HOROSKOP ZA 16. JANUAR Rak i Blizanci gube nerve zbog sitnica, Strelac nije siguran u partnera (VIDEO)

Ako nekad, jureći za srećom, nađete tu sreću, vi ćete, kao i ona starica što je tražila naočare, otkriti da vam je sreća sve vreme bila na nosu.

horoskop, priroda, mlad mesec
Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Imate prilično visoka očekivanja kada su poslovni rezultati u pitanju. Problem nastaje kada se ispostavi da su oni znatno lošiji od očekivanih. Zbog toga ste frustrirani.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Druga strana je svesna problema koje imate na poslu i čeka da prođe loš poslovni period da bi mu se više posvetili.

ZDRAVLJE: Raspoloženje je u padu. Vi ste generalno dinamična i energična osoba. Međutim, kada ne uspevate da kanališete energiju i stignete do rezultata to vas depremira.

BIK

POSAO: Dobijate nove poslovne klijente. Zadovoljni ste kako posao napreduje. Finansije su loše, ali očekujete da uskoro regulišete finansijsku situaciju odnosno da je stabilizujete.

LJUBAV: Emotivna oblast vas ne zanima previše. Nije vam ni do komunikacije ni do druženja. Provodite slobodno vreme sami, posvećeni sopstvenim potrebama.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Imate odgovoran stav prema zdravlju: vodite računa o ishrani i trudite se da budete fizički aktivni. Vaš trud daje konkretne rezultate.

BLIZANCI

POSAO: Odlazite na službeni put i tu postižete uspeh. Nadređena osoba je oduševljena dobrim vestima. Vi ste dosta ozbiljno shvatili sastanak i dobro ste se pripremili za njega.

LJUBAV: Emotivna sfera je skrajnjuta. Vaše primarno interesovanje je vezano za oblast posla, tako da nemate puno vremena i energije da se posvetite bračnom partneru.

ZDRAVLJE: Nervi su vam jako osetljivi. Razdražljivi ste i dovoljna vam je sitnica da bi ispali iz takta. Pod stresom ste i za vas je jako bitno da se dobro odmorite i opustite.

horoskop, priroda
Foto: Depositphotos

RAK

POSAO: Zbog nedostatka obaveza dobijate slobodne dane. Ovo vas prilično zabrinjava, jer smatrate da može biti uvod za zvaničan prestanak radnog odnosa. Neopušteni ste.

LJUBAV: Emotivno ste loše. Jasno vam je da bračnom partneru nije stalo do vas, ali to nikako da prihvatite. Umesto da krenete dalje priželjkujete odnos koji je davno nestao.

ZDRAVLJE: Niste dobro u psihološkom smislu. Nervi su osetljivi. Skloni ste negativnom načinu razmišljanja, ne prija vam druženje niti komunikacija, jako ste depresivni.

LAV

POSAO: Ostali ste bez novih ideja kada je posao u pitanju. Ne znate šta bi više mogli da uradite da bi pokrenuli proces sa mrtve tačke. Samopouzdanje je na niskom nivou.

LJUBAV: Primećujete da bračni partner nije preterano raspoložen. Želeli ste da mu pričate o problemima na poslu, ali menjate odluku zbog njegovog stanja. Ne želite da ga opterećujete.

ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi sa pritiskom. Sklon je oscilacijama, pa vam čas može smetati što je previsok ili se možete osećati loše jer je nizak. Redovno uzimajte terapiju.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas jako puno obaveza, što vam nije problem, ali i teškoća koje vam zadaju muku. Prilično ste napeti i nervozni jer morate mnogo toga da uradite za kratko vreme.

LJUBAV: Na emotivnu sferu čak ni ne pomišljate. Imate toliko poslovnih obaveza da zaboravljate na radno vreme. Bračni partner ne komentariše vaše ponašanje.

ZDRAVLJE: Situacija na poslu direktno utiče na vaše psihološko zdravlje. Nervi su osetljivi. Pod tenzijom ste i stresom. Preterano ste posvećeni obavezama i to na svoju štetu.

nova godina, horoskop
Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Finansijska situacija je stabilna i zadovoljavajuća. Ukoliko se bavite privatnim biznisom imate ozbiljne poslovne probleme. Posao je u zastoju i ne uspevate da ga pokrenete.

LJUBAV: Komunikacija sa emotivnim partnerom nije najbolja. Prilično ste nervozni i skloni svađama. Partner se kontroliše tako da ne uspevate da ga uvučete u svađu.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Osećate se dobro. Organizam je snažan. Jako vam je bitno da budete opušteni i okrećete se aktivnostima koje vam to omogućavaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuju vas odlične vesti vezane za inostrane saradnike. Oblast suđenja je odlično prikazana tako da vam sledi dobijanje sudske presude.

LJUBAV: Očekuje vas ozbiljan razgovor sa bračnim partnerom vezanim za oblast finansija. Vi ste jako zabrinuti, dok on pokušava da vas smiri iako je svestan da ste u pravu.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je prilično slaba. Imate utisak da su vam prsti stalno hladni. Prilično ste neaktivni u fizičkom smislu i to dosta negativno utiče na opšte stanje organizama.

STRELAC

POSAO: Totalno neočekivano dobijate poslovnu ponudu. S obzirom da posao niste ni tražili iznenađeni ste ponudom. Kako ste zadovoljni tekućim poslom nova ponuda vas ne zanima.

LJUBAV: Emotivna veza odlično napreduje. Druga polovina je spremna za sledeći korak i razmišlja o potomstvu. Vi još uvek niste spremni za tako krupnu odluku.

ZDRAVLJE: Vi se dobro osećate iako vam imunitet nije najjači. Bilo bi dobro da otpočnete sa merama prevencije na vreme da bi izbegli potencijalne zdravstvene probleme.

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Nezadovoljni ste finansijskom i poslovnom situacijom. U prvom slučaju razlog je što para nema, u drugom slučaju je problem loši odnosi na poslu i nedostatak obaveza.

LJUBAV: Bračni partner vam pruža punu podršku. Vi prolazite kroz krizni period. Niste zadovoljni mnogim stvarima u životu uključujući i odnos sa bračnim partnerom.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je osetljiv. Prilično ste neraspoloženi, skloni negativnom načinu razmišljanja. Za vas bi bilo najbolje da se opustite, oslobodite stresa i dobro odmorite.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas kraći službeni put i uspeh na njemu. Ovo je odličan dan za postizanje dogovora o dugoročnoj poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Totalno ste nezainteresovani za bračnog partnera. On strpljivo čeka da prevaziđete krizu kroz koju prolazite i da se brak vrati u normalnu. Vi maštate o tajnoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Niste najbolje ni u fizičkom ni u psihološkom smislu. U prvom slučaju imunitet je jako slab, a u drugom slučaju skloni ste neraspoloženju pa i depresiji.

RIBE

POSAO: Posao se odlično razvija i jako ste zadovoljni. Uspostavljate saradnju sa inostranim saradnicima i obostrana je želja da ona bude aktuelna duži vremenski period.

LJUBAV: Očekuje vas nezadovoljstvo emotivnim poljem. Ukoliko ste u vezi niste zainteresovani za partera, a ukoliko ste u braku, partner nije zainteresovan za vas.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imate naglašeno odgovoran pristup zdravlju što vam i omogućava dobro zdravstveno stanje. Jaki ste u fizičkom, ali i psihološkom smislu.

Slične tekstove nađite OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi