horoskop, priroda
privatna arhiva
v

OVAN

POSAO: Uskoro možete očekivati poslovnu saradnju sa inostranstvom. Osova u znaku vodolije će vam ponuditi plodonosnu i dugoročnu saradnju.

LJUBAV: Partner nije iskren prema vama I vi to osećate. Nije u pitanju druga osoba, ali bi trebalo da poradite na polju poverenja u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Prija vam da se malo odmorite I psihiški I fizički. Ukoliko ste razmišljali da krenete u teretanu danas je taj dan.

horoskop, priroda

privatna arhiva

horoskop, priroda, Foto: privatna arhiva

BIK

POSAO: Već dugo razmišljate da uzmete kredit I uložite novac u neku nekretninu. Danas vam je dobar dan za to. Osoba od koje ste hteli da pozajmite novac nije u mogućnosti da vam pomogne.

LJUBAV: Moguće je da ćete danas upoznati zanimljivu osobu u znaku vage ili device. Oovo je osoba koja bi mogla biti vaša srodna duša!

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate zdravstvenih problema, ali bi trebalo da očnete da razmišljate o tome da uzmete neki Slobodan dan I malo se posvetite sebi.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete nastavak povoljnog perioda na poslovnom planu. Saradnja koja vam se nudi nije ono što vam odgovara I vrlo je moguće da ćete je odbiti.

LJUBAV: Vi I partner ste veoma tvrdoglavi I umesto da porazgovarate vi razmišljate o prekidu veze zbog sitnice. Neko mora da napravi prvi korak ka pomirenju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Mirujte danas i nemojte previše da se naprežete a potrudite se i da izbegavate stres. Provedite prijatno veće sa prijateljma.

RAK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan period za posao. Moguće je potpisivanje ugovora za stupanje u stalni radni odnos što če vam doneti veliko olakšanje.

LJUBAV: Danas se prepuštate spontanosti koja vas dovodi do zanimljivih poznanstava. Osoba u znaku lava će privući vašu pažnju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i vodite računa o sebi. Zadovoljni ste sobom i to se na vama I primećuje. Dobro stanje se nastavlja I u narednom periodu.

horoskop, priroda

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

LAV

POSAO: Vreme je da malo odmorite od posla I posvetite se sebi I porodici. Zadovoljni ste finansijskom situacijom, a I sledi vam povišica u narednom periodu.

LJUBAV: Ne razumete partnera I ne znate kako da doprete do njega. Nailazite na otpor šta god da uradite. Sve je u redu po pitanju emocija, samo mu treba malo vremena za sebe.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i na polju zdravlja je sve u redu. Izbegavajte alkohol I probajte da smanjite cigarete, osećaćete se jos bolje.

DEVICA

POSAO: Ukoliko razmišljate da započnete neki privatni biznis sada je izuzetn trenutak za to. Sreža je na vašoj strani u ovom periodu pa je iskoristite.

LJUBAV: Vi ste danas magnet za suprotni pol. Gde god da se pojavite plenite svojom pojavom. Ovo prija vašem egu, ali nećete se upuštati u ništa više od flerta.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ćete imati neke probleme vezane za sistem organa za varenje pa bi bilo neophodno za vaše zdravlje da pripazite šta jedete.

VAGA

POSAO: Situacija na poslu se konačno popravlja I ponovo dobijate volju za radom. Vaš takmičarski duh vas vodi do željenog cilja.

LJUBAV: Trebalo bi da porazgovarate sa voljenom osobom I rešite nesuglasice na vreme. Vi ste ti koji ne pristaju na kompromisno rešenje.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, alkohol, cigarete kao i sve ono što bi moglo da ošteti vaše zdravlje.

horoskop, priroda

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

ŠKORPIJA

POSAO: Sledi poboljšanje finansijske situacije kod vas što vam daje volju da nastavite sa dobrim radom. Izuzetna saradnja sa kolegama vam donosi posebno zadovoljstvo.

LJUBAV: Na polju ljubavi je za vas miran dan što vam I odgovara. Danas vam prija da budete sami I posvetite se sebi. Nemojte preterano misliti o osobi koja je nedavno izašla iž vašeg života.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kada je u pitanjupolje zdravlja. Vi ste vrlo svesni šta je dobro za vas I toga se pridržavate.

STRELAC

POSAO: Danas ste posebni inspirisani I puni energije na polju posla. Ovo je veoma povoljan period za one koji rade u medijima I u odnosu sa ljudima.

LJUBAV: Vreme je da prestanete da idealizujete partnera, a omalovažavate sebe. Doveli ste sebe u podređen položaj, poradite na svom samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u vratnom delu I u desnoj ruci. Ovo je dobar period da posetite fizijatra. Ne preterujte sa lekovima za bolove.

JARAC

POSAO: Današnji dan vam donosi sklapanje važnih poslovnih dogovora pa žete biti pomalo napeti, ali će se sve završiti povoljno po vas.

LJUBAV: Partneru fali vaša pažnja jer ste previse okupirani poslom I oseća se zanemareno. Izdvojite veće za partnera I uradite nešto lepo za oboje.

ZDRAVLJE: Potrudite se da sebi obezbedite dovoljno vremena za opuštanje zajedno sa voljenom osobom jer će vam to veoma prijati. Previše radite, vreme je da usporite malo.

horoskop, priroda

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

VODOLIJA

POSAO: Na polju posla nema značajnih promena. Sve prolazi onako kako ste I planirali. Niste naroćito zadovoljni finansijama, ali one će se u narednom periodu popraviti.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali da izažete negde sa prijateljima danas očekujte da će tu biti osoba sa kojom vi možete ući u vezu. Ta osoba je dugo zaljubljena u vas

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid fizičke aktivnosti jer ste predugo neaktivni. Potrudite se da nađete vreme za to. Zdravstvenih problema nema.

RIBE

POSAO: Vrlo je moguće da ćete imati razgovor sa nadređenima po pitanju nekih zaostalih poslovnih obaveza. Nemojte se nervirati, doći cete do kompromisnog rešenja.

LJUBAV: Konačno znate šta želite I spremno idete ka tome. Dugo ste razmišljali kakav odnos želite sa voljenom osobom I sada konačno rešavate to.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zdravlje vam je sasvim stabilno. Nema pokazatelja za tegobe. Imatepuno pozitivne energije, usmerite je u pravom pravcu.