Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jupiter i Pluton ove godine će se spojiti ili uskladiti tri puta, 4. aprila, 30. juna i 12. novembra 2020. godine.

Ovi datumi mogu se posmatrati kao početak, sredina i kraj ciklusa, i dok ćemo efekte ovog poravnanja osećati od kraja marta, pa sve do decembra - ovi određeni datumi mogu dati neke smernice o tome šta se nalazi u okviru ovog uslovno rečeno poravnjanja.

Spoj Jupitera i Plutona koji se okupljaju predstavlja astrološku predstavu za obilje, prosperitet i bogatstvo.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jupiter je vladar neba i planeta obilja i širenja. Pluton je vladar podzemlja, planeta moći, smrti i ponovnog rođenja.

Kada se zbliže, primetićemo velike promene, naročito po pitanju kako posmatramo obilje, novac, kao i davanje i primanje energije.

Pluton donosi razaranje, ali Jupiterovo nebesko prisustvo osigurava da sve što je sagrađeno na njegovom mestu bude svetlije, bolje i obilnije nego ranije.

Možemo imati osećaj kao da se stvari raspadaju oko nas, ali dok se to dešava, pepeo otvara put za postojanje novog načina. Ovo je period obilja i akcije. Ništa se nikada trajno ne izgubi, samo se pojavljuje u drugom obliku.

Sunce Planete Sunčev sistem Svemir

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mnogi već osećaju napetost u ekonomiji, a situacija će se otežao kretati unapred. Jupiter i Pluton okupljaju se kako bi ponovo rodili novi, i nadamo se, bolji načini.

Kao planeta smrti i ponovnog rođenja, Pluton se ne boji uništavanja stvari kako bi ih ponovo izgradio. Pluton će pronaći ono što je slabo, i prouzrokovaće da se to raspadne, ali Jupiterov optimizam omogućava da brzo započnemo popravljanje stvari kako bismo mogli postati bolji i uspešniji nego ranije.

Iako ovo može biti uznemiravajuće, ova kombinacija energije je naša prilika da stvorimo više ravnoteže, ojačamo ekonomiju za sve i stvorimo zdraviji odnos kada je reč o novcu.

Jupiter i Pluton pozivaju nas da sagledamo svoj odnos u izobilju.

Odvojimo trenutak da razmislimo šta za nas znači obilje.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Obilje je mnogo više od materijalnih stvari ili novca; radi se o ekspanziji. Reč je o kretanju kroz svet na način koji omogućava da sagledate mogućnosti, a ne ograničenja.

Obilje nije nešto što stvaramo, to je nešto na šta podstičemo, a sva kosmička tela koja se spajaju su poruka Univerzuma da je vreme da nazovete i nadgradite naš odnos sa obiljem.

Unutar nas trenutno naše telo sadrži obilje ćelija. Na nebu takođe postoji obilje zvezda i zrna peska. Mnogo vode teče kroz naše okeane, a Sunce sija tako jako da može osvetliti sve na ovoj planeti.

Obilje je svuda oko nas, i ako počnemo da ga prepoznajemo i shvatimo kao više od materijalnog, tako možemo početi shvatati i raditi sa njegovom snagom i potencijalom.

Jupiter i Pluton koji se okupljaju otvaraju vrata izobilju i podsećaju nas da - kad god nešto izgubimo, uvek se dobije nešto drugo, a kada god se nešto završi, sledi novi početak.