saturn
Shutterstock
saturn

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Od 22. marta 2020. godine, planeta Saturn napušta svoje prirodno stanište znaka Jarca i ulazi u nemrnu Vodoliju. Kako Saturn teži tradiciji, disciplini i temeljnosti, tako se Vodolija suprotstavlja svemu navedenom.

U težnji za slobodom, tražiće izlaz od besomučnog gušenja strogog Saturna. Ova borba modernizma i konzervatizma trajaće naredne tri godine. Osetićemo je svi.

ASTROLOGIJA

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Na globalnom nivou, može se očekivati inovacije u monetarnom smislu. Valuta svakao biva prva na udaru. Tehnologija će opet trpeti promene, a mogu se vratiti i neke starije metode koje su se pokazale efikasnim.

Kompjuter, računar

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kako će se Saturn, planeta mučenja i patnji, naći u vazdušnom znaku, tako i epidemija koja nas je zadesila može dobiti novi oblik, ali i rešenje koje će stići sporije, ali temeljnije.

S druge strane, susret s prošlošću i sve ono što smo započeli, a nismo dovršili, dolazi na naplatu. Na sanazi su velike promene koje će uticati na dalji tok situacije.

fatalma žena

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovo je vrlo nepredvidiv period, ali i period borbe modernog doba i tradicionalnih vrednosti. Preispitivaće se svi do sada rezultati našeg rada, a ko je grešio, neće mu se kazna svideti. Moral i etika će ponovo doživeti renesansu - došlo je krajnje vreme.