grupni seks
Shutterstock
grupni seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Koliko će muškarac biti muževan, govori pozicija planete Mars u njegovom horoskopu, odnosno natalnoj karti. Pa, počnimo redom sa detaljnim tumačenjem muškosti u zavisnosti gde je ova planeta odlučila da se locira u momentu rođenja.

Mars u Ovnu

Ovd eje libido na vrhuncu svoje moći. Muškarci sa ovakvom pozicijom Marsa uvek su spremni da pokažu svoje umeće, ali i izdržljivost.

Mars u Biku

Dok je ovan uvek i svuda spreman za akciju, lenji Bik će biti nešto inertniji, ali kada se pokrene prava je mašina za zadovoljenje partnerke. Mars u Biku daje i nešto obimniji polni organ.

Mars u Blizancima

Ovakvi muškarci uglavnom spadaju u "zeke". Nertko im se dešava da ne mogu da se suzdrže pa dođe do prerane ejakulacije.

muškarci

Shutterstock

muškarci, Foto: Shutterstock

Mars u Raku

Ovde je Mars u svom padu ili neugodnom položaju. Često dovede do problema sa potencijom, a ako se to dešava konstantno, postaju skloni alkoholu. 

Mars u Lavu

Lako ih je uzbuditi, ali njihov ego nekada od preterane želje da se dokaže ume da bude velika smetnja u ispoljavanju prave strasti. Međutim, ako se izuzme ovaj nemili faktor, ovo su veliki zavodnici.

Mars u Devici

Intelekt kao afrodizijak. Ovakvom tipu muškarca jedino odgovara žena sa kojom može da razgovara i to ga uzbuđuje. Ljubav je samo reč...

Mars u Vagi

Zavodnici i estete. Bitno im je da partnerka bude fizički privlačna, a za dalju inspiraciju, ni on sam nije siguran. Ovde seks varira od ekstremno dobrog, do katastrofe.

seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Mars u Škorpiji

Pun pogodak. Mars je ovde u tzv. svom sedištu i odavde daje najbolje. Sa ovakvim muškarcima i seks na prvom sastanku može biti prava rapsodija, oni sev rade po osećaju, a intuicija ih vodi u pravom smeru.

Mars u Strelcu

Želja za avanturom, ali i intelektualni kriterijumi su dominantni. Ovaj muškarac je u sukobu sa samim sobom, ali je vrlo potentan i zadovolji svoju partnerku. Doduše, možda se posle toga nikada ne javi, ali se pamti.

Mars u Jarcu

Strogo konzervativan, drži se tradicionalnih vrednosti. Kada bira partnerku, bira je za ceo život. U seksu ne očekujte neku inicijativu, a ni maštovitost.

Seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Mars u Vodoliji

U ovom slučaju varnice sevaju na sve strane. Ovakvi momci ponekad umeju biti navalentni. Njihov libido znači oslobađanje, a u seksu ponekad imaju perverzne porive.

Mars u Ribama

Pa i kad nije, ovaj muškarac uvek deluje zaljubljeno, zato doboro otvorite oči. On hvata na romantiku. Ponekad će odložiti seksualno uživanje kako bi se stvorio pravi momenat i prostor i sve delovalo idealno. Kao i Strelac, možda vam se posle toga ne javi.