Postrojili se Venera, Mars, Saturn i Jupiter
Shutterstock
Postrojili se Venera, Mars, Saturn i Jupiter

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Venera je sinonim za ljubav, a Škorpija je znak u kojem je najizraženija seksualnost. Ipak, to ne znači da će u narednom periodu biti strasti i se*sa. Venera se ne oseća dobro u Škorpiji, jer ovaj znak u njoj budi sve najgore - opsesiju i kontrolu!

Venera u Škorpiji doneće dramatične situacije, naročito ljubomorne i posesivne, a na površinu će isplivati i pritajene strasti. Svi će osećati da neko nad njima uspostavlja kontrolu, a ovo će se naročito osećati u porodici, međuljudskim odnosima.

Tačnije, problem Venere u Škorpiji je što svi sve doživljavaju lično i krajnje ozbiljno, svi se ponašaju ekstremno i spremni su samo na ekstremna osećanja. Odjednom će sve postati važno i svi će biti spremni "da umru" za nešto što im do juče nije toliko značilo.

horoskop, nebo, priroda

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Problem ovog odnosa je što će mnogi biti spremni da uzimaju i rešavaju probleme silom. Još veći problem je što, kada nešto naume sa mnogo strasti, neće hteti to da puste... Opsesija kontrolom će "sići! do najmanjih sitnica i najviše štete će naneti upravo onom ko je spreman da uradi sve da postigao cilj. Znači, ko je u narednom periodu spreman da podigne ton, nekog kontroliše i krene u akciju učiniće sebi najveću štetu.

Kada se Venera posmatra sa Zemlje izgleda kao najlepše i najsjajnije nebesko telo. Sa druge strane, Škorpijom vlada Pluton, najudaljenija i najhladnija planeta u Sunčevom sistemu. Dok Venera budi u ljudima nežnost i ljubav, Škorpija podstiče misteriju i agresiju.

Nažalost, period u naredne dve nedelje obeležiće grčevita borba da se iz najbolje namere zaštite voljene. U isto vreme ova zaštita će biti naporna i zaštićeni će je osećati kao kontrolu.

Ovakva Venera u Škorpiji je teška za veze i najgore će proći one osobe koje finanasijski zavise od partnera. Oni koji sada uplove u ljubavne vode shvatiće da je ovakva veza toksična, puna strasti i kratkotrajna.