mesec
Shutterstock
mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ova kosmička promena aktivira razne energija, pa će se mnoge stvari u našim sudbinama same od sebe promeniti, piše Lovesensa.

Sunce, Mesec i znak Strelca biće u savršenom skladu tokom mesečevog pomračenja. Ovo pomračenje dogodiće se već na početku meseca, 5. juna, a njegova ključna karakteristika je velika težnja ka slobodi.

Mnogi će tokom lunarnog pomračenja poželeti da sruše granice i prekrše pravila. Ova ogromna težnja i želja za slobodom može doneti lepa iskustva, ali i negativne situacije sa brojnim posledicama.Sa druge strane, Strelac je znak snažnih uverenja i dobre komunikacije, pa ćemo imati volju da završimo mnoge stvari koje smo započeli i bićemo odlučni u mnogim poslovnim poduhvatima.

pomračenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Želećemo što više da se upustimo u diskusije i razmene mišljenja, a neki razgovori mogu u potpunosti imati uticaj na nas i promeniti naš pogled na svet.

Iskoristite moćnu energiju Strelca kako biste dovršili mnoge projekte i budite ubeđeni da će se vaše ideje i trud materijalizovati.

Ipak, pomračenje Meseca donosi iscrpljenost na emotivnom planu. Tu nam ponovo može pomoći samouveren i optimističan Strelac koji pomože da pobedimo oscilacije i turbulentna osećanja.Venera je u ovom periodu u retrogradnoj fazi u znaku Blizanaca. Takođe, Neptun i Mars formiraju kvadrat sa Ribama. Ova teška kosmička aktivnost može učiniti da mnoge stvari izmaknu kontroli. Mars može učiniti da se osećate frustrirano i uznemireno. Budite oprezni koje reči izgovarate i nikako ne donosite impulsivne odluke.

pomračenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pomraćenje Sunca dogodiće se 21. juna u znaku Raka, a u tom trenutku Sunce, Mesec i Rak biće u direktnoj suprotnosti.

Rak je emotivan i brižan znak Zodijaka, pa ćemo tokom ovog pomračenja biti usmereni na porodicu i kućne poslove. Ovo je savršen period da rešite porodične probleme koji već dugo predstavljaju teret.

Pomračenje Sunce uvek donosi pozitivnu energiju, a još lepša kosmičk iznenađenje očekuju nas zbog njegove kombinacije sa Rakom. Koristite ovu energiju da motivišete sebe i prenesete optimizam na članove svoje porodice.

pomračenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Energija pomračenja Sunca može vam pomoći da radite na unutrašnjem aspektu vašeg bića. U ovom periodu osvrnućete se na prošlost i svoje porodične korene. Želećete da otkrijete odakle potičete i šta sve utiče na vaše gene i karmičke kodove.

Mnogim znakovima Zodijaka ovo pomračenje Sunca u Raku doneće i završetak nečega što vam je prijalo ili što ste smatrali vrednim. Zbog toga ne treba očajavati, jer će se otvoriti vrata novih mogućnosti. Uvek gledajte unapred i uživajte u svakom trenutku.