NA UDARU SUDBINE PONOVO, NAKON 30 GODINA Period velikih promena od 22. marta: Planeta Saturn osetiće nemir Vodolije, suočavamo se sa posledicama prošlosti

Spoj nespojivog nakon trideset godina

saturn
Foto: Shutterstock

Od 22. marta 2020. godine, planeta Saturn napušta svoje prirodno stanište znaka Jarca i ulazi u nemrnu Vodoliju. Kako Saturn teži tradiciji, disciplini i temeljnosti, tako se Vodolija suprotstavlja svemu navedenom.

U težnji za slobodom, tražiće izlaz od besomučnog gušenja strogog Saturna. Ova borba modernizma i konzervatizma trajaće naredne tri godine. Osetićemo je svi.

ASTROLOGIJA
Foto: Shutterstock

Na globalnom nivou, može se očekivati inovacije u monetarnom smislu. Valuta svakao biva prva na udaru. Tehnologija će opet trpeti promene, a mogu se vratiti i neke starije metode koje su se pokazale efikasnim.

Kompjuter, računar
Foto: Shutterstock

Kako će se Saturn, planeta mučenja i patnji, naći u vazdušnom znaku, tako i epidemija koja nas je zadesila može dobiti novi oblik, ali i rešenje koje će stići sporije, ali temeljnije.

S druge strane, susret s prošlošću i sve ono što smo započeli, a nismo dovršili, dolazi na naplatu. Na sanazi su velike promene koje će uticati na dalji tok situacije.

fatalma žena
Foto: Shutterstock

Ovo je vrlo nepredvidiv period, ali i period borbe modernog doba i tradicionalnih vrednosti. Preispitivaće se svi do sada rezultati našeg rada, a ko je grešio, neće mu se kazna svideti. Moral i etika će ponovo doživeti renesansu - došlo je krajnje vreme.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi