NJAVA VELIKE TRANSFORMACIJE DRUŠTVA Paniku i strah prouzrokovao Pluton, a Saturn će odrediti trajanje nastalog haosa

Kad se planete pobune

zemlja
Foto: Shutterstock

Panika i strah su oružje globalnih manipulatora i berzanskih špekulanata, te je ovo njihov poslednji trzaj, trenutak izbijanja virusa sa mundanom astrologijom, dolazimo do okvirnog datuma do kad će u medijima napravljena panika iz simbolike Vodolije trajati.

31.12.2019. kada je Kina prijavila Vuhan kao grad gde se epidemija pojavila, su pet planeta bile u prvoj dekadi znaku Jarca, Jupiter, Sunce i Merkur u konjunkciji, a Saturn i Pluton u trećoj dekadi Jarca.

Vuhan pijaca
Foto: youtube

Jarac predstavlja ograničenje, zatvaranje granica, a boravak Merkura i Jupitara u tom znaku najavili su događaj koji će ograničiti ili sprečiti putovanje, a kako ove dve planete tu boravile na Južnom mesečevom čvoru, a Merkur retrogradan, ukazuje da će to biti i najveća posledica ove pojave, pored velike ekonomske krize koja sledi po završetku celokupnog haosa.

Saturn određuje dužinu trajanja pojave, a Pluton ukazuje na globalne posledice. Kombinacija Saturna i Plutona sa jedne strane znači da ova pandemija ima smrtan ishod tajnog vojnog delovanja (Puton), ali Saturn ukazuje da je to ne u nekom velikom broju slučajeva, jer sam Saturn umanjuje, ograničava i sprečava ekspanziju.

saturn
Foto: Shutterstock

Ukratko, ova bolest ima astrološki potpis širenja po svetu zbog Merkur (putovanja) – Jupiter (svet), ali neće imati dovoljnu snagu da se dugo održi jer je Jupiter slabiji od Saturna kad su oba u znaku Jarca, Saturn je u svom sedištu mnogo jači. Saturn, graditelj granica, je sada iz znaka Jarca prešaou znaku društvene zajednice i grupnih okupljanja, Vodoliju, i zajedno sa Marsom na istom stepenu jako će uticati na restriktivne mere zabrane i ograničenja od strane državne birokratije.

Planeta Zemlja
 Foto: Youtube printscreen

S obzirom na to da Saturn utiče tako da donosi povećan oprez, javnost će biti podeljena u mišljenju oko karantina ili zabrani pristupa kolektivnim događajima. Zato posle perioda kulminacije restikcija od 15.3. do15.04.2020. dolaze mnogo povoljniji astrološki uticaji.

Vodolija ima simboliku izvora znanja, tokom maja, kad Saturn i Mars budu u tom znaku, ubrzo ćemo razaznati prave uzroke rasplamsane panike čime će se razrešiti problem. kad se Saturn vrati u znak Jarca početkom leta 2020. i ponovo se dodirne sa Plutonom i Jupiterom u istom znaku dolaze korisni i praktični odgovori o pravoj suštini čitave situacije.

bogatstvo, pare, novac
 Foto: shutterstock

Da je ekonomska posledica novonastale krize ozbiljna pokazaće privredni rezultati već sredinom maja 2020. kada u javnosti prolazi tema virusa, tada dolaze prvi pogubni znaci velike recesije. To možda neće odmah biti objavljeno, jer od maja do novembra 2020. više od pola solarnog sistema ima retrogradni hod, a sa njima i manifestacija određenih događaja će se usporiti.

Već mnogo godina unazad se govori o veoma retkoj astrološkoj vezi Jupitera, Saturn i Plutona, a sad kad su tu svi zajedno, čini se da se mnoge stvari na globalnom nivou ubrzavaju, što je test za veliku tranformaciju društva, javnog zdravlja i svetske ekonomije, što se sve upravo događa.

Panika i strah su najveći prijatelji globalnim manipulatorima i berzanskim špekulantima, te je ovo i zadnji njihov trzaj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi