ASTROLOGIJA
Shutterstock
ASTROLOGIJA

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa svim obavezama koje imate. Vredni ste i ništa vam ne pada teško. Maksimalno ste posvećeni poslu. Moguće je da drugi o svemu nekako uče od vas.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Konačno je došao trenutak da se zbližite i da dođe do konkretnijih dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu. Moguće je da ćete imati manje probleme vezane zakrvnu sliku i nivo gvožđa. Posavetujte se sa lekarom na koji način da menjate ishranu.

BIK

POSAO: Očekuje vas veoma opuštena atmosfera na poslovnom planu, ne očekuje vas previše obaveza. Potrudite se da današnji dan iskoristite kako biste se maksimalno odmarali.

LJUBAV: Možete da očekujete značajno novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam donese pravu ljubav i strast. Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da iskusite nove emocije.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da vam ostane barem sat vremena za trening. Bolje ćete se osećati nakon vežbanja.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate da će neko iz vaše porodice da vam pomogne po pitanju pokretanja privatnog posla. Potrudite se da svoje ideje na pravi način obrazložite drugima.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da je nastupio krizni period za kontakt sa vašim partnerom. Ne razumete se i svaka sitnica izaziva među vama nerazumevanje i svađe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke nove probleme, a pogotovo vam je bešika naglašena kao osetljiva.

RAK

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje ili saradnju sa inostranstvom ili osobama iz regiona, nije najbolji dan. Moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije.

LJUBAV: Nije vam teško da otvoreno pokažete svoja osećanja prema osobi sa kojom želite emotivnu vezu. Potrudićete se da osvojite njenu pažnju i da je okrenete na svoju stranu.

ZDRAVLJE: Moguća je napetost u mišićima. Možete da očekujete teži dan tokom kojeg ćete biti podložni stresu ali i umoru. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za relaksaciju.

LAV

POSAO: Trudite se da dođete do bolje zarade. Važno vam je da budete maksimalno aktivni na ovom planu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke planove koje imate.

LJUBAV: Sigurni ste u svoju ljubav prema partneru i trudite se da imate dobar odnos. Možete da očekujete stabilnost na emotivnom planu. Ako ste slobodni, povoljan je dan za novu vezu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa povišenim holesterolom. Pored toga, može da vam se pojavi i sklonost ka gojenju.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete solidnu situaciju na poslovno- finansijskom polju. Pred vama je povoljan dan. Postoji šansa da ostvaritee dodatnu zaradu ili poboljšanje situacije.

LJUBAV: Ne treba da brinete jer vam je partner privržen. Očekuje vas lep dan koji ćete provesti u veoma nežnoj i romantičnoj atmosferi. Ako ste slobodni, moguć je flert sa Bikom.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak i malaksalost. Potrudite se da se tokom današnjeg dana ne bavite teškim poslovima i da u svakom trenutku nađete dovoljno vremena za odmor.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da će neke nove informacije da dođu do vas. Pred vama je povoljan period za odluke. Nemojte da odlučujete na bazi emocija već po interesu.

LJUBAV: Moguće je da imate višak udvarača ali vam niko od njih ne deluje kao osoba za ozbiljnu vezu. Niste spremni da ponovo nekome poklonite svoje poverenje do kraja.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i podložna smetnjama, iritacijama. Možete da očekujete i probleme sa alergijama u narednom periodu. Potrudite se da povedete računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemate baš mnogo energije, pa je moguće da niste preterano posvećeni poslu. I obične obaveze vam stvaraju pritisak i stres. Moguće je da ste jednostavno preopterećeni.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada ali je potrebno još neko vreme da biste se zbližili. Postoje neke stvari koje prvo morate da razrešite sami sa sobom.

ZDRAVLJE: Preporuka je da odete na redovnu kontrolu. Potrudite se da stvarate zdravije navike. Dolazi vam period u kojem možete da budete podložni problemima sa zdravljem.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

printscrn/youtube

Foto: printscrn/youtube

STRELAC

POSAO: Razmišljate o tome da pokrenete nešto po pitanju privatnog posla. Možete da očekujete dobru situaciju. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Nije vam preterano povoljan dan za početak nove veze. Ako već imate partnera, moguće su neke nesuglasice sa njim. Potrebno vam je neko vreme da o svemu razmislite.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Nađite dovoljno vremena za sebe čak i kada ste zauzeti. U narednim danima kada budete u mogućnosti, razmislite o godišnjem odmoru.

JARAC

POSAO: Moguće je da iz nekog razloga radite pod pritiskom, što vam dosta otežava. Stres vam ne daje motivaciju za posao i osećate se kao da nećete lako uspeti da realizujete svoje projekte.

LJUBAV: Voljena osoba nije ispunila sva vaša očekivanja što vas je u nekoj meri razočaralo. Niste više sigurni šta osećate prema njoj. Imate utisak da ćete zbog nečega ostati ogročeni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Potrudite se da izbegavate unos teških namirnica i prezačinjene hrane. Moguće je da je došlo vreme da se posavetujete sa nutricionistom.

VODOLIJA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije ali ne biste trebali da budete. Veoma uskoro vam dolaze neka pozitivna rešenja. Možete da očekujete pozitivno razrešenje vaše situacije.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da se upustite u veoma zanimljivu ljubavnu avanturu sa osobom koja se može iskreno zaljubiti u vas. Pred vama je povoljna faza i za nove ljubavi.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim, bolnim stanjima kao i povišenoj temperaturi. U narednom periodu vam polje zdravlja neće biti baš preterano dobro naglašeno pa povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: Imate prilično velika očekivanja i želite da ostvarite napredovanje na polju posla. Pred vama je dug put do uspeha. Uradite sve ono što je do vas kako bi sebi ibezbedili bolju budućnost.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam udovolji. Trebalo bi da imate generalno dobar odnos sa svojim partnerom pogotovo ako ste u braku. Ona vam je maksimalno privržena i srećni ste sa njom.

ZDRAVLJE: Manji problem sa bubrezima su mogući kod vas, mada ste podložni i prehladama i manjim upalama u predeku bešike. Posavetujte se sa svojim lekarom oko problema koje imate.