ASTROLOGIJA
Shutterstock
ASTROLOGIJA

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pokazaćete da je vasa kreativnost i dalje na zavidnom nivou i da možete da ostvarite jako dobre poslovne rezultate. Pred vama je povoljan dan za bilo koji posao.

LJUBAV: Imate poverenje u voljenu osobu i uživate sa njom. Očekuje vas veoma lep dan na emotivnom planu. Možete da se nadate romantičnoj atmosferi i iskrenim emocijama i nežnostima.

ZDRAVLJE: Odmarajte se i dajte sebi vremena da vratite svoju energiju. Potrebno vam je vreme da se oporavite od teškog perioda koji je iza vas. Stanje na ovom polju je postepeno sve bolje.

BIK

POSAO: Imate odeđene privilegije na svom radnom mestu i zadovoljni ste zbog toga. Može se reći da radite posao koji volite. Pred vama je period u kojem ćete pokazati svoje sposobnosti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa vašim komšilukom. Uskoro vam sledi susret sa njom. Možete da očekujete da će doći do veze u kojoj ćete iskreno uživati.

ZDRAVLJE: Moguća je manja uznemirenost ili neki problemi sa nervozom ali uspećete da rešite to što vas muči. Važno je da duboko u sebi uvek imate dovoljno smirenosti i pozitivne energije.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu vezanu za posao, preporuka je da se posavetujete sa nekim od starih saradnika. Potrebno vam je mišljenje osobe koja nije u vašem bliskom okruženju.

LJUBAV: Pored voljene osobe osećate sigurnost. Znate da se na nju možete osloniti u teškim trenucima. Pred vama je jako lep period za ljubav. Čak i ako ste slobodni, uskoro ćete imati pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Povedite računa o ishrani. Više će vam prijati da unosite laganije namirnice koje ne opterećuju stomak preterano i koje se brzo vare.

RAK

POSAO: Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete na svoj posao. Ukoliko ne budete pazili, lako možete da napravite neke greške. Ako vam neke stvari nisu sasvim jasne, pitajte za savet.

LJUBAV: Skloni ste brzopletim reakcijama u komunikaciji sa voljenom osobom, što vas lako može odvesti do svađe. Potrudite se da smanjite tenziju i da budete smireniji. Ne preuveličavajte probleme.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća kod vas u narednom periodu pa povedite računa o tome. Podložni ste bolnim i upalnim stanjima, kao i nekim infekcijama. Posetite lekara.

LAV

POSAO: Moguće je da morate da obavite neki posao ponovo ispočetka jer ga prvi put niste uradili kako treba. Niste zadovoljni ali ste spremni da se posvetite poslu i prioritetima.

LJUBAV: Želite da priuštite neko lepo iznenađenje svom partner. Možete da se nadate veoma lepoj i romantičnoj atmosferi. Uživaćete zajedno u emocijama koje delite. Pred vama je dobar dan.

ZDRAVLJE: Utopljavajte se i čuvajte se prehlade. Povećajte unos čajeva, tečnosti ali i vitamina C kroz sveže voće. Potrudite se da se držite podalje od potencijalnih izvora zaraze.

DEVICA

POSAO: Pred vama je mogućnost da zajedno sa svojim saradnicima ostvarite povoljne rezultate na poslovnom planu. Možete da očekujete da će tokom današnjeg dana sve proticati u najboljem redu.

LJUBAV: Pojavila se nova osoba u vašem životu koja je privukla vašu pažnju. Rešili ste da joj pokažete koliko vam se dopada. Pred vama je period u kojem lako možete doći do nove veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stopalima ili skočnim zglobom. Podložni ste nekim manjim povredama, pa je važno da vodite računa o sebi, pogotovo ako ste često fizički aktivni.

VAGA

POSAO: Niste se dobro organizovali, pa mnoge poslovne obaveze niste odradili kao što je trebalo. Sada se kajete zbog toga. Biće prilike da ispravite neke stvari ako se budete potrudili.

LJUBAV: Smeta vam tvrdoglavost voljene osobe i smatrate da bi morala da menja dosta toga ako želi da vasa veza opstane. Pred vama je faza u kojoj ćete ostvariti bolju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa bešikom. Posetite lekara za svaki slučaj, ako imate učestale simotome. Pored toga, mogući su manji problemi sa kožom, aknama i ekcemima.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemate sumnje u svoje sposobnosti, niti u pozitivnu poslovnu budućnost. Znate da će sve biti vise nego odlično. Spremni ste da date sve od sebe kako bi vaša sitaucija bila još bolja.

LJUBAV: Moguće je da je vreme da raskrstite sa nekim dešavanjima iz prošlosti kako bi mogli da nastavite dalje sa svojim životom. Stavite tačku na vezu koja vas je duže vreme opterećivala.

ZDRAVLJE: Moguće je oticanje nogu. Problemi sa viškom tečnosti u organizmu vam se vraćaju sa vremena na vreme. Takođe, treba da povedete računa generalno o cirkulaciji i krvotoku.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom planu. Pred vama je mogućnost da poboljšate radnu atmosferu i da ostvarite neki manji uspeh koji će se odraziti na ceo kolektiv.

LJUBAV: Nalazite se u stabilnoj emotivnoj vezi u kojoj ste zadovoljni. Kao da su vam se konačno sve kockice na ovom polju sklopile. Osećate se jako dobro pored osobe koju volite.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta pa vodite računa o zdravlju u narednom periodu. Kada budete imali priliku, proverite i krvnu sliku za svaki slučaj. Važno je da pazite na sebe.

horoskop, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju zaradu i rado ćete je iskoristiti. Pred vama je prilika da nađete i dodatni posao. Ukoliko se budete maksimalno angažovali to će vam se isplatiti.

LJUBAV: Neočekivane promene na polju ljubavi vam slede. Možete da se nadate veoma lepim i zanimljivim okolnostima kroz koje ćete doći do prilike za novu emotivnu vezu u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja su vaša generalna slaba tačka, a danas vam mogu biti posebno osetljiva. Nemojte da podižete težak teret i potrudite se da radite vežbe za kičmu.

VODOLIJA

POSAO: Svojim trudom dolazite do jako dobrih rezultata. Možete da se nadate prilici za unapređenje ili povećanje zarade. Postepeno ostvarujete sve bolju situaciju na poslovnom planu.

LJUBAV: Povoljan je dan za novo poznanstvo! Ukoliko ste slobodni, možete da iskoristite priliku koja vam se nudi za flert. Najviše vam sada odgovara osoba rođena u znaku Vage.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u stomaku koji bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Pazite na svoje zdravlje generalno. Važno je da se pravilno hranite i da unosite dovoljno tečnosti.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da potpišete važan ugovor vezan za posao. Moguće je da je današnji dan veoma značajan za vas i da vam dosta toga baš od ovog dana zavisi.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja i zadovoljni ste zbog toga. Sve je lakše kada ste oboje sasvim iskreni. Možete da očekujete da ćete se ponovo zbližiti i vratiti vašu ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima koji mogu da budu osetljivi, skloni ste kijavici, kašljanju ali i manjim alergijskim reakcijama. Za asmatičare je ovaj dan jako nepovoljan.