horoskop, priroda
shutterstock
horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

U ovoj nedelji Mesec prolazi kroz tri znaka. Prvo će u ponedeljak i utorak prolaziti kroz znak Jarca gde je u izgonu. U sredu, četvrtak i petak će biti u Vodoliji i nakon toga u subotu i nedelju će proći kroz znak Ribe.

Mesec je najbrža planeta i od Meseca i njegovih aspekata koje formira sa drugim planetama dok putuje iz znaka u znak zavisi naše raspoloženje kao i naše emocije. Naše emocije su promenljive baš kao što i Mesec menja svoje faze u ciklusu od 28 dana. Mesec simbolički predstavlja našu majku kao i naše najranije godine života, kada smo od nje zavisili.

Od tog primarnog odnosa sa majkom zavisiće i naša mogućnost da primamo i delimo emocije sa drugim ljudima. Mesec je i sunđer i zato svaki aspekt koji Mesec formira sa nekom drugom planetom uvek treba da posmatramo iz ugla da Mesec prima uticaj te planete, a da nam ta druga planeta šalje važne informacije preko našeg podsvesnog uma i preko emocija. Zato što je najbrža planeta, svake nedelje imamo najviše aspekata koje Mesec formira.

horoskop, priroda, mlad mesec

Depositphotos

Foto: Depositphotos

Uran kreće direktno, a Sunce će napraviti konjunkciju sa Plutonom u Jarcu. To su važni događaji za sve nas, a posebno za osobe rođene u znaku Jarac i Bik. Uran nastavlja da se kreće direktno kroz znak Bika i sa prelaskom preko svakog stepena ovog znaka menja osobe rođene u ovom znaku ili podznaku. Uči ih da je dobro biti fleksibilan i manje tvrdoglav. Ukazuje da je vreme da se prihvate promene koje nosi uranovo doba.

Sunce konjunkcija Pluton se dešava jednom u godini, i zato je ovo važno za sve nas. Sunce je izvor života, a Pluton je predstavnik osme kuće i našeg nestajanja iz fizičkog tela. Odnos svetla i mraka. To su samo dve strane istog novčića. Pluton je vezan za jezgro planete Zemlje i preko njega se povezujemo sa energijom našeg mesta rođenja. Preko Sunca smo uvek u kontaktu sa našim Višim Ja. Važno je da osvestite u sebi da je životna energija večna i da samo menja svoj oblik.

BONUS VIDEO: