Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Shutterstock
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da je došlo vreme za rešavanje problema koji su se nakupljali na ovom planu. Budite spremni za neke promene. Važno je i da sami pokrenete inicijativu ka novim dešavanjima.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna situacija ukoliko ste slobodni. Veoma lako možete da dođete do novog poznanstva. Potrudite se da budete spremni da pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Važno je da vodite računa o svom zdravlju pogotovo jer možete da budete skloni određenim problemima sa anemijom.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Nije povoljan trenutak za velike promene na poslovnom planu, pa je preporuka da se uzdržite od bilo kakvog rizika. Posvetite se samo onim uobičajenim i rutinskim poslovima.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni svom partneru i važno vam je da on stekne dovoljno poverenja u vas. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilan odnos i dobru vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i pad pritiska. Pred vama je dan u kojem biste mogli da imate tegobe vezane za umor. Važno je da nađete dovoljno vremena za san.

BLIZANCI

POSAO: Bližite se ostvarenju cilja i možete da se nadate sve boljoj poslovnoj situaciji. Konačno ste uspeli da napredujete. Spremni ste da postavite posao kao svoj prioritet.

LJUBAV: Promenljivi ste, niste spremni za ozbiljnu vezu iako postoji osoba koja to žarko želi sa vama. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite novo poznanstvo u narednim danima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Važno je da vodite dovoljno računa o svom zdravlju i da se ne izlažete preteranim rizicima u bilo kom smislu. Vodite računa o svojim navikama.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pomoć od strane vaših saradnika možete da očekujete u trenutku kada ti bude bila najpotrebnija. Možete da se nadate pozitivnim promenama na polju posla danas.

LJUBAV: Uspećete da ostavite dobar utisak na osobu koja vam se dopada i da u njenim očima probudite interesovanje. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete sasvim dobar dan tokom kojeg ćete biti zadovoljni.

LAV

POSAO: Otvoreno pokazujete svoje iskreno mišljenje i na taj način stičete neke protivnike i neprijatelje u svom poslu. Moguće je da je vreme da poradite na tome da budete diplomatičniji.

LJUBAV: Moguće je da vaš partner ponekad smatra da ste sebični iako zapravo nije tako. Razgovarajte sa njim o problemima. Vreme je da se više posvetite jedno drugome.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Posvetite se sebi tokom današnjeg dana. Izbegavajte stresne situacije. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Izbegavajte bilo kakve rizike ili troškove većih razmera jer biste mogli da imate određene komplikacije. Vreme je da se pozabavite malo boljom organizacijo

LJUBAV: Skloni ste ljubomori i često ste veoma nesigurni, što vas može dovesti do problema sa voljenom osobom. Važno je da pokušate da smirite svoju potrebu za svađanjem.

ZDRAVLJE: Problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana što bi moglo negativno da utiče na vaše zdravlje. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu tokom današnjeg dana. Konačno imate priliku da se malo odmorite od posla. Povoljan je dan za posao.

LJUBAV: Na ljubavnom planu sve ide kako treba. Zadovoljni ste stanjem koje imate u ljubavnoj vezi i spremni ste da sa voljenom osobom pravite planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam je jako povoljan. Imate mnogo energije i prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Dešavaju se razne promene u vašem poslovnom okruženju ali uspećete da im se prilagodite vrlo brzo. Moguće je da vam neće biti lako da u prvi mah sve analizirate.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom dođete do novih zanimljivih trenutaka. Pred vama je period u kojem ćete se još bolje upoznati.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen. Trebali biste da povedete računa o tome da povećate unos vitamina i da date sve od sebe kako biste se više posvetili svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do bolje zarade. Moguće je da ćete imati više posla ali isplatiće vam se. Pred vama je povoljan dan da rešite i neke sitne probleme.

LJUBAV: Uzbudljiva dešavanja sa osobom koju ste nedavno upoznali vas očekuje. Možete da se nadate preokretima na ljubavnom planu. Pred vama je period u kojem će biti promena.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za srčani sistem su naglašeni kod vas i veoma je važno da vodite dovoljno računa o svom pritisku. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

PROČITAJTE JOŠ:

JARAC

POSAO: Koncentracija vam je malo poljuljana pa možete biti skloni pravljenju grešaka na poslovnom planu danas. Povedite računa o tome da ne izgubite neka dokumenta.

LJUBAV: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako se budete potrudili da smanjite tenziju sve će biti uredu. Dajte sve od sebe da nađete kompromis.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu stomaka su mogući kod vas. Ženskim pripadnicima ovog znaka se preporučuje redovna ginekološka kontrola. Pazite na svoje zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Sledi vam jako povoljan period za privatni posao. Pred vama je faza u kojoj možete postići neke važne stvari na ovom polju. Možete da očekujete pozitivne promene.

LJUBAV: Nemate nikakve dileme i tačno znate šta želite. Ostvarićete vezu sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste već u braku možete da očekujete dobar odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno jako povoljan i da nećete imati probleme na ovom polju. Sve je u najboljem redu.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Pred vama je važan razgovor za posao od kojeg zavisi dalji tok vaše karijere. Pripremite se za promene. Dosta toga zavisi od načina na koji ćete se postaviti.

LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u nekom vodenom znaku, možete da očekujete pokretanje ljubavne veze. Pred vama je generalno povoljan dan u kom ćete biti ispunjeni.

ZDRAVLJE: Rešićete neke tegobe od ranije. Možete da očekujete da će vam zdravlje biti sve bolje. Sa dozom zdravog optimizma započinjete ovaj dan i zadovoljni ste.