horoskop, zvezde, astrologija, tuga
Freepik/freepik

OVAN

POSAO: Prilično ste energični i optimistični kada je posao u pitanju. Vaši napori donose rezultate ukoliko je posao vezan za saradnju sa inostranim saradnicima i zakonom.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se jako dopada i koja vam je stalno u mislima. Ponašate se netipično u smislu da još uvek ne preduzimate nikakav korak da joj se približite.

ZDRAVLJE: Mogući su zdravstveni problemi vezani za disajne organe i nerve. Skloni ste drastičnim promenama raspoloženja tako da možete biti čas nervozni čas neraspoloženi.

BIK

POSAO: Ukoliko budete posao odrađivali u žurbi nećete dobro proći. Ukoliko poslovne odluke donosite u miru i u skladu sa intuicijom očekuje vas poslovni uspeh.

LJUBAV: Gajite emocije prema osobi koju ste upoznali preko posla. Prisutan je manji problem kada je potencijalna veza u pitanju u smislu da niste oboje slobodni.

ZDRAVLJE: Genitalije su prilično osetljive. Ukoliko ste ženskog pola bilo bi dobro da odradite redovnu kontrolu kod ginekologa. Mogući su problemmi i sa bubrezima.

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla. Prilično ste pragmatični, imate jasno postavljene ciljeve i jasno razrađen plan kako da ih postignete. Osećate se ispunjeno.

LJUBAV: Partner je prilično tvrdoglav i ima potrebu da vas ubeđuje kako je isključivo on u pravu. Vama je do razmene nežnosti, a ne do rasprave tako da mu svesno popuštate.

ZDRAVLJE: Organizam je snažan i vi se osećate dobro. Povoljan je dan za fizičku aktivnost koja pozitivno utiče ne samo na vaše fizičko zdravlje nego i na psihološko.

RAK

POSAO: Sjajan ste strateg i organizator. Dan posvećujete detaljnom planiranju novog poslovnog projekta. Prilično ste optimistični po pitanju njegovog budućeg uspeha.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Prvi utisak je naglašeno pozitivan. Novi poznanik vam deluje autoritativno, moćno, snažno. Priželjkujete da ga bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Evidentno je da vodite računa o ishrani odnosno da pazite na zdrav izbor hrane i da ograničavate njen unos. Uživate na vazduhu i laganoj rekreaciji.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Situacija na poslu nije stabilna. Iznenada iskrsavaju problemi koje niste u mogućnosti da odmah rešite. Oni utiču na promenu već postojećih poslovnih planova.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se dopada i sa kojom priželjkujete da uđete u vezu. Za sada je komunikacija tajnog tipa, ali verujete da ćete relativno brzo preći na viši nivo druženja.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je dosta loša tako da možete imati sindrom hladnih prstiju ili da vam generalno bude hladno. Pritisak je promenljiv pa će negativno da utiče na vaše raspoloženje.

DEVICA

POSAO: Konačno postajete svesni da neke ideje kojih se čvrsto držite ne daju željene rezultate i da je neophodno da ih promenite. Nove promene olakšavaju proces rada.

LJUBAV: Bračni partner ima potrebu za ozbiljnim razgovorom sa vama. Zabrinut je oko potomstva tako da će to biti tema razgovora. Uspevate da smirite partnera i da ga opustite.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje karakteriše nestabilnost. Pritisak je sklon variranju, kao i raspoloženje. U toku dana prolazite kroz različite fizičke i psihičke faze.

VAGA

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Imate jasnu viziju šta želite da postignete i do cilja stižete bez ikakvih problema. Finansije su bitan deo vaših poslovnih planova.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima veze sa vašim poslom. Ne pokazujete otvoreno svoje interesevovanje, ali strpljivo čekate da druga strana pokaže inicijativu.

ZDRAVLJE: Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste zdravi nema pokazatelja razboljevanja. Ukoliko ste nedavno bili bolesni organizam se uspešno oporavlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Kada je posao u pitanju naglašeno ste energični i posvećeni ciljevima. Pojedine kolege su prilično ljubomorne, ali srećom, vas niti zanimaju niti dotiču njihovi komentari.

LJUBAV: Vaš brak je stabilan i generalno ste zadovoljnji njime. Međitim, voljena osoba na poslu je u kontaktu sa osobom kojoj se dopada i koja joj suprilno nagoveštava namere.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za glavu, sinuse i bubrege. Organizam je prilično snažan tako da ima potencijal da se sam izbori u slučaju pojave nekih simptoma.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

POSAO: Bez ikakve potrebe žurite da odradite poslovne obaveze u što kraćem vremenskom roku. Sami sebi dižete tenziju umesto da odradite posao u mirnoj i opuštenoj atmosferi.

LJUBAV: Prilično ste zainteresovani za osobu koja nije slobodna. Iako vam ništa nije nagovestila vi čekate da prekine vezu da bi joj da li do znanja šta osećate.

ZDRAVLJE: Što se tiče zdravlja grlo i genitalije su osetljivi. Ukoliko ste ženskog pola bilo bi dobro da odete na redovnu kontrolu čak i u slučaju da nemate nikakve simptome bolesti.

JARAC

POSAO: Ne uspevate da odradite poslovne obaveze onako kako ste planirali. Prisutno je odugovlačenje, opstrukcije i vi zbog toga prilčno brinete. Situacija je van vaše kontrole.

LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za bračnu partnerku. Ona pokušava da vas animira tako što želi da vas napravi ljubomornim, ali vi na tu igru uopšte ne reagujete.

ZDRAVLJE: Imunitet vam nije najbolji. Sem toga, mogući su hronični, dobro poznati problemi vezani za nestabilan krvni pritisak i lošu cirkulaciju.

VODOLIJA

POSAO: Vaše najjače oružje su intelekt i komunikacija. Predstoje vam poslovni sastanci na kojima ćete briljirati i uspeti da postignete dogovore koji vam u potpunosti odgovaraju.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je harmoničan, a brak je stabilan. Uprkos tome, vaša intuicija vam nagoveštava da se u životu partnera pojavila osoba sa kojom je u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja mogući su problemi sa nervima. Raspoloženje će da varira tako da ćete u različitim periodima biti srećni, raspoloženi, nervozni, neraspoloženi...

RIBE

POSAO: Izuzetno ste kreativni i imate naglašenu intuiciju. U slučaju da vaš posao ima veze sa bilo kojom vrstom umetnosti ili je vezana za humanitarnu delatnost sledi vam uspeh.

LJUBAV: Očekuje vas iznenadno poznanstvo. Iako ste generalno stidljivi, druga osoba budi u vama želju za flertom u koji se spontano upuštate i maksimalno uživate.

ZDRAVLJE: Što se tiče zdravlja stabilno je i nema nikakvih značajnih dešavanja. U slučaju da ste nedavno bili bolesni organizam je u fazi regeneracije tako da vam sledi oporavak.