detaljan plan vezan za budući poslovni poduhvat. Svesni ste da vas čeka mnogo obaveza i odgovornosti.

LJUBAV: Zadovoljni ste razvojem veze. Vaše emocije su stabilne i sigurni ste u zajedničku budućnost sa voljenom osobom. Ne primećujete da druga strana nije sigurna u vezu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Uspeli ste da pronađete zlatnu sredinu tako da ne preterujete sa obavezama na poslu i imate dovoljno vremena da se odmorite i relaksirate.

BIK

POSAO: Na poslu vas očekuje gomila problema tako da ne znate na koji problem pre da se fokusirate. Imate utisak da ih je nemoguće sve rešiti u postavljenom vremenskom roku. 

LJUBAV: Odličan je dan za novo poznanstvo. Do njega dolazi preko prijatelja. Druga strana vam izgleda kao senzibilna, osetljiva i nežna osoba. Upravo te osobine vas i privlače.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija nije najbolja. Imunitet je opao i potrebno je pod hitno da učinite nešto po tom pitanju. Mogući su problemi na koži kao posledica stresa.

BLIZANCI

POSAO: Odličan je dan za komunikaciju i uspostavljanje dugoročnih poslovnih saveza. Vaši planovi su detaljni, jasno obrazloženi i imaju potencijal da donesu veći uspeh.

LJUBAV: Emotivno ste nezadovoljni. Niste zainteresovani ni za društveni život tako da je šansa da nekog upoznate prilično slaba. Imate potrebu za samoćom i introspekcijom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim solidno prikazano. Jedini problem je nedostatak bilo kakve fizički aktivnosti. Niste ni svesni u kojoj meri će vam ona prijati i popraviti raspoloženje.

RAK

POSAO: Posao ne napreduje onom brzinom kojom bi želeli. Imate utisak da bez obzira koliko vremena i truda uložili u posao, on ne daje željene rezultate. Prilično ste demotivisani.

LJUBAV: Konačno dolazi do poboljšanja odnosa sa partnerom. Emotivno ste ispunjeni i nadate se da će tako i ostati. Partner ne deli vaš optimizam i brak vidi kao formu.

ZDRAVLJE: Imunitet nije najbolji. Bilo bi dobro da povedete računa o zdravoj ishrani i namirnice koje vam sem kalorija ne pružaju ništa više zamenite kvalitetnim namirnicama.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Prilično ste vredni, samouvereni i ambiciozni. Iznenadne teškoće rešavate u hodu i ne dopuštate im da utiču na jasno utvrđene poslovne planove. Zadovoljni ste postignutim.

LJUBAV: Bivši partner se nada pomirenju i inicira komunikaciju. Vaše emocije su nestale i nema šanse da obnovite vezu. Vašu iskrenost druga strana doživljava kao hladan tuš.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno stabilno. Mogući su problemi sa genitalijama. Ne bi bilo loše da odete na redovnu kontrolu čak i u slučaju da nemate neke vidljive simptome.

DEVICA

POSAO: Prilično ste nervozni zbog situacije na poslu. Poslovni planovi se odlažu i iznenada menjaju i imate utisak da radite u krajnje haotičnom okruženju. Brinu vas loše finansije.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo. Imate generalan stav da niste spremni za novu vezu, da čak i nije vreme za ljubav. Međutim, novi poznanik budi vaše interesovanje.

ZDRAVLJE: Situacija na poslu negativno utiče na vaše mentalno zdravlje. Pod stresom ste, neopušteni, napeti. Najbolja stvar koju možete da uradite je da se dobro odmorite.

VAGA

POSAO: Pružate svoj maksimum na poslu i rezultati su vidljivi. Jako vam je bitno što uživate u poslu. Radite ono što volite. Ne osećate posao kao obavezu nego kao kreativan proces.

LJUBAV: Razmišljate o bivšem partneru. Nedostaje vam i rado biste mu se javili. Ne inicirate razgovor iz straha od njegove reakcije. Plašite se da bi vas odbio.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Uspeli ste u onome što mnogom ljudima ne uspeva: imate dovoljno vremena i energije da se posvetite sopstvenim potrebama. Odmor vam prija.

ŠKORPIJA

POSAO: Oblast suđenja je odlično prikazna. Ukoliko izlazite na ročište ili čekate neku presudu ona će biti doneta u vašu korist. Preko suda vas očekuje i neki dobitak.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i u potpunosti zadovoljni vezom. Partner vam konstantno pruža sve ono što vam je potrebno: puno ljubavi, strasti, razumevanja i podršku. Želite brak sa njim.

ZDRAVLJE: Glava je jako osetljiva. Moguća je glavobolja, groznica, migrena, temperatura, problemi sa sinusima... Potencijalni problemi mogu da nastanu iznenada i neočekivano.

horoskop, nebo, priroda

shutterstock.com

STRELAC

POSAO: Na poslu vas očekuju teškoće. Imaćete utisak da vam neće ići lako prevazilaženje problema i bićete u pravu. Uprkos trudu situacija se ne menja. Prilično ste demotivisani.

LJUBAV: Nezadovoljni ste brakom. Emocije su izbledele, partner vas ne privlači. Problem je što je on i dalje zaljubljen i uopšte ne primećuje da su se vaše emocije promenile.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je opao. Gledajte da pod hitno uradite nešto povodom toga. Mogući su problemi sa kamenjem u žuči. Pogrešna ishrana može da isprovocira probleme.

JARAC

POSAO: Posao se odlično razvija. Odličan je dan za poslovnu komunikaciju, rešavanje sudskih sporova, komunikaciju sa predstavnicima medija. Sve držite pod kontrolom.

LJUBAV: Neispunjeni ste emotivnom sferom. Socijalni zivot ste sveli na minimum. Niti ste u situaciji da nekog upoznate niti vas tako nešto interesuje. Potrebna vam je samoća.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Prilično brinete o zdravoj ishrani i na taj način poboljšavate stanje organizma. Fizički ste aktivni što dodatno pozitivno utiče na vaše zdravstveno stanje.

VODOLIJA

POSAO: Zadovoljni ste komunikacijom sa saradnicima. Pravite nove poslovne planove. Očekuje vas priliv finansija koji krijete i jedino bračnog partnera obaveštavate o tome.

LJUBAV: Imate simpatiju i polako joj se približavate. Trudite se da održavate redovnu komunikaciju i da saznate što više detalja o njoj. Druga strana intuitivno oseća vaše namere.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vodite računa o ishrani i o fizičkoj aktivnosti. Nije u pitanju nikakvo naprezanje, nego su to stvari koje vam prijaju, a ne zamaraju vas previše.

RIBE

POSAO: Kada su obaveze u pitanju prilazite im na optimističan, ali ujedno i prilično ozbiljan način. Situacija ne poslu je stabilna, a vi bez ikakvih teškoća odrađujete svoje obaveze.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Nakon toliko vremena provedenog zajedno i dalje uživate u emocijama, bliskosti, razumevanju, pažnji i dobroj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imunitet vam je snažan. Najbolje da nastavite sa svim uobičajenim navikama koje čine vaš organizam jakim. Razmišljate o bavljenju sportom.