Doručak, hrana, obroko, jelo
Shutterstock, ilustracija
Doručak, hrana, obroko, jelo

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Povoljan je dan, bićete rasterećeni što se obaveza tiče. Moguće je da uopšte nećete morati da dolazite na posao. Očekuje vas generalno dobro raspoloženje danas.

LJUBAV: Prepustite se emocijama i nećete pogrešiti. Sada nije vreme da stvari detaljno analizirate. Uradite onako kako u vašem srcu osećate da je ispravno i dobro za vas.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja! Možete da očekujete da će vam stanje biti sasvim stabilno. Ako imate bilo koje probleme iz prošlosti sada je vreme da ih rešite.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Spremni ste da se upustite u velika ulaganja jer smatrate da ćete na kraju uspeti da ostvarite i veliki profit. Možete da očekujete pozitivan dan za posao.

LJUBAV: Očekuje vas značajan razgovor sa voljenom osobom. Sada ste došli do tačke na kojoj ćete odlučivati o svemu. Pred vama je period u kojem treba da slušate intuiciju.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete jer biste mogli da budete skloni stomačnim problemima tokom ovog dana. Takođe, povedite računa i o zdravlju bešike, bubrega i urogenitalnog trakta.

BLIZANCI

POSAO: Puni ste energije i imate veliku motivaciju pa ćete na poslovnom planu dati sve od sebe. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije danas.

LJUBAV: Spremni ste da se upustite u novu vezu sa osobom koju ste skoro upoznali. Smatrate da vam je ljubavna promena potrebna što pre! Ne želite da odugovlačite sa novim potezima.

ZDRAVLJE: Glavobolja je moguća pa je važno da tokom današnjeg dana mirujete i da brinete o sebi. Izbegavajte preterano naprezanje i forsiranje na bilo kom polju. Posvetite se sebi.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Značajan finansijski dobitak će vam doneti mnogo sreće i dobrog raspoloženja! Ovo je vaš srećan dan! Možete da očekujete da će dosta toga sada ići vama na ruku.

LJUBAV: Iako volite svog partnera umete da se distancirate od njega s vremena na vreme. Postoje neke stvari koje radije čuvate za sebe i koje vam stvaraju određeni pritisak.

ZDRAVLJE: Proverite stanje hormona jer biste na ovom polju mogli da imate neke manje probleme u narednom periodu. Nije sve baš sjajno. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

POSAO: Imate velika očekivanja ali danas bi to moglo da vam se obije o glavu. Dolazi vreme u kojem ćete morati da spustite kriterijume. Nije vreme da tražite previše.

LJUBAV: Velikodušni ste prema partneru. Pokazaćete da ste spremni na sve kako bi mu pomogli. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke manje probleme u vezi.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i osećaj hroničnog umora. Ne osećate se baš najbolje i moguće je da ste preterano iscrpljeni. Odvojite malo više vremena za odmor.

Glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Trudite se da pokažete nadređenima koliko ste posvećeni poslu. Važno vam je njihovo mišljenje. Ne želite da uradite bilo šta bez odobrenja i pristanka vaših šefova.

LJUBAV: Dopada vam se odoba koju ste sreli pre neki dan i sa kojom sada imate intrigantnu komunikaciju. Prija vam flert i zavođenje. Možte da očekujete zanimljiv dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da nastavite da vodite računa o sebi.

VAGA

POSAO: Preporučuje se saradnja sa vatrenim znacima. Vaš temperament se dobro nadopunjuje. Možete da očekujete da ćete danas imati konstruktivnu atmosferu na radnom mestu.

LJUBAV: Opušteni ste i sa voljenom osobom imate iskren, prijateljski odnos. Dobro se osećate jer ste sigurni u vašu ljubav. Možete da očekujete da će vam dan biti generalno povoljan.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete imati priliku da se posvetite sebi, svojim hobijima, rekreaciji i da ćete se dobro osećati zbog toga.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vam uloga šefa ponekaf teško pada iako mnogi ne mogu pretpostaviti da je zaista tako. Pred vama je period u kojem ćete morati da donesete neke važne odluke.

LJUBAV: U vašem odnosu sa voljenom osobom nedostaje poverenje i fleksibolnost. Potrudite se da poradite malo na tim stvarima kako biste mogli da održite vašu vezu ili brak.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju. Stanje na polju zdravlja vam nije baš sjajno i bilo bi dobro da se sa vašim lekarom posavetujete oko svega što vas muči.

STRELAC

POSAO: Pomoć od osobe iz inostranstva vam dolazi i možete da očekujete veoma povoljan period za posao. Možete da očekujete da će sve ići vama u prilog danas.

LJUBAV: Prija vam sloboda, ali biste donekle ipak želeli da pored sebe imate osobu sa kojom biste mogli da delite sve. Moguće je da ipak često maštate o idealnoj i pravoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i budite aktivni. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se vratili u dobru formu i kondiciju. Vreme je da se vratite u svoj stari tempo.

Stomak, bol, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na ovom planu i potrudićete se da stabilnost koju imate zadržite na duže staze. Možete da očekujete da ćete imati neke lepe vesti na polju posla.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vage, možete da očekujete da ćete uskoro uspeti da dođete do emotivne veze. Pred vama je povoljan period za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege i urogenitalni trakt od mogućih problema i upala. Ako ste već imali neke tegobe na ovom polju sada je vreme da se posavetujete sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Važno vam je da vas ljudi iz poslovnog okruženja prihvate na pravi način i da vide vaše sposobnosti u najboljem svetlu. Možete da očekujete pozitivan dan za posao.

LJUBAV: Niste zainteresovani za ozbiljnu vezu. Postoji dosta njih koji bi sa vama želeli nešto ali vi sada niste spremni da bilo kojoj osobi posvetite sve svoje vreme i energiju.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate veće probleme ni nestabilnosti. Osećate se sasvim dobro.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vam se na poslovnom planu neke stvari sada mnogo jasnije prikazati nego ranije. Spremni ste da napravite nove važne korake i da donesete nove odluke.

LJUBAV: Imate utisak da odnos sa voljenom osobom nije sasvim ravnopravan i da ste na neki način vi na gubitku. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati neke probleme.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen i ne osećate se baš najbolje. Očekuju vas poteškoće na polju zdravlja. Čim primetite neke simptome, javite se na lekarski pregled.