Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati brige vezane za posao i da vam neće biti ni malo lako da ih rešite. Važno je da imate dovoljno strpljenja i da ne pravite dodatne probleme.

LJUBAV: Povukli ste se u sebe i ne možete da ostvarite sve ono što želite u komunikaciji sa voljenom osobom. Važno je da pokažete da ipak i dalje sa vaše strane postoje osećanja ka njoj.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Sada ste skloni upalnim i bolnim stanjima pa ako vas bilo šta muči treba da se na vreme javite lekaru.

BIK

POSAO: Razmišljate o tome da stavite tačku na određenu poslovnu saradnju koja vam se nije pokazala kao dovoljno korisna. Moguće je da ćete neke odluke doneti krajnje neočekivano.

LJUBAV: Smatrate da je partner tvrdoglav i nije vam lako da izađete sa njim na kraj. Imate česte svađe koje vam remete odnos. Moguće je da povremeno razmišljate i o konačnom prekidu veze.

ZDRAVLJE: Potrebno je da redovnije jedete. Naredni period vam možee doneti probleme sa varenjem i veoma osetljiv želudac. Pred vama je period u kojem su moguće zdravstvene tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja i zato pravite greške na poslovnom planu. Moguće je da vas dosta toga opterećuje i da osećate da nemožete da donesete konačnu odluku.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanja i tolerancije od strane partnera koji je odjednom prilično grub. Mouće je da i vi na pogrešan način pokazujete svoja osećanja prema njemu.

ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati, odmarajte danas. Teži vam je dan pa je veomavažno da maksimalno vodite računa kada je u pitanju vaše zdravlje. Pazite na sebe.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Dešavaju se poslovne promene koje ne možete da izbegnete. Biće vam potrebno vreme da se prilagodite. Sada je važno da prihvatite da postoje stvari koje su vanvašeg uticaja.

LJUBAV: Može se reći da ste veoma zbunjeni i da ne možete da protumačite partnerove želje i reakcije. Pred vama je period u kojem ćete želeti da imate jednu ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost koja vam donosi priliku da se rasteretite i opustite. Prijaju vam sportovi u vodi ili neka lagana rekreacija, joga. Ugodite svom telu.

LAV

POSAO: Važno je da budete spremni da prihvatite određena ograničenja koja trenutno postoje kod vas na ovom polju. Vi ste ambiciozni i želite puno ali ne može se sve ostvariti u jednom danu.

LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite da biste mogli da stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Moguće je da ponekad ne vidite dobro njene potrebe i da zato veza nije kako treba.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i nemate probleme na polju zdravlja. Imate mnogo energije u sebi i veoma ste zadovoljni. Možete da očekujete generalno pozitivan dan za vas.

DEVICA

POSAO: Imate veoma velike apetite i ambicije, kada je u pitanju posao. Želite da napredujete i da budete uspešni. Važno je da budete skoncentrisani i realni u postavljanju ciljeva.

LJUBAV: Voljena osoba vas na neki način provocira, pa lako dolazi do svađe i nesuglasica među vama. Odnosi su postali malo nestabilni i to vam se ne dopada.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet. U narednom periodu možete da budete malo slabijeg zravlja pa gledajte da vodite više računa o sebi, svojoj ishrani i navikama

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je da ponekad nemate dovoljno koncentracije i da vam nije lako da ispunite sve ono što se od vas očekuje na ovom polju. Današnji dan vam nije baš povoljan za posao.

LJUBAV: Povoljan dan za nova ljubavna poznanstva vas očekuje. Imaćete zanimljiva dešavanja. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom ostvarite dublju povezanost.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi nervozom. Očekuje vas period u kojem biste trebali da pradite na smirenosti. Prijala bi vam meditacija, šetnja i neka manja aktivnost danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete imati manje komplikacije i otežanja. Važno je da ne očekujete sada prevelike promene.

LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete svoja osećanja ka voljenoj osobi i želite da vas ona prihvati na pravi način. Vi ste strastveni, emotivni, senzibilni i teško vam je odoleti!

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i možete da očekujete da ćete na polju zdravlja biti sve bolje. Pred vama je jako povoljan period u kojem ćete biti generalno zadovoljni.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas veoma povoljan dan za pokretanje novih poslovnih dešavanja i promena. Nemojte da se plašite da preuzmete inicijativu prema osobi do koje vam je stalo.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i želite da stvorite sigurnu i toplu atmosferu sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete povremeno imati manje probleme sa ljubomorom.

ZDRAVLJE: Kolena vam mogu biti osetljiva. Generalno su vama noge slaba tačka pa je važno da vodite računa da ne dođe do bilo kakvih povreda ili udaraca na ovom polju.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza. Neće vam biti lako da sve organizujete. Biće vam potrebna nečija pomoć. Potrudite se da ne budete previše ponosni.

LJUBAV: Imate odličan odnos sa voljenom osobom i srećni ste pored nje. Spremni ste za brak i zajednicu. Vi ste veoma ozbiljni i posvećeni ste osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. dobro raspoloženje može davas prati tokom celog dana pa se potrudite da to iskoristite!

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete priliku da se zaposlite. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za nova poznanstva. Aktivni ste na polju flerta i uživate u pažnji koju dobijate. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige u odnosu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate u ovom periodu. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Idite na redovne lekarske kontrole i trudite se da stvarate bolje navike.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje zarade u narednom periodu. Očekuje vas dobra faza za poslovno polje. Važno je da se ne plašite da svoje ambicije sprovedete do kraja.

LJUBAV: Očekuje vas pozitivan dan za odnos sa voljenom osobom. Vas dvoje ćete ostvariti skladnu zajednicu u kojoj ćete imati mir, uživanje i sve drugo što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas danas. možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni svojim stanjem i da ćete biti pretežno dobro raspoloženi.