horoskop, zodijak, astrologija
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje u odnosu na prethodni dan. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Očekuje vas period koji bi mogao da vam bude veoma povoljan.

LJUBAV: Ukoliko ste imali probleme u komunikaciji sa voljenom osobom sada je vreme da sve rešite. Potrudite se da budete spremni na otvoreno prihvatanje činjenica i na kompromis.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost kod vas u narednom periodu. Bićete skloni zdravstvenim problemima zbog niskog pritiska. Redovno jedite i nemojte da se umarate previše.

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u saradnike ali ni u nadređene i čini vam se da se neke stvari dešavaju iza vaših leđa. Možete da očekujete veće probleme na polju posla.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i želite da u budućnosti pokrenete pitanje braka i zajednice. Očekuje vas povoljan period za planiranje porodice. Spremni ste na velike korake.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu. Vreme je da se javite vašem lekaru radi redovnog pregleda i kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Možete dobiti pomoć od strane osobe za koju ste smatrali da nije dobra po vas. Očekuju vas iznenađenja u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali, ne možete da prestanete da mislite na nju. Pred vama je period koji vam donosu priliku za spajanje i za početak veze sa simpatijom.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni. Dobro se osećate u svojoj koži i prija vam da budete fizički aktivni.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Ostvarili ste sasvim stabilnu situaciju na poslovnom planu i zadovoljni ste sobom. Možete da očekujete da ćete imati povoljan period za nove dogovore na ovom planu.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje. Vi ćete biti spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati mogućnost za nove ljubavne odluke.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu. Moguće je da ćete imati tegobe koje su vezane za visok pritisak. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega, izbegavajte stres i faktore rizika.

LAV

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da imate utisak da vas neki ljudi ne cene dovoljno. Teško vam je da se odlučite na konkretu promenu još uvek.

LJUBAV: Nova osoba koja je ušla u vaš život će uraditi sve kako bi pridobila vašu pažnju. Možete da očekujete povoljan dan za romantični sastanak, šetnju i razgovor.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje bi mogle da vam budu osetljive. Imaćete neke slabe tačke u narednom periodu koje su uglavnom vezane za glavu. Povedite više računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Sve ide u dobrom smeru i prilično ste zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period za posao. Pred vama je dan koji donosi nove šanse i nove mogućnosti za vas na ovom polju.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa greškama koje ste pravili. Ni vi niste savršeni i sada je vreme da se izvinite partneru. Moguće je da ćete na kraju ipak naći kompromis.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da ne opterećujete želudac hranom koja je prezačinjena i koja se teško vari.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Konačno se vaša može da krene uzlaznom putanjom ako budete dali sve od sebe. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim tegobama na ovom polju.

LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati flert sa osobom koja je malo starija od vas. Povoljan je dan za nova poznanstva, sastanke i za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Važno je da se trudite i da ojačate svoj imunitet. Pazite na svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Maksimalno ste okrenuti poslovnom polju i želite da zaradite što više novca kako bi neke druge probleme rešili. Potrudite se da budete posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja je takođe rođena u vodenom znaku možete da očekujete povoljan period za to da vam se odnos sa njom popravi. Očekuje vas povoljna faza za ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude osetljiva. Ovo je period u kojem ćete biti skloni manjem hormonalnom disbalansu, pa biste trebali da povedete računa o tome.

STRELAC

POSAO: Prekid saradnje može da vam donese veće preokrete u poslovni život. Trebaće vam vreme da neke stvari rešite i da na polju posla pokažete da ste spremni za preokrete.

LJUBAV: Ljubavna atmosfera je turbulentna i promenljiva. Pred vama je nepovoljan period kada su u pitanju osećanja. Potrebno vam je vreme da sami shvatite šta želite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa jajnicima ili prostatom. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole kako na ovom polju ne biste imali veće probleme u narednom periodu.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nećete biti opterećeni, možete da očekujete opušten dan kao i priliku da se malo odmorite od obaveza. Potrudite se da sebi date malo oduška i da se posvetite privatnom životu-

LJUBAV: Novo ljubavno poznanstvo vas očekuje. Ako ste već u vezi ili braku, pred vama je povoljan dan. Možete da očekujete da ćete biti srećni, zadovoljni i emotivno ispunjeni.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Očekuje vas period koji će vam doneti tegobe na polju zdravlja. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa vašim lekarom oko svega.

VODOLIJA

POSAO: Pad koncentracije vam svakako ne pomaže da rešite nagomilane poslovne probleme. Važno je da pokažete da ste spremniji za bolju organizaciju i promene.

LJUBAV: Problemi u vašem braku se iznova pojavljuju i nekada vam se čini da se vrtite u začaranom krugu sa voljenom osobom. Prijaće vam manja distanca da sagledate stvari drugačije.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak kako biste se uverili da ćete na polju zdravlja ipak uspeti da ostvarite stabilno stanje. Dajte sve od sebe kako biste stabilizovali zdravlje.

RIBE

POSAO: Poslovna stabilnost vam je ugrožena i vi ste spremni da uradite sve što je potrebno kako bi našli rešenje. Naredni period bi mogao da vam donese priliku za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je povoljan period da nađete novu ljubav, osobu sa kojom ćete imati sve ono što želite. Moguće je da će vaš odnos postepeno ipak krenuti na bolje- ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom i donjim stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite više računa o svojim navikama. Idite na redovne lekarske preglede.