VENERA OD 15. DECEMBRA POKREĆE BURU EMOCIJA Pokreću se ekstremne strasti, ljubomorni ispadi, agresija

Emocije su pod opsadom, ljudi će biti spremni da na prepad otimaju ono što misle da im pripada

Postrojili se Venera, Mars, Saturn i Jupiter
Foto: Shutterstock

Venera je sinonim za ljubav, a Škorpija je znak u kojem je najizraženija seksualnost. Ipak, to ne znači da će u narednom periodu biti strasti i se*sa. Venera se ne oseća dobro u Škorpiji, jer ovaj znak u njoj budi sve najgore - opsesiju i kontrolu!

Venera u Škorpiji doneće dramatične situacije, naročito ljubomorne i posesivne, a na površinu će isplivati i pritajene strasti. Svi će osećati da neko nad njima uspostavlja kontrolu, a ovo će se naročito osećati u porodici, međuljudskim odnosima.

Tačnije, problem Venere u Škorpiji je što svi sve doživljavaju lično i krajnje ozbiljno, svi se ponašaju ekstremno i spremni su samo na ekstremna osećanja. Odjednom će sve postati važno i svi će biti spremni "da umru" za nešto što im do juče nije toliko značilo.

horoskop, nebo, priroda
Foto: shutterstock.com

Problem ovog odnosa je što će mnogi biti spremni da uzimaju i rešavaju probleme silom. Još veći problem je što, kada nešto naume sa mnogo strasti, neće hteti to da puste... Opsesija kontrolom će "sići! do najmanjih sitnica i najviše štete će naneti upravo onom ko je spreman da uradi sve da postigao cilj. Znači, ko je u narednom periodu spreman da podigne ton, nekog kontroliše i krene u akciju učiniće sebi najveću štetu.

Kada se Venera posmatra sa Zemlje izgleda kao najlepše i najsjajnije nebesko telo. Sa druge strane, Škorpijom vlada Pluton, najudaljenija i najhladnija planeta u Sunčevom sistemu. Dok Venera budi u ljudima nežnost i ljubav, Škorpija podstiče misteriju i agresiju.

Nažalost, period u naredne dve nedelje obeležiće grčevita borba da se iz najbolje namere zaštite voljene. U isto vreme ova zaštita će biti naporna i zaštićeni će je osećati kao kontrolu.

Ovakva Venera u Škorpiji je teška za veze i najgore će proći one osobe koje finanasijski zavise od partnera. Oni koji sada uplove u ljubavne vode shvatiće da je ovakva veza toksična, puna strasti i kratkotrajna.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi