Saobraćaj Automobili Saobraćajna gužva Saobraćajni kolaps
Shutterstock
Saobraćaj Automobili Saobraćajna gužva Saobraćajni kolaps

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do bolje komunikacije sa nadređenima. Uspećete da ostvarite pomak na poslovnom planu. Možete da očekujete da ćete dobiti potrebnu podršku.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete u svom bliskom okruženju ali još niste uspostavili komunikaciju sa njom. Moguće je da vam je potrebno vremena za to.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa kako biste prekontrolisali stanje vezano za vaše zube. Moguće je da ćete biti skloni nekim problemima i kvarovima na ovom polju.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Nemojte da žurite sa donošenjem odluka o novim poslovim promenama jer sada nije vreme za to. Pokažite strpljenje i volju da budete uporni ali pritom opušteni, da ne forsirate.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan za nova poznanstva i lako vam se može pojaviti osoba za novu vezu. Otvoreni ste za lepa dešavanja. Spremni ste da se ponovo zaljubite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni i problemima sa viškom kilograma.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o tome kako da napravite neku uštedu. Težite sada tome da bolje sačuvate svoj novac. Potrudite se da se ne zalećete sa većim troškovima i da se posvetite boljem planiranju.

LJUBAV: Imate maksimalno poverenje u voljenu osobu i dobro se osećate kada ste pored nje. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno povoljan za početak veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i nezdrav način života. Moguće je da ćete imati neke probleme ako budete nastavili da se predajete lošim navikama koje ste stekli.

zabava, žurka, proslava

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Poslovni partner će vam pokazati svoju posvećenost i uspećete da dođete do bolje i čvršće saradnje. Možete da očekujete pozitivne promene u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Uspećete da osvojite srce jedne nove osobe sa kojom vas očekuje jako lepa i zanimljiva veza. Ako već imate partnera onda vam je stanje sa njim sasvim stabilno.

ZDRAVLJE: Moguće su alergije. Podložni ste brojnim problemima u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti osetljivi i podložni tegobama tokom današnjeg dana.

LAV

POSAO: Vreme je da se potrudite malo više oko posla jer ste u poslednje vreme malo zapostavili neke obaveze. Pokažite da ste spremni da se posvetite svojim obavezama maksimalno.

LJUBAV: Želite isto što i vaš partner, ali bez obzira na to nastavljate konfliktnu i tenzičnu situaciju. Moguće je da dolazi vreme da o nekim stvarima otvorenije porazgovarate.

ZDRAVLJE: Preterano ste iscrpljeni i današnji dan vam nije povoljan za bilo kakvo naprezanje. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako bi se odmorili i oporavili.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Niste iznenađeni lošim vestima jer ste na neki način bili spremni. Vi ste majstor za krizne situacije. Možete da očekujete da ćete se uspešno izboriti u nedaćama.

LJUBAV: Stabilna situacija na polju ljubavi je pred vama, pa na ovom planu nećete imati nikakve brige konačno. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguća je povišena temperatura i problemi sa virusima, upalnim infekcijama i tegobama. Pred vama je faza u kojoj će vam imunitet biti oslabljen. Posetite lekara.

VAGA

POSAO: Dan je povoljan za finansije. Imaćete priliku da dođete do većeg dobitka i zarade. Možete da očekujete da ćete imati sreće sa pokretanjem novih poslova

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost za novo poznanstvo sa osobom koja vam neće na samom početku otvoreno pokazati svoje namere. Ne volite kada ne znate na čemu ste.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju, moguć je pad koncentracije. Povedite računa o mogućim iznenadnim situacijama za volanom. Takođe budite oprezni pri fizičkoj aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za velike poslovne promene i najbolje bi bilo da se držite samo uobičajenih obaveza. Nemojte da rizikujete niti da se okrećete bilo kakvim mahinacijama.

LJUBAV: Dolaze vam novi preokreti i u vaš život ulazi jedna osoba sa kojom niste očekivali strast i vezu. Moguće je da će to sve u vama da probudi neka sasvim nova osećanja.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Nalazite se u napetom periodu u kojem vas muči stres tako da možete da budete skloni raznim psihosomatskim problemima na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete pozitivno iskoristiti svoju šansu da se dokažete i da napredujete. Očekuje vas odlično poslovno stanje. Potrudite se da iskoristite ovaj dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Raka, moguće je da će do te veze malo teže doći. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje kočnice na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da vodite računa o stvaranju zdravijih navika kada je u pitanju polje zdravlja. Potrebno vam je i više, redovnije fizičke aktivnosti.

JARAC

POSAO: Vreme je da se pozabavite vraćanjem nekih dugova, što u materijalnom smislu, što u vidu usluge. Moguće je da nećete moći napred dok ne rešite ono što je iza vas.

LJUBAV: Moguće je da vas sada ne očekuju veće promene na polju ljubavi. Današnji dan vam je u duhu stagnacije. Posvetićete se drugim stvarima a ljubav sada pada u drugi plan.

ZDRAVLJE: Povoljan je period da se oslobodite viška kilograma. Ako se budete potrudili da regulišete svoju ishranu i da se posvetite zdravim navikama biće dobrih rezultata.

Dinari, novac, pare

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Manji pad koncentracije je moguć ali generalno na polju posla ne biste trebali da imate veće probleme. Potrudite se da date sve od sebe kako biste odmorili malo.

LJUBAV: Moguće je da ste veoma osetljivi i razdražljivi i da lako ulazite u konflikte oko bilo koje sitnice na ovom polju. Nije vam povoljan dan ako ste u braku ili dužoj vezi.

ZDRAVLJE: Preporuka je da više odmarate. Potrudite se da se posvetite svom zdravlju i stvaranju boljih navika. Nađite način da se oslobodite svakodnevnog stresa.

RIBE

POSAO: Prilično ste bezbrižni i ne očekuju vas veći problemi na ovom polju. Situacija vam je generalno dobra i stabilna. Možete da očekujete dobar period pred vama.

LJUBAV: Dopada vam se neka osoba koja deluje stidljivo ili povučeno. Trebaće vam dosta vremena da ostvarite dublji odnos sa njom. Važno je da ništa ne forsirate i da budete strpljivi.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i problemi sa nervozom. Imate neke unutrašnje nemire koji vas na polju zdravlja prate i muče. Moguće je da je vreme da sami neke stvari sa sobom razrešite.