Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite probleme koji su vam stajali na putu već neko vreme. Spremni ste da se hrabro suočite sa poslovnim preprekama koje su vas opterećivale.

LJUBAV: Priželjkujete promene na ovom polju ali još uvek vam se nije pojavila nova dovoljno kvalitetna osoba za vezu. Moguće je da ste izbirljivi i tražite osobu koja je savršena za vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja bi mogla da vam budu osetljiva. Problemi sa kičmom su vam naglašeni u narednom periodu. Posavetujte se sa fizioterapeutom.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas imati bitan razgovor za posao koji će pokrenuti nova dešavanja na ovom polju. Spremni ste da pokažete sve svoje kvalitete u punom sjaju.

LJUBAV: Sa voljenom osobom se lepo slažete i možete da očekujete pozitivan dan. Slobodne pripadnike znaka očekuje nov susret sa osobom koja će vam pokazati iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom. Prijaće vam da se pokrenete, da budete aktivni i da ostvarite bolju kondiciju. Veoma je važno da ne budete pasivni i da ne preterujete sa slatkišima.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da očekujete da ćete danas uspeti da završite više poslova u isto vreme jer ćete imati više nekih kočnica. Moguće je da će vas ometati i negativni odnosi sa saradnicima.

LJUBAV: Važno je da budete sasvim otvoreni u komunikaciji sa partnerom ako želite da vaša veza uspe. Nemojte da sakrivate svoja iskrena osećanja. Partner očekuje da mu se posvetite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos alkohola. Moguće je da ćete imati manje probleme sa zdravljem ako ne budete vodili računa o svojim navikama. Budite odgovorniji prema sebi.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za sklapanje novih dogovora na ovom polju niti generalno za bilo kakve nove odluke. Potrudite se da obazrivo posmatrate okolnosti oko sebe.

LJUBAV: Imate neke nove komplikacije u vašem braku. Taman kada ste mislili da ste sve rešili, pojavljuju vam se nove komplikacije. Potrebno vam je mnogo strpljenja da se odnos popravi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege. Moguće je da ćete biti skloni komplikacijama sa peskom ili kamenom u mokraćnim putevima. Posavetujte se oko svega sa vašim lekarom na vreme.

LAV

POSAO: Imate dosta obaveza i nije vam baš lako da sve organizujete na dobar način. Moguće je da vam je teško da se posvetite poslu jer nemate dovoljno koncentracije danas.

LJUBAV: Veza sa osobom koju poznajete preko prijatelja bi mogla da se zakomplikuje. Moguće je da ćete imati dosta problema zbog tračeva i mešanja sa strane koje se dešava oko vas.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa povedite računa o tome u narednom periodu. Proverite i svoju krvnu sliku. Poradite na boljoj ishrani i na većem unosu vitamina.

DEVICA

POSAO: Važno je da ostanete dovoljno fokusirani na svoj posao ako želite da uspete u njemu. Nemojte da odustajete na pola puta. Potrudite se da budete istrajni koliko ste ambiciozni.

LJUBAV: Sasvim neočekivano dolazite do novog poznanstva sa osobom koja će vas veoma brzo i lako osvojiti. Možete da se nadate pozitivnom raspletu događaja na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje. Ako ste već imali tegobe na ovom polju, sada je vreme da dodatno povedete računa o svom zdravlju. Redovno uzimajte prepisanu terapiju.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Skloni ste donošenju odluka zbog kojih ćete se kasnije kajati. Bilo bi bolje da ne reagujete preterano brzopleto danas. Nisu vam povoljne okolnosti na poslu.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom na polju emocija, dosta toga vas sada opterećuje. Potrebno vam je vreme kako bi mogli da se odlučite da li ostajete u trenutnoj emotivnoj vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. Moguće je da ste napeti i da ste veoma osetljivi danas. dosta toga bi moglo da vam smeta. Posavetujte se sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Iznenadni preokreti su pred vama danas. Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite stabilizaciju na polju posla. Važno je da se ne nervirate i da se potrudite da verujete u sebe.

LJUBAV: Nove informacije koje dolaze do vas ruše sliku koju ste imali o vašem partneru. Pred vama je nepovoljan period u kojem ćete imati dosta sumnji i ljubomore na ovom planu.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza i stres koji vas svakodnevno prate. Nije vam ni malo lako da ostvarite sve svoje ciljeve. Uzmite neko vreme da se odmorite i da napunite svoje baterije.

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za poslovnu saradnju sa osobom iz inostranstva. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Današnji dan vam donosi razlog za radovanje na poslu.

LJUBAV: Osećate fatalnu privlačnost ka osobi koja nije sasvim slobodna. Očekuje vas buran period na polju ljubavi. Moguće je da ćete imati uzbudljivu tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa urinarnim traktom. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije kada je u pitanju vaše polje zdravlja i potrudite se da jačate imunitet.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas imati sasvim stabilno stanje na polju posla, neće biti većih promena. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete se osećati dobro u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Možete da se nadate novom poznanstvu sa osobom koja će vam pokazati svoje interesovanje i emocije veoma lako. Možete da očekujete pozitivne promene na ovom planu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem u narednom periodu. Imate mnogo pozitivne energije u sebi i veoma ste zadovoljni.

VODOLIJA

POSAO: Imate dosta poslova pred sobom, potrebno vam je da se dobro organizujete kako biste sve postigli. Možete da očekujete da ćete od strane saradnika imati iskrenu pomoć.

LJUBAV: Sada vam ljubav nije prioritet. Posvećeni ste poslu i nekim porodičnim obavezama, pa nemate mnogo vremena za emocije. Možete da očekujete prilično usporen dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, osetljivi ste. Izbegavajte dodir sa potencijalnim izvorima zaraze. Posvetite se vašem zdravlju i stvaranju boljih životnih navika.

RIBE

POSAO: Ne reagujete dobro na nova poslovna dešavanja i imate utisak da vas na neki način rivali i konkurencija prestižu. Možete da očekujete da će se stvari preokrenuti u poslednji čas.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna atmosfera na polju ljubavi. Odnos sa voljenom osobom je jako dobar. Možete da se nadate stabilizaciji vašeg odnosa a moguć je i brak uskoro.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste situacijom na polju zdravlja. Vašu pozitivnu energiju prenosite na ljude kojima ste okruženi. Uživate u dobroj atmosferi.